(telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3536
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 356 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

(telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Splitter » 02 Jan 2018, 23:50

ik heb 1x base 9 en 4x base 0 (voor o.a. in het alarm en in de simbox als backup van de vaste lijn)...
nu wou ik nog een nr toevoegen - vroeger kreeg je dan zelfs 15 euro belwaarde erbovenop - maar nu weigert base me die b-0 te geven zelfs!

het antwoord is letterlijk dit, niet meer of niet minder:
Wij kunnen uw online aanvraag niet verwerken omdat wij u momenteel geen extra lijn kunnen toekennen


w...t...f?
sja, dan kan het ook niet verbazen dat telenet klanten verliest en niet meer groeit, als ze al extra abbo's weigeren
ooit zal hier iets nuttigs staan

butskristof
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1321
Lid geworden op: 19 Dec 2011
Locatie: Heist-op-den-Berg
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 480 keer
Contact:

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor butskristof » 02 Jan 2018, 23:58

Heb je het nu over Base of over Telenet?
Bij Base staat het B0 abonnement inderdaad al een tijdje niet meer op de website, Telenet heeft toch nog wel 'prijs volgens verbruik'?
 MacBook Pro 15" (2017)  MacBook Pro 13" (2017)  iPhone XS  iPad Pro 11"  Watch Series 3

datakiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 457
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 19 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor datakiller » 03 Jan 2018, 00:04

butskristof schreef:Heb je het nu over Base of over Telenet?
Bij Base staat het B0 abonnement inderdaad al een tijdje niet meer op de website, Telenet heeft toch nog wel 'prijs volgens verbruik'?


Volgensmij heeft hij het over Base, maar telenet heeft base overgenomen.

rolandvc
Plus Member
Plus Member
Berichten: 199
Lid geworden op: 21 Apr 2007
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor rolandvc » 03 Jan 2018, 00:05

Base 0 staat wel degelijk nog steeds op de website. Als je naar de abonnementen gaat krijg je de 4 formules (15, 25, 35, 45 euro) naast elkaar.
Daar vlak onder staat in kleine lettertjes : Betaal enkel wat je verbruikt met Base 0. Als je daar op klikt, kom je op de pagina voor Base 0.

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3536
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 356 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Splitter » 03 Jan 2018, 00:10

heb het idd over base, dat nu dus van telenet is.
base0 staat ook nog gewoon op de website (base9 is afgeschaft voor nieuwe klanten).

nugoed, mij niet gelaten.
deze week al de base0's overzetten naar dommel hun 0 euro formule en de base9 gaat dan naar united telecom of scarlet.
telenet wil me niet, mij niet gelaten. heb ze eerder ook al buitengesmeten voor internet en tv, dus ik was al niet meer zo happig om nog klant te blijven bij base... geven ze me nog een reden om weg te gaan ook.

snap alleen dus niet waarom een extra base 0 niet mogelijk zou zijn, vooral omdat ik er nog eentje had (maar dat op een ander klantennr stond en dus vervallen is in december - omdat ze ook al de moeite niet deden om het naar mijn correcte klantennr over te zetten)
de service van base is sinds de overname écht droevig.

zou dat komen omdat ze ipv hun helpdesk een beetje kwalitatief te houden, al het geld in het verbeteren van hun netwerk hebben gestoken? :p
ooit zal hier iets nuttigs staan

datakiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 457
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 19 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor datakiller » 03 Jan 2018, 00:18

Splitter schreef:heb het idd over base, dat nu dus van telenet is.
base0 staat ook nog gewoon op de website (base9 is afgeschaft voor nieuwe klanten).

nugoed, mij niet gelaten.
deze week al de base0's overzetten naar dommel hun 0 euro formule en de base9 gaat dan naar united telecom of scarlet.
telenet wil me niet, mij niet gelaten. heb ze eerder ook al buitengesmeten voor internet en tv, dus ik was al niet meer zo happig om nog klant te blijven bij base... geven ze me nog een reden om weg te gaan ook.

snap alleen dus niet waarom een extra base 0 niet mogelijk zou zijn, vooral omdat ik er nog eentje had (maar dat op een ander klantennr stond en dus vervallen is in december - omdat ze ook al de moeite niet deden om het naar mijn correcte klantennr over te zetten)
de service van base is sinds de overname écht droevig.

zou dat komen omdat ze ipv hun helpdesk een beetje kwalitatief te houden, al het geld in het verbeteren van hun netwerk hebben gestoken? :p



Dat geld wat die verbetering kost verdienen ze 2x terug, eerst abbo's duurder maken en dan speedboost optie verkopen.

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1410
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 111 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor fvhbrugge » 03 Jan 2018, 00:51

Vermoedelijk bieden ze BASE 0 aan jouw niet aan omdat dit abonnement enkel voor particulieren bedoeld is.
Aan je uitleg vermoed ik dat je een professioneeel contract hebt (simbox bijv.) wellicht hierdoor dat ze BASE 0 niet willen aanbieden.

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6018
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 302 keer
Uitgedeelde bedankjes: 126 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor proximusboyke » 03 Jan 2018, 01:41

Of hij heeft al teveel nrs .
Is er geen beperking van aantal nrs op 1 klantennr.
U kunt meerdere nrs hebben, maar ik geloof dat je naar een shop zal moeten gaan om een extra klantenrekening aan te maken.
iphone 8+ : orange arend
iphone xs : max 512gb orange arend
mercedes e220 = extra surf
AirCard 810S : cic mobile in saint cyprien
imac : orange love + boost
ipad pro 12,9 : 256gb orange extra surf

dragonflo
Premium Member
Premium Member
Berichten: 459
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Bedankt: 16 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor dragonflo » 03 Jan 2018, 04:20

Ik denk dat de max 5 zal zijn want bepaalde wetgeving van de telecomwet geldt enkel als je minder dan 6 oproepnummers hebt.

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3536
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 356 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Splitter » 03 Jan 2018, 17:01

fvhbrugge schreef:Vermoedelijk bieden ze BASE 0 aan jouw niet aan omdat dit abonnement enkel voor particulieren bedoeld is.
Aan je uitleg vermoed ik dat je een professioneeel contract hebt (simbox bijv.) wellicht hierdoor dat ze BASE 0 niet willen aanbieden.


is gewoon voor prive gebruik hoor, de simbox is gewoon een backup voor de vaste lijn (voip).
nubon, de eerste 2 nummers zijn al begonnen aan de nummeroverdracht.

Het max van 5nrs op 1 klantennummer zou kunnen kloppen, want daar zit ik idd aan, maar dan vind ik het toch maar klantonvriendelijk.
En het feit dat ze het ook niet vermelden in de mail, sja...
ooit zal hier iets nuttigs staan

Rke
Pro Member
Pro Member
Berichten: 229
Lid geworden op: 27 Nov 2006
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Rke » 03 Jan 2018, 17:39

Je kan als particulier maximaal hetzelfde aantal lijnen nemen als er gezinsleden op je adres gedomicilieerd staan.
Het gebruik van een simkaart in een simbox wordt niet toegestaan, dit staat in hun algemene voorwaarden vermeld.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3536
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 356 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Splitter » 03 Jan 2018, 17:56

Rke schreef:Je kan als particulier maximaal hetzelfde aantal lijnen nemen als er gezinsleden op je adres gedomicilieerd staan.

waar staat dat dan geschreven?

Rke schreef:Het gebruik van een simkaart in een simbox wordt niet toegestaan, dit staat in hun algemene voorwaarden vermeld.


commercieel gebruik van een simbox is niet toegelaten, ik gebruik het ding ook niet commercieel.
simbox is eigenlijk trouwens het foute woord, het is gewoon een omvorming van simkaart nr vaste lijn, zodat het mee aangesloten kan worden op mijn voip installatie.
op die manier kan ik nog altijd uitbellen als de voip plat zou liggen, zonder dat ik daarvoor van toestel moet wisselen.
ooit zal hier iets nuttigs staan

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18813
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 927 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1802 keer
Contact:

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor krisken » 03 Jan 2018, 20:15

Tot 6 simkaarten kan je je beroepen op het gebruik als particulier in probleemgevallen. Boven de 6 simkaarten (of producten) niet meer.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + EDPnet 100/30
Telefonie = WeePee + Speakup + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik + Ubiquiti + AVM Fritzbox

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3536
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 356 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: (telenet) base weigert base 0 abbo te geven

Berichtdoor Splitter » 03 Jan 2018, 21:30

ik had er dus 5 in totaal en dit zou de 6de worden.
nu soit, ik ben iemand die ook effectief doet wat die zegt en ben er dus weg aan het migreren.

ik besef ook wel dat ze het niet zullen voelen en er al helemaal niet om zullen geven, hoeft voor mij ook niet, maar je zou toch een beetje meer klantvriendelijkheid verwachten (hoewel, van telenet eigenlijk nooit echt iets van gemerkt)
ooit zal hier iets nuttigs staan


Terug naar “Telenet (BASE)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten