Pagina 1 van 1

Overstappen Edpnet naar proximus VDSL

Geplaatst: 13 Jun 2018, 11:45
door Roygenz
Via mijn werkgever krijg ik een Proximus VDSL ter beschikking. Ik wil dus overstappen van mijn huidige EDPnet VDSL naar Proximus VDSL.
Ik dacht dat de verhuis op hetzelfde paar kon, maar dat is dus niet mogelijk. Men moet lassen volgens Proximus (de intro verzwaren). Ofwel moet ik asap mijn EDPnet opzeggen zodat het paar vrij komt, maar dan ga ik sowieso even zonder internet zitten.

Wat is de beste optie om de overstap zo geruisloos mogelijk te laten verlopen? Intro laten uitbreiden en dus laten lassen om zo 2 rechtstreekse paren te bekomen, of mijn EDPnet al opzeggen vooraleer proximus VDSL is opgeleverd?

Momenteel heb ik een 2 paars intro (rechtstreeks & retourpaar).

Merci voor jullie tips! :-)

Re: Overstappen Edpnet naar proximus VDSL

Geplaatst: 13 Jun 2018, 11:53
door Tomsworld
Gewoon proximus installeren, ze lassen het 2e paar, kosten worden door proximus gedragen in dit geval. Heb je 2 directe paren veel handiger als je ooit nog is wel overstappen.

Re: Overstappen Edpnet naar proximus VDSL

Geplaatst: 13 Jun 2018, 11:57
door Roygenz
Idd, ik dacht ook in die richting... Tnx!

Re: Overstappen Edpnet naar proximus VDSL

Geplaatst: 13 Jun 2018, 13:36
door manutimmers
En uwen baas kan niet gewoon Uw EDPNet betalen?
Gewoon de factuur binnenbrengen of elke maand een extra op de loonbrief "terugbetaalde kosten" voor het maandbedrag van uw abonnement.

Re: Overstappen Edpnet naar proximus VDSL

Geplaatst: 13 Jun 2018, 14:25
door Roygenz
Helaas is dat geen optie, groot bedrijf die enkel proximus & telenet kent...

Nog een vraagje hierover: Zou dat een verschil hebben uitgemaakt als ik voor easyswitch had gekozen? Of moet je sowieso 2 rechstreekse paren hebben bij een overstap naar een andere VDSL provider?