dommel internet valt uit na 3 min sinds activatie speedpack

Ceridwen1980
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 Mar 2017

dommel internet valt uit na 3 min sinds activatie speedpack

Berichtdoor Ceridwen1980 » 18 Mar 2017, 22:34

iemand hier die kan helpen? We hebben na jaren klant te zijn bij dommel vandaag het speedpack laten activeren. We zijn telkens ongeveer 2 minuten online voor het weer uitvalt en we via de fritzbox interface de internetconnectie moeten refreshen. Telefoonlijn blijft actief, lichtjes op de modem blijven branden én de website van dommel zelf blijft bereikbaar... de rest jammer genoeg niet. Enorm frustrerend. Alle settings nagekeken... vinden geen fouten. merci om het te bekijken!

mylar
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Jul 2013

Re: dommel internet valt uit na 3 min sinds activatie speedpack

Berichtdoor mylar » 06 Jun 2017, 22:32

Ik ben een beetje laat met mijn reactie, maar ik heb identiek hetzelfde voorgehad in januari.
Het probleem was dat hij na een paar minuten alle http verkeer redirecte naar een pagina met url https://www.dommel.be/configuration/locked.html. Alle andere verkeer werd geblokkeerd, de telefoon werkte echter nog prima. Die pagina bestaat echter niet dusja geen idee waarom ie dat deed of waarom ik "locked" zou zijn. Na een reset werkte alles terug voor een paar minuten, tot alles weer geblokkeerd werd. Na een paar dagen gepruts en telefoontjes met de technische dienst (waar ze wel vriendelijk waren en hun best deden maar naar mijn bescheiden mening toch niet echt begrepen wat er gebeurde) heeft men mij wat instellingen laten veranderen in de modem (speedconnect kiezen ipv netline). Na 3 minuten in spanning afwachten werd het signaal weer geblokkeerd, maar nu was de redirect url deze: https://www.dommel.be/locked/locked.html - en die bestaat wel.
Dus mysterie opgelost: teruggebeld naar de helpdesk, uitgelegd dat ik onterecht gemarkeerd stond als wanbetaler en de dag nadien werkte alles opnieuw.
Ik denk dus dat er ergens een foutje in hun procedure zit waardoor bij de activatie van het speedpack mensen per ongeluk geblokkeerd geraken.
Hopelijk is je probleem ondertussen al lang opgelost, maar bij deze toch de uitleg voor de onfortuinlijke googelaar die het zelfde voorheeft... :-D


Terug naar “Dommel”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast