Pagina 1 van 1

Netgear Arlo cams

Geplaatst: 24 Jun 2017, 13:39
door jphermans
Heeft er iemand ervaring met deze camera's? Deze werken op batterijen die tot 6 maanden meegaan en ook oplaadbaar zijn. Nu vind ik het systeem vrij duur en voor ik deze eventueel ga aankopen wou ik hier eens checken naar eventuele ervaring van iemand met deze camera's. Hier alvast een link : http://www.arlo.com/nl/products/arlo-pro/default.aspx

Of wanneer iemand een ander draadloos systeem kan aanbevelen. Dan hoor ik het ook graag. En met draadloos bedoel ik dan wel Wi-Fi en batterijen als voeding.

Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 25 Jun 2017, 17:59
door r2504
jphermans schreef:Deze werken op batterijen die tot 6 maanden meegaan


Als hij af staat of wat... in het ding zit een Cortex A7 (zoals in een aantal smartphones) en het gebruikt WIFI... en dat met een 2440 mAh batterij ?

Re: RE: Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 25 Jun 2017, 18:04
door jphermans
r2504 schreef:
jphermans schreef:Deze werken op batterijen die tot 6 maanden meegaan


Als hij af staat of wat... in het ding zit een Cortex A7 (zoals in een aantal smartphones) en het gebruikt WIFI... en dat met een 2440 mAh batterij ?

Heb nog een ander systeem gevonden die ook draadloos is (naam weet ik niet meer direct) en die beweren ook batterij tot 6 maanden.
Vind het ook lang, daarom mijn vraag hierover. Wil niet elke maand batterijen laden/wisselen.

Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 25 Jun 2017, 18:05
door FlashBlue
idd r2504, en ik heb nog nooit zoveel kleine lettertjes op websites en in handleidingen zien staan over batterijduur, als bij deze cams...

Komt erop neer dat ze nergens garanties durven geven over de accuduur, dat het "afhangt van je instellingen", enzomeer.
Ergens in kleine lettertjes gezien dat hun eigen data gebaseerd is op 5m recording per dag.... Voor de rest kom je vooral klachten tegen van mensen die zich bedrogen voelen.

@jphermans: Er bestaat niet zoiets als "een goede wificam" op batterijen. Oftewel s**** de kwaliteit én de batterijlevensduur, oftewel s**** vooral de batterijlevensduur. Wil je er meer mee doen dan als gadget gebruiken, dan zal je bekabeling moeten voorzien, en dan kan je beter voor deftige cams kiezen dan die arlo's.

Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 25 Jun 2017, 18:56
door jphermans
Das een duidelijk antwoord dan. Geen arlo of ander merk op batterijen maar kabels trekken en zorgen voor degelijk gevoede cams. Bedankt voor de info.

Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 25 Jun 2017, 20:30
door BertG3
Ik kan HIKVISION zeker aanraden. Bij Amazon.co.uk zijn deze vrij voordelig te vinden. Gevoed via PoE of via een adapter.

Voorbeelden:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... UTF8&psc=1

In combinatie met Blue Iris (BlueIrissoftware.com) en een deftige PC is dit een no-brainer voor surveillance. En daarenboven een pak goedkoper en betere kwaliteit dan die Alro.

Oké je moet wel een deftige pc hebben maar dan ben je ook wel baas over je eigen beelden, kan je motion detection beter instellen, kies je hoe lang je de beelden wil bijhouden, kies je kwaliteit, notifications,...

Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 26 Jun 2017, 09:13
door r2504
jphermans schreef:maar kabels trekken


Je hoeft maar één kabel te trekken... je netwerkkabel (voeding van deftige camera's is via PoE).

Re: RE: Re: Netgear Arlo cams

Geplaatst: 26 Jun 2017, 16:33
door jphermans
r2504 schreef:
jphermans schreef:maar kabels trekken


Je hoeft maar één kabel te trekken... je netwerkkabel (voeding van deftige camera's is via PoE).

Das juist maar wil meerdere cams plaatsen dus meerdere kabels leggen/trekken. Bedankt voor de info.

In combinatie met Blue Iris (BlueIrissoftware.com) en een deftige PC is dit een no-brainer voor surveillance. En daarenboven een pak goedkoper en betere kwaliteit dan die Alro.

Oké je moet wel een deftige pc hebben maar dan ben je ook wel baas over je eigen beelden, kan je motion detection beter instellen, kies je hoe lang je de beelden wil bijhouden, kies je kwaliteit, notifications,...

Zal deze eens bekijken. Heb een server draaien op esxi waar ik een vm kan aanmaken. Dus daar zal het wel op lopen denk ik.