proximus TV is down.

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3176
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 329 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

proximus TV is down.

Berichtdoor Splitter » 08 Jan 2018, 20:25

Mijn moeder half in paniek, hare tv werkt ineens ni meer...
zag hem idd uitvallen, en bij reboot klaagt hij over geen verbinding.
internet echter up, verbinding tot modem ok, en ip ook ok van de decoder.

probeer je naar myproximus te gaan, krijg je deze leuke error:

Reason: DNS lookup failure for: xcmj6p11.ebc.local


is toch al een kwartiertje ofzo dat het niet werkt... nog iemand? (regio 011)

edit: proximustv website 404 errors, myproximus proxy errors, proximus support site 503 errors.
gelukkig zijn ze (nog?) niet aant knoeien met de pppoe verbindingen
ooit zal hier iets nuttigs staan

axs
Moderator
Moderator
Berichten: 1862
Lid geworden op: 18 Dec 2010
Bedankt: 144 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 356 keer

Proximus down

Berichtdoor axs » 08 Jan 2018, 20:26

Blijkbaar een nationaal probleem bij Proximus.
Begin hier met één HD die niet meer doorkwam, decoder herstart loopt vast.
ProximusTV app en site werkt ook niet en er schijnen eveneens problemen te zijn met het sms verkeer.

VanH
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 Jul 2016

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor VanH » 08 Jan 2018, 20:27

Zelfde probleem hier, en bij mijn ouders idem.
Niet HD zenders werken op beide locaties wel...

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3176
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 329 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor Splitter » 08 Jan 2018, 20:28

had het ook net al gepost :) viewtopic.php?f=101&p=731805

en idd, mijn moeder was ook naar een aan het kijken :P
ooit zal hier iets nuttigs staan

liber!
Premium Member
Premium Member
Berichten: 597
Lid geworden op: 09 Apr 2006
Twitter: nathan_gs
Bedankt: 44 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor liber! » 08 Jan 2018, 20:28

Hier errorcode SYS_1 wanneer je de digicorder (v5 mini) opzet.

Op 080022800 krijg je meteen de bezettoon.

Zone 09

axs
Moderator
Moderator
Berichten: 1862
Lid geworden op: 18 Dec 2010
Bedankt: 144 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 356 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor axs » 08 Jan 2018, 20:29

Decoder in ieder geval niet heropstarten of het is helemaal gedaan

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3176
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 329 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Splitter » 08 Jan 2018, 20:29

VanH schreef:Niet HD zenders werken op beide locaties wel...


wat je dan ook doet... decoder niet herstarten, want ze booten niet verder

idd errorcode SYS_1 bij reboot. klantendienst heb ik zelfs niet geprobeerd, die zijn ondertussen vast al aant zweten
ooit zal hier iets nuttigs staan

Gebruikersavatar
redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1439
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 72 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor redman » 08 Jan 2018, 20:31

Hier hetzelfde problemen.

Proximus helpdesk bezettoon, dus niet bereikbaar.
Afbeelding

Chris_147
Plus Member
Plus Member
Berichten: 198
Lid geworden op: 14 Mar 2006
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Chris_147 » 08 Jan 2018, 20:32

Zone 014: niets van TV werkt.
modem en decoder herstart, proximustv app via wifi noch 4g werkt.
triestig... en het nog te vroeg om al babytjes te gaan maken, internet werkt nog dus de kinderen willen nog niet naar bed.

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2541
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 181 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 150 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor mailracer » 08 Jan 2018, 20:32

Mogelijk is er nu een ploeg onderweg om de kuisvrouw hare stofzuiger uit te trekken en de router weer in te pluggen. Neen alle gekheid op een stokje. Een algemeen probleem teisterde Proximus, maar wij hebben het al eens voorgehad, (dat van de kuisvrouw) :eek:

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3176
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 329 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Splitter » 08 Jan 2018, 20:34

mailracer schreef:maar wij hebben het al eens voorgehad, (dat van de kuisvrouw) :eek:

heb ik ooit toen ik nog voor bgc werkte gehad... bedrijf waar niks werkte tot ik de router terug ging insteken :lol:

maar als je ziet dat je een proxy error krijgt met dns dat een .local niet kan resolven denk ik dat er mss iemand per ongeluk iets van staging in productie heeft gegooid ofzo? (of idd letterlijk iets intern heeft uigezet... nothing surprises me anymore)
ooit zal hier iets nuttigs staan

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2541
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 181 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 150 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor mailracer » 08 Jan 2018, 20:39

Zelf ben ik ook technieker die storingen moet verhelpen bij een zeer groot bedrijf. Wat we voor 50 percent van de gevallen doorgeven aan de helpdesk, die de tickets afsluit, is dat het probleem zich tussen stoel en scherm bevond.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 20:39

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

ah RIP
Afbeelding Afbeelding

blaatpraat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 627
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 50 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor blaatpraat » 08 Jan 2018, 20:39

Ik kreeg ook al oproepen (als zelfstandige IT'er) van mensen met problemen.
Ik heb zo het gevoel dat ik 1 van de weinige ben die wel nog TV heeft op dit moment...

Daddy007
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 44
Lid geworden op: 08 Mar 2015
Locatie: Zellik
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer
Contact:

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Daddy007 » 08 Jan 2018, 20:41

Hier ook geen tv meer, wel internet, Zellik :bang:

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 20:43

Stel je voor dat proximus internet zometeen ook nog een storing krijgt x)
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5435
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 446 keer
Uitgedeelde bedankjes: 686 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor TiTanium » 08 Jan 2018, 20:43

Ik heb beeld zone 2020.
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1788
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 121 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 51 keer
Contact:

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor cadsite » 08 Jan 2018, 20:44

mailracer schreef:Mogelijk is er nu een ploeg onderweg om de kuisvrouw hare stofzuiger uit te trekken en de router weer in te pluggen. Neen alle gekheid op een stokje. Een algemeen probleem teisterde Proximus, maar wij hebben het al eens voorgehad, (dat van de kuisvrouw) :eek:

Gij lacht daarmee.
Ik heb zo nog in het kantoor van de mutualiteit gestaan waar de kuisvrouw voor mijn ogen een stekker uittrok voor haar stofzuiger. Dat was dus de stekker van de locale server. Zaten ze daar plots met 4 loketbedienden zonder netwerk. :banana:

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 20:45

Jammergenoeg (of juist niet) kan ik niet meespreken, heb alleen proximus voor mijn GSM.
Afbeelding Afbeelding

vverbeke
Pro Member
Pro Member
Berichten: 437
Lid geworden op: 19 Mei 2009
Locatie: Z-WVL
Bedankt: 39 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor vverbeke » 08 Jan 2018, 20:45

Hier wel internet, geen tv. Netflix via de decoder werkt wel nog. Op het werk internet en ipvpn nog ok. Zone 056.
@home: VDSL 100/15 • @work: fiber 50/50 + VDSL 70/10 + cable 240/30

Bukenbergs
Starter
Starter
Berichten: 11
Lid geworden op: 14 Nov 2016
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Bukenbergs » 08 Jan 2018, 20:45

Idem bij Scarlet ook al problemen sinds 19:50 met Digitale TV, Internet en VOIP telefonie werken wel.

Zone 014

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 20:47

cadsite schreef:
mailracer schreef:Mogelijk is er nu een ploeg onderweg om de kuisvrouw hare stofzuiger uit te trekken en de router weer in te pluggen. Neen alle gekheid op een stokje. Een algemeen probleem teisterde Proximus, maar wij hebben het al eens voorgehad, (dat van de kuisvrouw) :eek:

Gij lacht daarmee.
Ik heb zo nog in het kantoor van de mutualiteit gestaan waar de kuisvrouw voor mijn ogen een stekker uittrok voor haar stofzuiger. Dat was dus de stekker van de locale server. Zaten ze daar plots met 4 loketbedienden zonder netwerk. :banana:


Geen UPS?
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2541
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 181 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 150 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor mailracer » 08 Jan 2018, 20:47

Nu lachen we ermee, relativeren is een deugd als je als technieker uit je bed gebeld word om de stekker opnieuw in te steken waarvoor je 2 uur hebt moeten rijden.

https://www.hln.be/ihln/internet/algemene-storing-bij-proximus-klanten-zitten-zonder-tv-telefoon-en-internet~aaae72c1/

Het staat al in de krant 8)
Laatst gewijzigd door mailracer op 08 Jan 2018, 20:51, 1 keer totaal gewijzigd.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 20:51

mailracer schreef:Nu lachen we ermee, relativeren is een deugd als je als technieker uit je bed gebeld word om de stekker opnieuw in te steken waarvoor je 2 uur hebt moeten rijden.


Hmm, ik denk dat (bijna) iedereen wel een stekker kan insteken.
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2541
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 181 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 150 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor mailracer » 08 Jan 2018, 20:52


Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5435
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 446 keer
Uitgedeelde bedankjes: 686 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor TiTanium » 08 Jan 2018, 20:56

2 dezelfde topics in 1 topic gegoten. Lijkt mij beter dan parallel te werken.
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

Gebruikersavatar
Fallschirmjaeger
Pro Member
Pro Member
Berichten: 391
Lid geworden op: 07 Mei 2011
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor Fallschirmjaeger » 08 Jan 2018, 20:57

datakiller schreef:
mailracer schreef:Nu lachen we ermee, relativeren is een deugd als je als technieker uit je bed gebeld word om de stekker opnieuw in te steken waarvoor je 2 uur hebt moeten rijden.


Hmm, ik denk dat (bijna) iedereen wel een stekker kan insteken.


Ge zou ervan verschieten hoeveel mensen dat niet kunnen (of weigeren om dat te doen aangezien dat te technologisch geavanceerd is in hun opinie, zo'n modem of decoder).

Gray
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 802
Lid geworden op: 17 Apr 2005
Bedankt: 111 keer
Uitgedeelde bedankjes: 270 keer

Re: Proximus down

Berichtdoor Gray » 08 Jan 2018, 20:58

Dit is extreem pijnlijk voor Proximus, een nationale storing in primetime.

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 159 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor Tomsworld » 08 Jan 2018, 20:59

Internet ok, canvas werkt, een is geen signaal
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: proximus is aant knoeien

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 21:04

Fallschirmjaeger schreef:
datakiller schreef:
mailracer schreef:Nu lachen we ermee, relativeren is een deugd als je als technieker uit je bed gebeld word om de stekker opnieuw in te steken waarvoor je 2 uur hebt moeten rijden.


Hmm, ik denk dat (bijna) iedereen wel een stekker kan insteken.


Ge zou ervan verschieten hoeveel mensen dat niet kunnen (of weigeren om dat te doen aangezien dat te technologisch geavanceerd is in hun opinie, zo'n modem of decoder).


Tip: stekker vastlijmen :)
Afbeelding Afbeelding

blaatpraat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 627
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 50 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor blaatpraat » 08 Jan 2018, 21:04

Enkel geen signaal op één en op ketnet.
Beide beelden komen nog binnen via andere wegen, dus het probleem situeert hem zich niet aan de apparatuur in de Reyerslaan (tenzij het de Px servers zijn die daar staan).

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 314
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor datakiller » 08 Jan 2018, 21:06

blaatpraat schreef:Enkel geen signaal op één en op ketnet.
Beide beelden komen nog binnen via andere wegen, dus het probleem situeert hem zich niet aan de apparatuur in de Reyerslaan (tenzij het de Px servers zijn die daar staan).


Waarschijnlijk iets met hun servers, aangezien hun website ook 'offline' is (error pagina).
Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5556
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 268 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor proximusboyke » 08 Jan 2018, 21:06

enzo is meteen duidelijk wat het voordeel is van een een decoder met hdd.
Iemand die aleen en eenzaam is kan tenminste dan nog naar iets kijken.
Laatst gewijzigd door TiTanium op 08 Jan 2018, 21:08, 1 keer totaal gewijzigd.
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1630
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 58 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 37 keer
Contact:

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor seagull » 08 Jan 2018, 21:11

Hier ging TV een 10-tal tellen uit: beeld even bevroren, even het paarse scherm, dan terug klank en daarna terug beeld.
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1350
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 36 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 37 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor boonpwnz » 08 Jan 2018, 21:22

opnames zijn nog effe f*cked up...

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5659
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 414 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 302 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor heist_175 » 08 Jan 2018, 21:37

Het is puur Proximus, ik zit op EDPnet (op Proximus infrastructuur) en ik heb nergens last van.

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3278
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 68 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor Patje » 08 Jan 2018, 21:40

Van rond 20 u geen TV meer, maar wel nog internet (gelukkig)
Khad de decoder heropgestart maar die zit precies nu vast.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 4G Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Familus. BBOX 3V+. 85/30. Zone 2. http://www.speedtest.net/result/7139693110.png

Chris_147
Plus Member
Plus Member
Berichten: 198
Lid geworden op: 14 Mar 2006
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor Chris_147 » 08 Jan 2018, 21:41

proximusboyke schreef:enzo is meteen duidelijk wat het voordeel is van een een decoder met hdd.
Iemand die aleen en eenzaam is kan tenminste dan nog naar iets kijken.

Ik heb toch een decoder met hdd, maar ding wil niet opstarten...

SpecialK
Premium Member
Premium Member
Berichten: 660
Lid geworden op: 22 Mei 2013
Bedankt: 50 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor SpecialK » 08 Jan 2018, 21:45

Chris_147 schreef:Ik heb toch een decoder met hdd, maar ding wil niet opstarten...

Dat heb ik idd bij mijn moeder ook al eens gezien tijdens een vorige grote outage. Toen was het de keyserver die eruit lag, en ook opnames die lokaal op de decoders stonden werkten niet meer. Ik dacht eerst dat de decoder kapot was (groen scherm met bovenaan wat MPEG artefacts) maar toen de tweede decoder identiek hetzelfde probleem had wist ik dat er iets niet klopte :) Bij Telenet worden de opnames lokaal ge-encrypteerd met een box-key, bij Proximus werkt dat blijkbaar anders.

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1350
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 36 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 37 keer

Re: proximus TV is down.

Berichtdoor boonpwnz » 08 Jan 2018, 21:51

heist_175 schreef:ik zit op EDPnet (op Proximus infrastructuur) en ik heb nergens last van.


Heist???

Je kan geen last hebben dat proximus TV down is als je enkel internet hebt he ;)

met het internet is niets mis ;)


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten