BBox3 and port forwarding

murdock447
Plus Member
Plus Member
Berichten: 122
Lid geworden op: 28 Sep 2008
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

BBox3 and port forwarding

Berichtdoor murdock447 » 24 Apr 2015, 10:04

Naar aanleiding van werken uitgevoerd in de straat waar mijn ouders wonen kregen ze van proximus een brief in de bus waarbij hun wordt voorgesteld om de bbox2 gratis te laten vervangen door een bbox3.
Daar ik op hun bbox2 gebruik maak van port forwarding en dyndns om o.a. hun bewakingscamera's via het internet te kunnen raadplegen en ik al allerhande verhalen zien passeren heb over problemen met de bbox3 en port forwarding had ik graag vernomen van iemand die dit ook reeds uitgeprobeerd heeft of dit nu lukt of niet.
maw. loopt port forwarding op een bbox3 zoals het hoort of niet? is dit standaard voorzien of via alternatieve weg? is er een verschil tussen de Sagem en Technicolor versie op dit gebied?
Wat met het gebruik van dyndns? standaard voorzien? lukt dit of lukt dit niet op een bbox3?
Alle opmerkingen zijn welkom en alvast bedankt aan diegenen die willen reageren.

Gebruikersavatar
Zorba
Premium Member
Premium Member
Berichten: 723
Lid geworden op: 08 Nov 2010
Bedankt: 44 keer
Uitgedeelde bedankjes: 28 keer

Re: BBox3 and port forwarding

Berichtdoor Zorba » 24 Apr 2015, 11:11

DynDNS staat alvast nog als mogelijkheid in mijn BBOX3/T, dus ik vermoed dat het wel zal werken. Port forwarding ook geen probleem hier.
Ik zou wel een Sagem vragen, altijd leuk om je lijnwaarden te kunnen uitlezen.
edpnet VDSL XL
Mobile Vikings

Gebruikersavatar
Fallschirmjaeger
Pro Member
Pro Member
Berichten: 395
Lid geworden op: 07 Mei 2011
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: BBox3 and port forwarding

Berichtdoor Fallschirmjaeger » 04 Mei 2015, 21:51

Probeer hier bepaalde poorten (gezien dmz niet wil werken) in te stellen op de b-box 3 (Sagem), maar dat wil maar niet lukken. Kan iemand mij eens zeggen wat ik hier verkeerd doe?
Ik probeer bijv. poort 3478 in te stellen

Afbeelding

en krijg deze foutmelding.

Afbeelding

murdock447
Plus Member
Plus Member
Berichten: 122
Lid geworden op: 28 Sep 2008
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: BBox3 and port forwarding

Berichtdoor murdock447 » 07 Mei 2015, 10:32

Buiten het feit dat er bij dienst wel degelijk iets ingevuld staat ipv. "geen" en bij externe host 0.0.0.0 is de ingave die jij hier geeft identiek(wel met een andere poort gezien de toepassing) en werkt dit nu toch al enkele dagen feilloos.
Bij mij ging het om poort 8080 voor een toepassing met bewakingscamera's....

Ik kan je dus echt niet verder helpen gezien ik nooit een foutmelding heb gekregen...

Vieten
Premium Member
Premium Member
Berichten: 709
Lid geworden op: 26 Apr 2004
Locatie: Neerpelt
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer
Contact:

Re: BBox3 and port forwarding

Berichtdoor Vieten » 07 Mei 2015, 11:25

Ik gebruik dat ook met een technicolor bbox3. Bij 'dienst' heb ik 'custom' gekozen.

telenut
Starter
Starter
Berichten: 18
Lid geworden op: 18 Jul 2014
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: BBox3 and port forwarding

Berichtdoor telenut » 05 Jun 2018, 10:23

Fallschirmjaeger schreef:Probeer hier bepaalde poorten (gezien dmz niet wil werken) in te stellen op de b-box 3 (Sagem), maar dat wil maar niet lukken. Kan iemand mij eens zeggen wat ik hier verkeerd doe?
Ik probeer bijv. poort 3478 in te stellen

Afbeelding

en krijg deze foutmelding.

Afbeelding


Ik zit hier nu met net hetzelfde probleem... hoe heb je dit opgelost?


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 0 gasten