telenet comfortnet

Gebruikersavatar
PowerSoft
Premium Member
Premium Member
Berichten: 574
Lid geworden op: 30 Mar 2004
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

telenet comfortnet

Berichtdoor PowerSoft » 16 Jan 2005, 16:30

het zit dat nu juist met dat light product van telenet?

volgens de site van telenet kan je daarmee 400MB verbruiken, echter in de isp monitor bij mijn zus thuis staat er 1 GB, iemand die mij meer uitleg kan geven?

alvast bedankt!

wem
Premium Member
Premium Member
Berichten: 666
Lid geworden op: 24 Mei 2004

Berichtdoor wem » 16 Jan 2005, 19:03

theoretisch mag je maar in 400 MB downloaden en vanaf dan moet je bijbetalen of op smallband gezet worden, maar in praktijk krijgen die mensen 1 GB (of 1.2GB :???: )

denk dat die 400 MB gewoon ne stok achter de deur is voor als Telenet merkt da teveel mensen van ExpressNet terug op ComfortNet terugvallen ofzo ...

Gebruikersavatar
fluxbox
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 28
Lid geworden op: 03 Sep 2004

Berichtdoor fluxbox » 16 Jan 2005, 19:42

De prijs is gewoonweg te hoog voor een Lite abonnement... :?
Veel mensen stappen inderdaad over die "gewone" abonnementen. Als je filesharing programma's zoals Kazaa ed gaat gebruiken, neem dan best geen lite abonnement! (met een gewone moet je ook opletten dat je niet upload, want telenet heeft vervelende limiets die gewoon door gemeten worden, dus het is niet per maand ! :evil:)
<a href="http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=8607&t=68"><img border="0" alt="Get Firefox!" title="Get Firefox!" src="http://www.spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/88x31/take.gif"/></a>

Gebruikersavatar
PowerSoft
Premium Member
Premium Member
Berichten: 574
Lid geworden op: 30 Mar 2004
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor PowerSoft » 16 Jan 2005, 20:03

fluxbox schreef:De prijs is gewoonweg te hoog voor een Lite abonnement... :?
Veel mensen stappen inderdaad over die "gewone" abonnementen. Als je filesharing programma's zoals Kazaa ed gaat gebruiken, neem dan best geen lite abonnement! (met een gewone moet je ook opletten dat je niet upload, want telenet heeft vervelende limiets die gewoon door gemeten worden, dus het is niet per maand ! :evil:)


nja het prijsverschil is inderdaad verwaarloosbaar, het zou te gek zijn dat je gaat bijbetalen als je niet meer toekomt
maar ik zag dat mijn zus zo een 800 MB per maand verbruikte en ik vond dit zo raar daar er op de site maar 400 stond

Gebruikersavatar
bke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 992
Lid geworden op: 22 Apr 2004
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Berichtdoor bke » 17 Jan 2005, 07:39

Bij een kennis staat ook 1 GB bij zijn telenetmeter. Het is dus normaal :-)
Ares: (CPU) AMD Athlon II X4 940 (RAM) 4GB DDR2 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Crucial MX4 64GB (VGA) AMD Radeon HD 6790 (OS) Windows 10 Pro
Apollo: (CPU) AMD FX 8300 (RAM) 8GB DDR3 (HDD) Samsung Spinpoint F1 1TB (SSD) Samsung 850 EVO 256GB (VGA) AMD Radeon HD 5850 (OS) Windows 10 Pro

Euler

Berichtdoor Euler » 01 Feb 2005, 12:39

bke schreef:Bij een kennis staat ook 1 GB bij zijn telenetmeter. Het is dus normaal :-)


Bij mijn vriendin staat er ook 1.2 GB zelfs. Nu heb ik hier wel ergens gelezen dat dit een tijdelijk probleem bij telenet is en dat in de loop van de maand iedereen terug op 400 MB gezet zal worden...

Opletten geblazen dus :eek:

ditCh
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3867
Lid geworden op: 20 Mar 2004
Locatie: Leuven
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Berichtdoor ditCh » 01 Feb 2005, 15:12

Tis is nog altijd een fout in de telemeter en wordt bij de nieuwe telemeter gefixt (of wordt de traffic verhoogd, kan ik geen uitsluitsel over geven). U weze gewaarschuwd als u excessief gaat downloaden met comfortnet ;)
Instant human. Just add coffee.

Gast

Berichtdoor Gast » 01 Feb 2005, 16:47

ditCh schreef:Tis is nog altijd een fout in de telemeter en wordt bij de nieuwe telemeter gefixt (of wordt de traffic verhoogd, kan ik geen uitsluitsel over geven). U weze gewaarschuwd als u excessief gaat downloaden met comfortnet ;)


Ikzelf heb expressnet, dus ik moet me geen zorgen maken 8)

Dus volgens jou zou het kunnen dat telenet als de telemeter hersteld is de limiet toch op 1.2 GB zet zonder een prijsverhoging ? :???:

ditCh
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3867
Lid geworden op: 20 Mar 2004
Locatie: Leuven
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Berichtdoor ditCh » 01 Feb 2005, 16:48

Kan eventueel zijn dat ze dit overwegen :)

met de nadruk op KAN
Instant human. Just add coffee.


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten