Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1758
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 43 keer
Uitgedeelde bedankjes: 45 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor boonpwnz » 07 Jan 2018, 10:38

@ goztow ik had vroeger een leerkracht die altijd de promo's van Telenet en Proximus volgde. Dus switcht enorm veel van provider.

blijkbaar is dat klantenbinding :p

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12247
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 659 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1141 keer
Contact:

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor Goztow » 07 Jan 2018, 10:54

Ik heb daar geen probleem mee. Hij heeft uiteraard groot gelijk. Ik heb echter een belangrijke WAF te respecteren, daarom verander ik niet.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13829
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2242 keer
Recent bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 619 keer
Contact:

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor philippe_d » 07 Jan 2018, 11:25

fvhbrugge schreef:Voor Studio 100 is exclusiviteit ook heel dom want zo verliezen ze 50% van hun bereik en dus hebben ze minder verkoopnaa' merchandise.

Héél dom?
Ik denk niet dat je het management van Studio 100 domheid kan verwijten, als je ziet welk imperium het bedrijf in korte tijd heeft opgebouwd. Je mag er zeker van zijn dat iedere beslissing die ze nemen wel overwogen is :-) .
Merchandising inkomsten zullen niet alleen komen van die ene Studio 100 zender?
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Proximus B-box3 + Fritz!Box 7590 int, FW 07.00, met PPPoE.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

woutervh
Premium Member
Premium Member
Berichten: 513
Lid geworden op: 09 Mei 2007
Bedankt: 91 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor woutervh » 07 Jan 2018, 11:48

Toch is het een stap die ik ook niet snap. Er zal wel iets achter zitten, maar heb er het raden naar wat... Of px moet belachelijk veel geld op tafel gelegd hebben. Hier is het in ieder geval een gemis voor de kindjes. Maar daarom veranderen, naaah

ITnetadmin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6694
Lid geworden op: 28 Jan 2012
Bedankt: 506 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 102 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor ITnetadmin » 07 Jan 2018, 14:52

Tja, ik ben en blijf anti-exclusiviteitscontracten; ik vind nog altijd dat providers neutraal moeten zijn, ook bij tv, en concurreren op basis van prijs en service, niet op basis van "wij hebben deze of gene zenders".

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3675
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 197 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 291 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor wied » 07 Jan 2018, 14:57

in duopolie-land is concurreren op basis van prijs onbestaande! Dus verzinnen zij iets anders :-(
Proximus Start, OVH/Tempo Easy, Scarlet Red, Netflix, Astra 1&2...

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3785
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 234 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 237 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor satsurfer » 07 Jan 2018, 15:44

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/12/22/studio-100-en-proximus-versterken-hun-partnerschap/
36"
CEO Hans Bourlon:
"Proximus is heel nationaal actief en wij hebben veel ambitie in het Franstalige landsgedeelte en dat is iets wat Proximus ons kan bieden"

is wel zo dat Proximus veel grotere dekking heeft dan VOO.

Gebruikersavatar
MClaeys
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4839
Lid geworden op: 16 Feb 2011
Bedankt: 275 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 305 keer

Re: Geen Studio 100 meer voor abonnees van Telenet

Berichtdoor MClaeys » 08 Jan 2018, 08:13

fvhbrugge schreef:Voor Studio 100 is exclusiviteit ook heel dom want zo verliezen ze 50% van hun bereik en dus hebben ze minder verkoop naar merchandise.

Die eerste "50%" (ik ken de verhouding Telenet/Belgacom niet) heeft het jaren gehad, dus die kennen de merchandise, nu is die andere "50%" dus aan de beurt :). Ik denk niet dat ze slechter af zijn met die exclusieve deal, hun programma's komen ook op andere zenders, de kinderen van men neef en schoonbroer kennen allemaal de Studio 100 programma's en die hebben nochtans altijd ProximusTv gehad. De merchandisemolen maalt dus ook zonder zender ;).

woutervh schreef:Toch is het een stap die ik ook niet snap. Er zal wel iets achter zitten, maar heb er het raden naar wat...

Ik snap niet als een zender exclusief is aan Telenet dat er niks aan de hand is maar als die zender voor Proximus kiest is er meer aan de hand en klopt er iets niet :roll: Ik denk niet dat er meer aan de hand is dan "Proximus kwam met meer geld over de brug" en zoals hierboven al staat, de focus naar Franstalig België. Volgens de zenderlijst hebben ze dan ook zowel een Franstalige zender en een Nederlandstalige (148 en 155). En 2 zenders in een kids pack, dus waar (waarschijnlijk) voor bijbetaald moet worden.

Code: Selecteer alles

All Kids nl :
Studio 100 GO Pass NL + Kids Channels NL + Disney op aanvraag


Ik heb het niet zo voor exclusieve zenders, uiteindelijk pusht het mensen gewoon naar downloaden denk ik omdat ze niet van provider kunnen of willen veranderen. Zelfde met voetbalrechten, ongelofelijk hoeveel mensen in men omgeving gewoon die rechten volgen. Niet verbazend dus dat die zoveel opbrengen.
Xbox Live: MClaeys


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast