Telenet Live TV op pc nu beschikbaar voor alle Yelo gebruikers

Goed nieuws voor Telenet klanten die Yelo Live TV eens willen uitproberen. Je hoeft je niet meer te registreren voor de dienst en op een wachtlijst te staan tot je het kan uitproberen. De dienst is nu beschikbaar voor alle Yelo gebruikers.

Begin dit jaar kwam Yelo naar de pc, waar het sinds eind vorig jaar al beschikbaar was voor toestellen met iOS zoals de iPad en iPhone. Yelo is een dienst waarmee je live tv kan kijken op je computer of smartphone. Een applicatie voor Android is er nog steeds niet; Android gebruikers kunnen de webbrowser gebruiken. Live TV is nog steeds in een testfase en dus ook voorlopig gratis.

Het aanbod van digitale zenders is vrij gelimiteerd, met onder andere de Vlaamse openbare zenders, Njam!, Discovery Channel, Acht TV en Eurosport. Om van Yelo Live TV te genieten dient de gebruiker klant te zijn bij Telenet voor vast internet en digitale tv. De gigabytes die je consumeert met Live TV worden afgetrokken van je telemeter.

Belgacom heeft sinds juli een concurrent gelanceerd, genaamd TV Overal. Eerst kwam de applicatie beschikbaar voor Android, een maand later ook voor iOS. Een PC-versie is er voorlopig nog niet. TV Overal is, net zoals Yelo Live TV, voorlopig nog in b├Ęta fase.