Telenet en analoog modem

Gebruikersavatar
Edward
Plus Member
Plus Member
Berichten: 110
Lid geworden op: 04 Jan 2005
Locatie: Heusden-Zolder
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Telenet en analoog modem

Berichtdoor Edward » 28 Jun 2005, 21:12

Vraagje van een Telenet-Dummy.

Mijn vriend gebruikt nog een analoog modem via Belgacom.
Nu heeft zijn vrouw een Telenet-jongen aan de deur gehad en ze gaan nu telefoneren via Telenet. Hij zegt me dat zijn modem niet meer werkt.
Kan hij zijn modem blijven gebruiken om in te bellen?

:???:

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 28 Jun 2005, 21:22

Volgens mij wel.
Ken persoonlijk iemand die zo nog mail ophaalt :wink:
If you can't beat them, confuse them.

dcc

Berichtdoor dcc » 28 Jun 2005, 21:23

als je geen adsl modem bedoeld normaal wel..

de inbel zal wel duurder worden per min..

als je login tiscali of scarlet is..

vraag aan je provider naar de juiste inbel kosten..

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet en analoog modem

Berichtdoor CueBoy » 28 Jun 2005, 21:30

dcc schreef:als je geen adsl modem bedoeld normaal wel..


Edward schreef:Mijn vriend gebruikt nog een analoog modem via Belgacom.


:-)
If you can't beat them, confuse them.

dcc

Berichtdoor dcc » 28 Jun 2005, 21:34

dan werkt dat

Gebruikersavatar
Edward
Plus Member
Plus Member
Berichten: 110
Lid geworden op: 04 Jan 2005
Locatie: Heusden-Zolder
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Berichtdoor Edward » 28 Jun 2005, 21:38

Bedankt,

maar het was dus niet voor mij. Ik hou het gewoon bij mijn ADSL-lijntje en kijk vol verwachting uit naar onze verhuis in een nieuw appartement met allemaal nieuwe leidingen. Ik zit hier met stokoude telefoonlijnen op 1.1 om onderbrekingen te vermijden.
8)

Gebruikersavatar
ban
Pro Member
Pro Member
Berichten: 232
Lid geworden op: 22 Mar 2004

Re: Telenet en analoog modem

Berichtdoor ban » 29 Jun 2005, 17:33

CueBoy schreef:
dcc schreef:als je geen adsl modem bedoeld normaal wel..


Edward schreef:Mijn vriend gebruikt nog een analoog modem via Belgacom.


:-)


idd, ik heb bvb een speedtouch home for analog lines.

ditCh
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3868
Lid geworden op: 20 Mar 2004
Locatie: Leuven
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Re: Telenet en analoog modem

Berichtdoor ditCh » 29 Jun 2005, 17:42

Edward schreef:Vraagje van een Telenet-Dummy.

Mijn vriend gebruikt nog een analoog modem via Belgacom.
Nu heeft zijn vrouw een Telenet-jongen aan de deur gehad en ze gaan nu telefoneren via Telenet. Hij zegt me dat zijn modem niet meer werkt.
Kan hij zijn modem blijven gebruiken om in te bellen?

:???:


Inderdaad gaat dit niet meer werken, je moet een bepaalde cijfercombinatie voor het inbelnummer van je provider duwen bij telenet voordat je de inbelverbinding kan maken! Je kan best even naar TN helpdesk bellen (ben het reeds vergeten) 015666666 (tech. telefonie) of 070696969 (tech. internet). Bij telefonie gaan ze je wel kunnen helpen.
Instant human. Just add coffee.


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast