Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Gebruikersavatar
letoir
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 25 Dec 2010
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor letoir » 02 Jun 2018, 14:51

Ik probeer de kanaal aan te passen druk op save open opnieuw het scherm en hij staat terug op automatisch.
Wat is het probleem hier?
Ik heb de laatste dagen heel slecht wifi op 2ghz, heb gekeken in de buurt zijn er heel veel wifi signalen bijgekomen vandaar denk ik om de kanaal eens aan te passen en kijken wat dat geeft.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Afbeelding

Gebruikersavatar
letoir
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 25 Dec 2010
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor letoir » 10 Jun 2018, 13:20

Iemand enige idee?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Afbeelding

M_016
Plus Member
Plus Member
Berichten: 210
Lid geworden op: 23 Aug 2017
Bedankt: 23 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor M_016 » 10 Jun 2018, 21:49

Probeer het eventueel eens via de Px-app (op android)
https://www.proximus.be/support/nl/id_s ... modem.html

Gebruikersavatar
letoir
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 25 Dec 2010
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor letoir » 11 Jun 2018, 11:44

Spijtig ik heb ios, maar zal aan iemand moeten vragen met een android om langs te komen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Afbeelding

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3977
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 256 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor jackho » 11 Jun 2018, 11:49

Heb je al geprobeerd of het lukt na een reset van de B-box.

Gebruikersavatar
letoir
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 25 Dec 2010
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor letoir » 11 Jun 2018, 11:51

Zal het straks eens proberen thx


Sent from my iPhone using Tapatalk
Afbeelding

Gebruikersavatar
letoir
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 25 Dec 2010
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Veranderen van kanaal lukt niet op de bbox 3v

Berichtdoor letoir » 29 Jun 2018, 16:19

Het lukte niet, maar ik heb de linkys Velop gekocht. En ben super tevreden van de snelheid en de bereikbaarheid!!!
Thx


Sent from my iPhone using Tapatalk
Afbeelding


Terug naar “Scarlet (SurfADSL, Tiscali, dxADSL)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten