Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5338
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor proximusboyke » 17 Okt 2017, 09:20

heb ook een mail gekregen om over te zetten,
ik vraag me af hoe het zit met het netwerk en of je kan xweigeren
iphone 7 plus wigo 50
iphone 6s wigo 50
orange hotspot + GIGA
AirCard 810S + cic mobile
nokia 930 + cic mobile
imac telenet wigo 50
ipad pro 12,9 - 256gb wifi wigo 50
telenet digitale tv + playmore + playsports

road rebel
Premium Member
Premium Member
Berichten: 486
Lid geworden op: 24 Jun 2015
Bedankt: 40 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor road rebel » 17 Okt 2017, 10:16

Ik kreeg vandaag een email van VOO dat ze begonnen zijn aan een project "om de ervaring van VOO Mobile gebruikers te verbeteren".
Is er een manier als MVNO om te weten op welk netwerk/ zendmast we verbonden zijn?

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5338
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor proximusboyke » 17 Okt 2017, 10:34

zelfde princiepe als telenzt. Manueel netwerk zoeken. netwerk die er nie tussen staat is het netwerk waarmee je verbonden bent.
iphone 7 plus wigo 50
iphone 6s wigo 50
orange hotspot + GIGA
AirCard 810S + cic mobile
nokia 930 + cic mobile
imac telenet wigo 50
ipad pro 12,9 - 256gb wifi wigo 50
telenet digitale tv + playmore + playsports

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3472
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 221 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 209 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor satsurfer » 17 Okt 2017, 11:00

signal-2017-10-16-150830.png

dit krijgen telenet (wigo) klanten via sms

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5338
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor proximusboyke » 17 Okt 2017, 12:44

contact gehad met verschillende mensen van telenet. Naar het schijnt zouden de samenwerking 1 jaar vroeger stoppen.
Tegen eind dit jaar zou iedereen moeten overgeschakeld zijn.
iphone 7 plus wigo 50
iphone 6s wigo 50
orange hotspot + GIGA
AirCard 810S + cic mobile
nokia 930 + cic mobile
imac telenet wigo 50
ipad pro 12,9 - 256gb wifi wigo 50
telenet digitale tv + playmore + playsports

PHENOM
Member
Member
Berichten: 86
Lid geworden op: 18 Sep 2016
Bedankt: 3 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor PHENOM » 17 Okt 2017, 14:39

proximusboyke schreef:heb ook een mail gekregen om over te zetten,
ik vraag me af hoe het zit met het netwerk en of je kan xweigeren

Kunt ge inderdaad niet weigeren, reden: Zie uw eigen post hierboven :)
Als ge wilt weten hoe uw netwerk is, kunt ge volgens mij gewoon ffkes naar de technische dienst bellen en vragen of ze uw netwerk kunnen nakijken op de masten van Base, zien van hoe da bij u is.

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5338
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor proximusboyke » 20 Okt 2017, 10:31

Om u nu en in de toekomst de beste kwaliteit te blijven bieden, werken we volop aan het mobiele netwerk. Daardoor kan het gebeuren dat u zondag 22 oktober van 3u tot 6u 's ochtends geen oproepen en sms'en kan ontvangen. Dat geldt ook als u in het buitenland bent. Bedankt voor uw begrip. U zal wel nog zelf kunnen bellen, sms'en en mobiel surfen.

dit krijg ik op mijn telenet ? Nog iemand ? of zou dit de overzetting van orange naar base betekenen
iphone 7 plus wigo 50
iphone 6s wigo 50
orange hotspot + GIGA
AirCard 810S + cic mobile
nokia 930 + cic mobile
imac telenet wigo 50
ipad pro 12,9 - 256gb wifi wigo 50
telenet digitale tv + playmore + playsports

Rke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 208
Lid geworden op: 27 Nov 2006
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor Rke » 20 Okt 2017, 22:28

proximusboyke schreef:Om u nu en in de toekomst de beste kwaliteit te blijven bieden, werken we volop aan het mobiele netwerk. Daardoor kan het gebeuren dat u zondag 22 oktober van 3u tot 6u 's ochtends geen oproepen en sms'en kan ontvangen. Dat geldt ook als u in het buitenland bent. Bedankt voor uw begrip. U zal wel nog zelf kunnen bellen, sms'en en mobiel surfen.

dit krijg ik op mijn telenet ? Nog iemand ? of zou dit de overzetting van orange naar base betekenen


Ik heb hier hetzelfde staan op mijn.telenet.be
Maar al mijn nummers staan al op het ‘eigen’ netwerk sinds een aantal weken. Lijkt me daar dus niks mee te maken!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

brentm
Starter
Starter
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 Okt 2017

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor brentm » 22 Okt 2017, 11:01

Wij zijn hier nu overgeschakeld naar het "Base" netwerk na de onderbreking van deze nacht. (wigo business)

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 259
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor kristofmertens » 22 Okt 2017, 11:16

brentm schreef:Wij zijn hier nu overgeschakeld naar het "Base" netwerk na de onderbreking van deze nacht. (wigo business)


Voel je hier verschil in?
Snelheid, dekking?

Ik overweeg vanaf december WIGO te nemen, aangezien ik dan van mijn TIP voordeel kan blijven genieten.
TV: Telenet digitale TV - CI+ & Play
Internet: Telenet Whop 100/10
Telefoon: Telenet FreePhone Europe
iPhone 6s: Orange Koala
iPhone 5s: Orange Kolibri

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3472
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 221 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 209 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor satsurfer » 22 Okt 2017, 11:17


Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5338
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 261 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor proximusboyke » 22 Okt 2017, 11:38

hier nog niet overgeschakeld, want tussen de netwerklijst zit nog steeds base.
iphone 7 plus wigo 50
iphone 6s wigo 50
orange hotspot + GIGA
AirCard 810S + cic mobile
nokia 930 + cic mobile
imac telenet wigo 50
ipad pro 12,9 - 256gb wifi wigo 50
telenet digitale tv + playmore + playsports

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 259
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor kristofmertens » 22 Okt 2017, 11:58




Onlangs de vraag nog eens gesteld aan een Telenet medewerker.

Reactie:
“Hey Kristof. Vanaf 4 december zal het ook mogelijk zijn om je TIP-korting te combineren met een WIGO abonnement. Je werkgever zal je vanaf deze datum nog meer info verschaffen hierover.
Michelle”

Als dit geen goed nieuws is... :-D
TV: Telenet digitale TV - CI+ & Play
Internet: Telenet Whop 100/10
Telefoon: Telenet FreePhone Europe
iPhone 6s: Orange Koala
iPhone 5s: Orange Kolibri

brentm
Starter
Starter
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 Okt 2017

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor brentm » 22 Okt 2017, 19:28

kristofmertens schreef:Voel je hier verschil in?
Snelheid, dekking?

Ik overweeg vanaf december WIGO te nemen, aangezien ik dan van mijn TIP voordeel kan blijven genieten.


Op sommige plaatsen heb ik nu beter bereik eigenlijk.
Er is wel iets raars op 1 van onze gsm's (iphone 6) staat er nu orange als operator linksboven ipv telenet voordien.
Als je naar aanbieders zoekt krijg je de volgende :
-Telenet
-Mobistar
-Proximus
Je kunt registreren op het telenet netwerk, maar er blijft orange staan linksboven, toch iets vreemds.

nickz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1488
Lid geworden op: 09 Dec 2011
Locatie: Gent
Bedankt: 214 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 168 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor nickz » 23 Okt 2017, 10:16

Dat is inderdaad wel heel vreemd, want Orange = Mobistar en je zegt dat je daar, naast Telenet, ook Mobistar ziet staan in de lijst? Orange is natuurlijk ook de oude naam van Base (van voor 2002), maar er is geen reden dat een iPhone 6 die naam zou weergeven met een Telenet-simkaart.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S7 met Tapatalk

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1710
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor laroyj » 23 Okt 2017, 10:19

kan dit met de oude bestaande simkaart want mijn schoondochter is zgz overgezet maar kan nkiet meer bellen smsen, niks werkt nog, heb je geen andere simkaart nodig?
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

lithion
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1717
Lid geworden op: 21 Aug 2006
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor lithion » 23 Okt 2017, 16:19

Staat de operatorkeuze op automatisch?

brentm
Starter
Starter
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 Okt 2017

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor brentm » 23 Okt 2017, 17:20

lithion schreef:Staat de operatorkeuze op automatisch?

Als de operatorkeuze op automatisch staar wordt er verbinding gemaakt met het orange netwerk.
Als de operatorkeuze manueel wordt gedaan, kan er niet op het telenet netwerk geregistreerd worden, enkel op het orange netwerk.

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1710
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor laroyj » 24 Okt 2017, 09:38

.. en wat moet je dan doen om op het telenetnetwerk te registreren?
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

nickz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1488
Lid geworden op: 09 Dec 2011
Locatie: Gent
Bedankt: 214 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 168 keer

Re: RE: Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor nickz » 24 Okt 2017, 11:35

brentm schreef:Als de operatorkeuze op automatisch staar wordt er verbinding gemaakt met het orange netwerk.
Als de operatorkeuze manueel wordt gedaan, kan er niet op het telenet netwerk geregistreerd worden, enkel op het orange netwerk.

Dan ben je dus nog niet overgezet naar het Base-netwerk. Er zal waarschijnlijk een update gebeurd zijn waardoor Base nu wordt weergegeven als Telenet en Orange niet meer.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S7 met Tapatalk

hendrake
Plus Member
Plus Member
Berichten: 197
Lid geworden op: 19 Sep 2012
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor hendrake » 24 Okt 2017, 21:49

nickz schreef:Dat is inderdaad wel heel vreemd, want Orange = Mobistar en je zegt dat je daar, naast Telenet, ook Mobistar ziet staan in de lijst? Orange is natuurlijk ook de oude naam van Base (van voor 2002), maar er is geen reden dat een iPhone 6 die naam zou weergeven met een Telenet-simkaart


De naam van de provider zit in de gsm, niet in de simkaart. (Anders zou je bij roaming bvb nooit de netwerknaam kunnen zien) Sommige fabrikanten zijn traag met het updaten van die lijst - of sommige gebruikers doen niet aan updates...

Gaan we dan nu als Orange klanten meer capaciteit hebben op bvb mobiele data, nu al die telenetters vertrekken?

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 772
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor boonpwnz » 24 Okt 2017, 22:07

Ik heb wel gehad dat ik Mobistar even zag voor het terug naar Orange ging(op men gsm).

Dus ik denk dat Orange nog synced met Mobistar in de achtergrond ;)

En ik hoop het :D

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 259
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor kristofmertens » 25 Okt 2017, 06:40

Op mijn iphone 6s staat nog steeds Mobistar. :-D
Simkaart is evenoud als die van mijn vrouw (iphone 5s) zei heeft Orange B staan.
TV: Telenet digitale TV - CI+ & Play
Internet: Telenet Whop 100/10
Telefoon: Telenet FreePhone Europe
iPhone 6s: Orange Koala
iPhone 5s: Orange Kolibri

giolovin
Plus Member
Plus Member
Berichten: 159
Lid geworden op: 25 Jun 2013
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor giolovin » 4 dagen 11 uur 45 minuten geleden (06 Dec 2017, 22:47)

Voor sommigen die staan te springen om op het base netwerk terecht te komen, jullie zullen van een kale reis terugkomen... Base netwerk is barslecht. Op afgelegen plaatsen bijna geen bereik (lees 2G of geen netwerk). Binnenhuis zit je met moeite op 3G en voor 4G moet je echt al wreed veel chance hebben.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3090
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 326 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor Splitter » 4 dagen 11 uur 35 minuten geleden (06 Dec 2017, 22:57)

giolovin schreef:Voor sommigen die staan te springen om op het base netwerk terecht te komen, jullie zullen van een kale reis terugkomen... Base netwerk is barslecht. Op afgelegen plaatsen bijna geen bereik (lees 2G of geen netwerk). Binnenhuis zit je met moeite op 3G en voor 4G moet je echt al wreed veel chance hebben.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk


heel erg subjectief, ik heb quasi overal waar ik kom perfecte ontvangst met mobile vikings (dus base netwerk), en zelfs geregeld beter als proximus.
ook thuis binnen doen ze het allebei even goed.
in ardennen waar ik geregeld zit net hetzelfde, wel goede base dekking (en orange) maar bijna njet met proximus.

met andere woorden: het bereik van het netwerk hangt voornamelijk af van waar je je bevindt (en van je gsm, want dat vergeten er velen)
ooit zal hier iets nuttigs staan

giolovin
Plus Member
Plus Member
Berichten: 159
Lid geworden op: 25 Jun 2013
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: RE: Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor giolovin » 4 dagen 11 uur 26 minuten geleden (06 Dec 2017, 23:06)

Splitter schreef:
giolovin schreef:Voor sommigen die staan te springen om op het base netwerk terecht te komen, jullie zullen van een kale reis terugkomen... Base netwerk is barslecht. Op afgelegen plaatsen bijna geen bereik (lees 2G of geen netwerk). Binnenhuis zit je met moeite op 3G en voor 4G moet je echt al wreed veel chance hebben.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk


heel erg subjectief, ik heb quasi overal waar ik kom perfecte ontvangst met mobile vikings (dus base netwerk), en zelfs geregeld beter als proximus.
ook thuis binnen doen ze het allebei even goed.
in ardennen waar ik geregeld zit net hetzelfde, wel goede base dekking (en orange) maar bijna njet met proximus.

met andere woorden: het bereik van het netwerk hangt voornamelijk af van waar je je bevindt (en van je gsm, want dat vergeten er velen)
Met een Samsung Galaxy S7 genoeg de vergelijking kunnen doen met vrienden toen ik op BASE zat. Zij hadden 4G met Proximus en Orange, terwijl het met BASE onmogelijk was om nog maar een eenvoudige webpagina te openen (o.a. !!Centrum!! Roeselare & Oudenaarde). Zit je binnen met BASE dan heb je het merendeels vlaggen. Dat is trouwens geen groot geheim.

Telenet zal echt wel meer tijd nodig hebben om het BASE netwerk naar het niveau te tillen van een mobiele operator anno 2017/2018.

Base was/is goedkoop ja. Data ook goed, maar bruikbaar? Momenteel is daar nog niet veel in veranderd.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Laatst gewijzigd door giolovin op 06 Dec 2017, 23:06, 3 keer totaal gewijzigd.

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3472
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 221 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 209 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor satsurfer » 4 dagen 11 uur 25 minuten geleden (06 Dec 2017, 23:07)

@giolovin: moet je echt alles quoten? :-(

Splitter, Ik hou me graag bij de feiten. :eek: En het feit dat 900.000 Orange klanten naar Telenet (Base) gemuteerd worden, zal geen goed doen aan de netwerkcapaciteit. Je kan jezelf wijsmaken dat ze dit zullen opvangen op tijd, maar ik geloof er niets van. We hebben hier ook al berichten gezien van mensen die voor Telenet werken, dit ook bevestigen! wacht 2-3 jaar tot alles op punt staat zeggen ze intern.
Voor de rest: veel succes met MV en hun vele regeltjes wat mag en niet. :-D

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/telenet-neemt-base-over-voor-1-3-miljard-euro-en-snoept-zo-900-000-klanten-af-van-mobistar~a445f673/

http://www.bipt.be/nl/consumenten/internet/dienstkwaliteit/dekkingskaarten-mobile-netwerken
1/6/2017

Base
Totale Dekking
66.88%
Betrouwbaarheid
97.3%

Orange
Totale Dekking
99.30%
Betrouwbaarheid
98.6%

Proximus
Totale Dekking
99.35%
Betrouwbaarheid
98%

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3090
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 326 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 48 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor Splitter » 4 dagen 11 uur 9 minuten geleden (06 Dec 2017, 23:23)

giolovin schreef:Met een Samsung Galaxy S7 genoeg de vergelijking kunnen doen met vrienden toen ik op BASE zat. Zij hadden 4G met Proximus en Orange, terwijl het met BASE onmogelijk was om nog maar een eenvoudige webpagina te openen (o.a. !!Centrum!! Roeselare & Oudenaarde).


en die vrienden hadden ook een S7, kwestie van met hetzelfde toestel te vergelijken? (overigens heb ik al meer problemen gehad met samsungs dan met chinese toestellen, maar soit)
vreemd ook, wat betreft centrum roeselare... daar meen ik me toch te herinneren dat ik deftige 3g had paar jaar terug, maar goed, ik kom daar dan ook niet om alleen op mijn gsm te zitten.

satsurfer schreef:Splitter, Ik hou me graag bij de feiten. :eek: En het feit dat 900.000 Orange klanten naar Telenet (Base) gemuteerd worden, zal geen goed doen aan de netwerkcapaciteit


das de vraag, maar het zal idd wel een hele hap nemen uit de capaciteit - vraag is dan of er genoeg voorzien was hiervoor (ik vermoed trouwens van wel, gezien er toch wel een spreiding zal zijn)

je dekking van 4g is ook wat kort door de bocht - ten eerste kijk je blijkbaar op grondgebied (en dus rekent het ook gewoon platteland, bos- en natuurgebied en bergen waar niemand woont mee) en dan klopt het dat base daar minder van heeft, maar is dat een wereldramp? (persoonlijk vind ik 3g nog steeds snel genoeg voor mobiel gebruik, en daar heeft base 97.28% op grondgebied. bij bevolking is dat trouwens respectievelijk 90.01% en 99.89%

en regeltjes van MV... tgoh, ik let nog amper op iets van MV, heb het kaartje nog wel maar gebruik nu de dual-sim en kaart van het werk vooral om mee te bellen en data te gebruiken, dat kost mij weer minder :)
(heb ook een lyca kaartje genomen om te testen, was maar 1 euro met een herlading op black friday, maar jezus wat een gedoe was dat)
ooit zal hier iets nuttigs staan

satsurfer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3472
Lid geworden op: 09 Okt 2004
Bedankt: 221 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 209 keer

Re: Telenet begint met overzetten van Orange naar eigen netwerk

Berichtdoor satsurfer » 1 dag 10 uur 58 minuten geleden (09 Dec 2017, 23:34)



Terug naar “BASE”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast