Pagina 1 van 1

Orange data foetsjie

Geplaatst: 31 Dec 2017, 16:56
door nete
Het is al zo erg dat de "my orange" app qua efficiƫntie een komplete ramp is, maar als je dan ook ineens een paar GB data kwijt bent dan loopt de emmer echt wel over. Ik vernieuw mijn bundel (prepaid) op 22 december, wordt overspoeld door allerlei cadeau's, zodat ik 5,1 GB dat heb voor de komende 30 dagen. Vandaag werkt niets nog via 4G. Data is afgeschakeld omdat ik "zogezegd" alle data verbruikt heb.
5000 gebeld en de persoon aan de lijn ziet inderdaad dat ik maar ongeveer 2,5 GB verbruikt heb. Hij kan dat klaarblijkelijk niet zelf rechtzetten en gaat het doorgeven.
Uuuuuren later nog steeds geen data. Ik zou denken dat een bedrijf eigen fouten binnen de kortste keren zou rechtzetten, niet dus.
Ik vermoed dat ik ergens half volgende week misschien terug op internet zal kunnen via 4G ?
Zijn er nog "slachtoffers" onder de lezers hier ?

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 31 Dec 2017, 17:27
door Fallschirmjaeger
Is een probleem dat ik ook wel minstens 1x per maand heb.

Gsm paar keer heropstarten en als dat niet direct werkt, even geduld hebben. Nooit langer als een halve dag last van gehad.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 31 Dec 2017, 18:03
door nete
Fallschirmjaeger schreef:Is een probleem dat ik ook wel minstens 1x per maand heb.

Gsm paar keer heropstarten en als dat niet direct werkt, even geduld hebben. Nooit langer als een halve dag last van gehad.


Amaai, als Orange zo kramikkig in mekaar zit :bang:

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 01 Jan 2018, 11:55
door Tomby
Hier heb ik het ook al voorgehad, maar wel niet zo frequent. Denk 2x op een jaar of zo.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 09:52
door nete
We zitten nu toch al aan zo'n 40 uur zonder data en ettelijke reboots, zonder resultaat.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 11:13
door hendrake
Ik zou dan toch eens terugbellen. En als het dan nog niet helpt contacteren via Facebook of Twitter.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 13:19
door nete
Intussen toch vrij snel en elegant opgelost door Orange: de geldigheid van de opnieuw geactiveerde databundel is verlengd tot 2 februari.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 13:25
door cadsite
nete schreef:Intussen toch vrij snel en elegant opgelost door Orange: de geldigheid van de opnieuw geactiveerde databundel is verlengd tot 2 februari.

Snel en elegant??? 2 dagen zonder internet zitten zou ik niet bepaald snel en elegant noemen voor mobiel...

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 15:36
door lanadekat
Bij mij werkt de Orange app niet via mobiele data enkel via Wifi en zelfs dan moet ik bijna elke keer mijn nummer opnieuw ingeven en terug de verificatiecode ingeven. (Android)
Herladen via bancontact werkt ook maar de helft van de tijd, echt vervelend als ik weg moet en ik zonder bundel zit.

Maar als de bundel actief is heb ik nooit problemen gehad, nu zelfs 1GB cadeau gekregen en toen Orange 1 jaar bestond ook. Ook 30 gratis foto's van Smartphoto cadeau gekregen + meerdere 1+1 gratis cinema tickets en dat gewoon met Tempo Giga waar ik mijn beltegoed cash via thoorn.nl
In het centrum van Leuven 100+Mbps terwijl een vriend met Telenet niet eens Google Maps kon openkrijgen (waarschijnlijk tijdelijk probleem). Buiten het feit dat ik 1 keer een nieuwe, gratis sim moest aanvragen omdat ik niet meer kon sms'en ben ik vrij tevreden alleen spijtig van de app.

Bij Base een keer moeten betalen voor een nieuwe sim omdat data niet meer werkte, daar dus geen klant meer.

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 02 Jan 2018, 16:15
door Baron
Ook wij hebben vh weekend hetzelfde mee gemaakt.. Verbruik van 1.5gb op een paar uur tijd met als resultaat data op en ons ingesteld plafond bereikt.. We hebben een love abbo met dolfijn.. Is het nu aan teraden om iemand ervoor te contacteren want op deze dag was er geen 4g actief sinds we op onze wifi thuis waren.. Volgens onze dataverbruik in android zou collectie and go app bijna 1gb verbruikt hebben wat op niks slaat natuurlijk.. Iemand die advies erover kan geven of is algemeen support (wat een Hell is) de enigste manier.
Mvg baron

Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 03 Jan 2018, 22:17
door D3bian
Sommige van die apps durven in de achtergrond dingen te blijven downloaden, daarom best je apps sluiten als je ze niet meer gaat gebruiken.

Re: RE: Re: Orange data foetsjie

Geplaatst: 04 Jan 2018, 15:59
door hendrake
D3bian schreef:Sommige van die apps durven in de achtergrond dingen te blijven downloaden, daarom best je apps sluiten als je ze niet meer gaat gebruiken.
Ik heb ook al eens een app gehad die plots 800mb er door haalde op 4g zonder duidelijke reden. Kan Orange niks aan doen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk