Is Q2 HD minder scherp geworden?

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2453
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 164 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 455 keer

Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor cptKangaroo » 19 Okt 2019, 00:56

Ik heb de indruk dat het beeld van Q2 HD minder scherp is als vroeger, met meer artifacts rond de ondertitels, bijvoorbeeld. De Q2 SD versie is nog een stuk erger en andere HD zenders zien er normaal uit dus het lijkt enkel op Q2 HD wat waziger te zijn.

Is dit nog iemand opgevallen?

Chris_147
Pro Member
Pro Member
Berichten: 227
Lid geworden op: 14 Mar 2006
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor Chris_147 » 19 Okt 2019, 20:47

Bij mij lijkt Q2 al heel de week SD ipv HD.
Ik vind ook geen SD Belgische zenders meer terug.

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2453
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 164 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 455 keer

Re: Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor cptKangaroo » 20 Okt 2019, 15:21

Bedankt om het te bevestigen want ik twijfelde of het aan mijn vermoeide ogen lag.

Maar je hebt toch niet toevallig de HD zenders uitgezet in het menu, en dan is het allemaal SD?

Chris_147
Pro Member
Pro Member
Berichten: 227
Lid geworden op: 14 Mar 2006
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor Chris_147 » 20 Okt 2019, 20:40

Nee, enkel Q2 lijkt SD te zijn.
Ik zie ook geen verschil tussen Q2 HD op post 6 en Q2 SD op 406.

ti_mo_ti
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 Apr 2011
Bedankt: 1 keer

Re: Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor ti_mo_ti » 20 Okt 2019, 21:28

Jep, hier ook (Scarlet Trio).

Chris_147
Pro Member
Pro Member
Berichten: 227
Lid geworden op: 14 Mar 2006
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Is Q2 HD minder scherp geworden?

Berichtdoor Chris_147 » 22 Okt 2019, 08:04

Gisteren was het terug in orde.
Ik had via Proximus app helpdesk gecontacteerd.


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast