[Gezocht] DDR3 memory PC3-10600

duizend
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 907
Lid geworden op: 23 Apr 2008
Bedankt: 146 keer
Uitgedeelde bedankjes: 134 keer

DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor duizend » 10 Feb 2018, 13:57

Ik ben op zoek naar DDR3 memory PC3-10600 voor mijn vaste PC
liefst 3 modules van 2GB (groter mag ook)

Jan007
Pro Member
Pro Member
Berichten: 302
Lid geworden op: 22 Nov 2010
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor Jan007 » 10 Feb 2018, 17:48

Heb volgende modules liggen:
2 x PC3-10600E
6 x PC3-10600R

Ik vermoed dat dit niet zal werken in een gewone PC, komen uit een server HP.

Haemers
Starter
Starter
Berichten: 11
Lid geworden op: 02 Sep 2012
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor Haemers » 12 Feb 2018, 13:20

Ik heb deze nog liggen:

Corsair Dominator CMP8GX3M2A1600C9
8GB (2x4GB)

DDR3

https://tweakers.net/pricewatch/257230/ ... ificaties/

duizend
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 907
Lid geworden op: 23 Apr 2008
Bedankt: 146 keer
Uitgedeelde bedankjes: 134 keer

Re: DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor duizend » 12 Feb 2018, 21:50

Jan007 schreef:Heb volgende modules liggen:
2 x PC3-10600E
6 x PC3-10600R

Ik vermoed dat dit niet zal werken in een gewone PC, komen uit een server HP.


Is dat op één of andere manier te testen ?

duizend
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 907
Lid geworden op: 23 Apr 2008
Bedankt: 146 keer
Uitgedeelde bedankjes: 134 keer

Re: DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor duizend » 12 Feb 2018, 21:51

Haemers schreef:Ik heb deze nog liggen:

Corsair Dominator CMP8GX3M2A1600C9
8GB (2x4GB)



Bedankt voor de reactie, maar ik heb drie latjes nodig

Jan007
Pro Member
Pro Member
Berichten: 302
Lid geworden op: 22 Nov 2010
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: DDR3 memory PC3-10600

Berichtdoor Jan007 » 13 Feb 2018, 10:14

duizend schreef:
Jan007 schreef:Heb volgende modules liggen:
2 x PC3-10600E
6 x PC3-10600R

Ik vermoed dat dit niet zal werken in een gewone PC, komen uit een server HP.


Is dat op één of andere manier te testen ?


De enige manier om zeker te zijn is proberen, maar het is "registerred memory" volgens google.


Terug naar “Te koop / Gezocht”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten