ci+ activeren

phil48
Premium Member
Premium Member
Berichten: 463
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

ci+ activeren

Berichtdoor phil48 » 2 weken 21 uur 23 minuten geleden (19 Jun 2020, 10:54)

Ik ga mijn grootouders mijn oude CI+ module geven, omdat ik van provider ben veranderd.

Ze hebben een geschikte tv en basic internet plus tv-abonnement, met digicorder. Bedoeling is dat de ci+ op hun slaapkamer komt.

Hoe moeten we die module activeren? Op hun naam zetten - wellicht zonder activeringskosten?

Maar dan, moet je het productnummer (P/N nummer op de module) of is het de barcode op de smartcard zelf ?

Bababa
Pro Member
Pro Member
Berichten: 428
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 23 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor Bababa » 2 weken 21 uur 8 minuten geleden (19 Jun 2020, 11:08)

Via telefoon bellen naar Telenet en die begeleiden je dan om het te activeren.
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

phil48
Premium Member
Premium Member
Berichten: 463
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor phil48 » 2 weken 21 uur 7 minuten geleden (19 Jun 2020, 11:09)

Dus online via "mijn telenet" hardware toevoegen zal niet lukken ?

Bababa
Pro Member
Pro Member
Berichten: 428
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 23 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor Bababa » 2 weken 20 uur 56 minuten geleden (19 Jun 2020, 11:20)

Neen
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

phil48
Premium Member
Premium Member
Berichten: 463
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor phil48 » 2 weken 20 uur 44 minuten geleden (19 Jun 2020, 11:33)

Okay, dan moet dat maar.

fendtje
Premium Member
Premium Member
Berichten: 577
Lid geworden op: 04 Jan 2007
Bedankt: 63 keer
Uitgedeelde bedankjes: 32 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor fendtje » 2 weken 18 uur 48 minuten geleden (19 Jun 2020, 13:29)

phil48 schreef:Ik ga mijn grootouders mijn oude CI+ module geven, omdat ik van provider ben veranderd.

Ze hebben een geschikte tv en basic internet plus tv-abonnement, met digicorder. Bedoeling is dat de ci+ op hun slaapkamer komt.

Hoe moeten we die module activeren? Op hun naam zetten - wellicht zonder activeringskosten?

Maar dan, moet je het productnummer (P/N nummer op de module) of is het de barcode op de smartcard zelf ?


Als die op uw naam is geactiveerd.
Gewoon in de tv ouders , wel eerst scan digitale kanalen.

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 15431
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2709 keer
Recent bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 740 keer
Contact:

Re: ci+ activeren

Berichtdoor philippe_d » 2 weken 12 uur 40 minuten geleden (19 Jun 2020, 19:36)

Blijkbaar de openingspost niet goed gelezen :x
De vraagsteller heeft aangegeven dat hij van operator is veranderd. De CI+ module op zijn naam zal dus gedeactiveerd worden.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/20 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.19-78144 BETA, profiel 100/35.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

phil48
Premium Member
Premium Member
Berichten: 463
Lid geworden op: 30 Mei 2012
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor phil48 » 2 weken 11 uur 35 minuten geleden (19 Jun 2020, 20:41)

philippe_d schreef:Blijkbaar de openingspost niet goed gelezen :x
De vraagsteller heeft aangegeven dat hij van operator is veranderd. De CI+ module op zijn naam zal dus gedeactiveerd worden.



Inderdaad Philippe :-D

De CI+ werd gedeactiveerd toen ik de overstap naar de andere provider maakte.

Probleem is dat die mensen een eindje weg wonen en het dus (telefonisch) moet als ik er de volgende keer ben.

Maar so be it - als het niet vanop mijn thuisadres online kan.

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4417
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 296 keer

Re: ci+ activeren

Berichtdoor satsurfer » 1 week 6 dagen 21 uur geleden (20 Jun 2020, 10:51)

je kan ook via fb messenger zeggen dat je vr uw ouders ci+ met serienummer wilt activeren, hun klantnummer en best foto idkaart van persoon op wie de factuur staat bij Telenet. Gaat probleemloos.


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten