telenet maakt foutje in base app

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3207
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 334 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

telenet maakt foutje in base app

Berichtdoor Splitter » 19 Jan 2017, 09:00

sinds vanochtend blijkbaar een "foutje" in de app van mybase...
heb ook opnieuw de voorwaarden moeten aanvaarden (zijn nu telenet group), maar dat is het minst vreemde (het enige logische, zou ik eerder zeggen)

ineens heb ik deze app erbij: ("admin" van base)
Screenshot_20170119-085703.png

en daar heb je deze opties...
Screenshot_20170119-085652.png

en dan in de base app zelf...
Screenshot_20170119-085430.png

de nr's die ik weggeveegd heb in de screenshot zijn "klik to login" en NIET van mij...
ooit zal hier iets nuttigs staan

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3446
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 304 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: telenet maakt foutje in base app

Berichtdoor ub4b » 19 Jan 2017, 10:11

Gaat dit om telefoons gekocht bij base? of gewoon je eigen phone met een base abbo

Wat is de uitleg van Base? Op iemands phone een app installeren zonder diens toestemming = informaticamisdrijf?

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3207
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 334 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: telenet maakt foutje in base app

Berichtdoor Splitter » 19 Jan 2017, 10:13

sterker:

eigen gsm met een MV kaartje in.
ik heb de base app op deze telefoon gezet omdat dat praktisch was.

het heeft echt met de app te maken en niet met de gsm of provider en lijkt me een fout die is meegekomen uit de testomgeving
Laatst gewijzigd door Splitter op 19 Jan 2017, 16:28, 1 keer totaal gewijzigd.
ooit zal hier iets nuttigs staan

giolovin
Pro Member
Pro Member
Berichten: 225
Lid geworden op: 25 Jun 2013
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: telenet maakt foutje in base app

Berichtdoor giolovin » 19 Jan 2017, 11:51

Bericht van helpdeskmedewerker BASE (Facebook)

Onze excuses voor de verwarring die de Admin applicatie veroorzaakt. Deze werd inderdaad automatisch geïnstalleerd na de update van de MyBASE app op je Android-toestel. Dit was niet de bedoeling. We hebben dit ondertussen aan de verantwoordelijke afdeling laten weten.

jnsvr
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 939
Lid geworden op: 29 Jun 2014
Bedankt: 88 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 108 keer

Re: telenet maakt foutje in base app

Berichtdoor jnsvr » 19 Jan 2017, 13:48

Zonet een update van de BASE app ontvangen. Lijkt erop dat ze dus direct wat aangepast hebben om dit om te keren.


Terug naar “BASE”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast