BASE houdt belofte: 3G actief net voor einde Q1

Het hele verhaal rond 3G van BASE kon u een hele tijd volgen op onze frontpage. Vele mobiel internetgebruikers die actief zijn op het datanetwerk van BASE (denk maar aan alle Mobile Vikings) klaagden steen en been over de gebrekkige 3G-dekking.

Twee jaar geleden werd 3G van BASE actief in een drietal steden in Belgiƫ; later kwamen daar drie andere bij. Een jaar geleden kondigde de provider aan dan een twintigtal gebieden aan dat lijstje zouden toegevoegd worden. Wanneer D-Day er eindelijk aankwam, werd de datum keer op keer verschoven. Begin februari kon u op Userbase lezen dat de datum finaal verschoven werd naar einde Q1, 31 maart 2011.

Vandaag zijn we 1 april en wij kunnen u, tezamen met tientallen Facebook en Twitter-gebruikers melden dat BASE 3G in een aantal nieuwe steden een feit is. Ik woon in Blankenberge en om 23u45 schakelde mijn gsm over op 3G.

De steden waar HSDPA voorheen al actief was // geactiveerd werd gebaseerd op gebruikersreports):

Gent, Antwerpen, Brussel, Charleroi, Luik en Namen // Blankenberge, Leuven, Kessel-Lo, Harelbeke, Heverlee, Geel, Knokke, Kortrijk, Aalst, Zelzate, Bredene, Arendonk, Oud-Turnhout.