EDPnet lanceert vaste telefonie product op 4 januari

Op 4 januari lanceert EDPnet Talk@Home, een vaste telefonie product gebaseerd op voip en is optioneel voor DSL-verbindingen. In eerste instantie is het beschikbaar voor bestaande klanten, op termijn moeten nieuwe klanten ook gebruik kunnen maken van het product.

Talk@Home kost 15 euro per maand (25 euro activatiekost) en inbegrepen zijn 1000 belminuten naar vaste lijnen in Belgiƫ. Daarna kost bellen naar een nationaal vast netwerk 0,03 euro per belminuut; bellen naar een nationaal mobiel netwerk kost dan 0,19 euro per belminuut. Abonnees met een Talk@Home-abonnement bellen onbeperkt naar elkaar. Internationale tarieven worden op de lanceerdatum bekend gemaakt. Een raw copper is inbegrepen in de kost van het telefonie product, dwz dat bijvoorbeeld ADSL Starter gecombineerd met Talk@Home maandelijks 34,95 euro kost.

Een DSL-abonnement bij EDPnet (ADSL Starter, ADSL Home of VDSL Home) en een modem die voip-telefonie ondersteunt, zijn noodzakelijk. Wie geen modem heeft kan bij de provider een ZyXEL ADSL-modem kopen of een Sagem VDSL-modem, beide ondersteunen draadloos internet. Een bestaand nummer kan overgedragen worden.

Het abonnement is aan te vragen via het online platform "MyEDPnet".