Pagina 1 van 1

opnames

Geplaatst: 13 Jan 2019, 15:16
door proximusboyke
Ik vind het niet direct terug op het net. Maar weet iemand hoeveel programmas je kan opnemen tegelijkertijd bij proximus. En wat is het maximum dat ze kunnen bewaard worden.

edit gevonden 3 jaar bewaren max

Re: opnames

Geplaatst: 13 Jan 2019, 17:18
door apestaart
In principe kan men een onbeperkt aantal simultane opnames doen en die opnames op de cloud worden standaard 2 maanden bewaart maar kunnen verlengd worden tot maximaal 3 jaar, voor opnames op de harde schijf (V4 en V5 decoders) is de bewaartijd uiteraard onbeperkt.

Re: opnames

Geplaatst: 13 Jan 2019, 18:57
door jackho
Eigenlijk staat er op het aantal opnames in de cloud niet echt een beperking op, wel een beperking op het aantal uren in totaal voor alle opnames samen die je voor lange termijn (3jaar) wilt bewaren.
Default worden opnames voor minstens 60 dagen bewaard, waarna ze in uit de lijst met opnames verdwijnen.
U kunt ervoor kiezen om tot 50 uur aan opnames gedurende maximaal 3 jaar te bewaren.
meer uitleg: Uw opnames bewaren

Re: opnames

Geplaatst: 30 Jan 2019, 16:43
door Stiaan
Hallo allen,

Ik heb een vraag waar ik niet meteen het antwoord op kan vinden. Ongeveer twee jaar geleden zijn we Proximus (vaste diensten) klant geworden. Helaas is dat enorm tegengevallen. De digitale tv reageerde traag maar we hadden vooral problemen met opnames. Heel vaak gebeurde het dat een ingestelde opname helemaal niet opgenomen bleek achter of dat slechts een deel van het programma opgenomen was.
Hiervoor hebben we verschillende keren met Proximus aan de lijn gehangen en de conclusie toen was dat het een algemeen gekend probleem is dat al maanden aansleept. Ook op het internet hebben we verschillende fora (van Proximus zelf) gevonden waar nog veel klanten gelijkaardige problemen al een lange tijd vermelden. Daarop zijn we terug veranderd naar Telenet...

Nu, we gaan verhuizen en in het nieuw appartement is een glasvezel verbinding aanwezig. Omdat dit ons aanspreekt zouden we terug Proximus overwegen maar we vroegen ons af of de algemene problemen met de opnames ondertussen opgelost zijn en of het feit dat je via glasvezel verbonden bent een verschil maakt qua snelheid van de interface van Proximus tv. Iemand hier die zijn/haar ervaring kan delen?
Bedankt!

Re: opnames

Geplaatst: 30 Jan 2019, 22:32
door jackho
Naar mijn bescheiden mening zal het probleem met opnames, dat nog regelmatig voorvalt bij veel klanten, niet opgelost zijn omdat je over glasvezel verbonden bent.
Naar mijn gevoel zijn er met de nieuwe V6 evenzeer gelijkaardige opname problemen.

Re: opnames

Geplaatst: 31 Jan 2019, 10:13
door Stiaan
Dat is toch wel ongelofelijk eigenlijk dat ze twee jaar later het 'opname' probleem nog steeds niet opgelost hebben... Zelfs niet met een nieuwe generatie decoders.
De keuze is snel gemaakt zo..