Gratis Wifi booster

IvoDeMeyer
Starter
Starter
Berichten: 5
Lid geworden op: 03 Okt 2017

Gratis Wifi booster

Berichtdoor IvoDeMeyer » 19 Mar 2018, 17:08

Alle Telenet klanten met een internetabonnement krijgen een gratis wifi booster.

Je kunt kiezen uit:
- een access point;
- een wifi powerline-set.

Bijkomende toestellen kan je huren aan € 2 per maand.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 19 Mar 2018, 17:34

Link?

Edit: Al gevonden, blijkt dat het een AP is met een WAN poort en 4 LAN poorten, ook las ik dat deze vanuit Telenet beheerd worden (dus met mijn.telenet.be denk ik).

Kunnen deze ook gebruikt worden indien je een eigen router hebt staan?

Kunnen deze ook gebruikt worden bij een dual WAN setup?

Ik gok dat de laatste vragen nee als antwoord gaan hebben.
Laatst gewijzigd door datakiller op 19 Mar 2018, 17:53, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29180
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1925 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 402 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor r2504 » 19 Mar 2018, 17:53


datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 19 Mar 2018, 17:55

r2504 schreef:https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/ik-heb-een-probleem-met-mijn-draadloze-internetverbinding-wifi/


Ik had een andere link gevonden en was toen dat jij het poste net mijn message aan het editen :P

Edit:
https://www2.telenet.be/nl/ons-netwerk/ ... i-booster/ als ik een andere modem heb geven ze de optie modem verouderd en niet modem-only :(

Edit2: https://www2.telenet.be/content/dam/www ... _Press.pdf gevonden, ik gok dat het ookal rechtstreeks moet op de modem, wat mij dus voor het WiFi netwerk een ander extern IP zou geven. Zou het ook routing doen? (ik gok van wel waarom zou de WAN poort anders zijn, en anders heeft ieder WiFi apparaat een ander IP (bij modem-only), en hopelijk bekijkt hun software dan ook achter welke modem hij hangt anders gaat hij miss nog double NAT doen)

lucdec
Premium Member
Premium Member
Berichten: 491
Lid geworden op: 09 Jan 2008
Bedankt: 55 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor lucdec » 20 Mar 2018, 11:43

Ik heb nu een modem only. Mag ik ook zo een booster gratis afhalen?

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3505
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 307 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor ub4b » 20 Mar 2018, 12:01

lucdec schreef:Ik heb nu een modem only. Mag ik ook zo een booster gratis afhalen?


Heb ook zo'n modem only geval.

één van deze dingen op een strategische plaats gezet, en in heel de villa perfecte wifi, en SSID beacon timing op een veilig interval gezet

300M Wireless N Router
Model No. TL-WR841N/TL-WR841ND

Dus no thanks Telenet.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 20 Mar 2018, 12:30

Telenet twitter kan mij niet echt beantwoorden, Denk dat het gewoon zo'n ding halen zal zijn en testen wat het doet hopelijk doet het iets van routing als het rechtstreeks op de modem-only zit en hopelijk werkt het achter een eigen router(als in instellingen in mijn.telenet.be).

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 267
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor kristofmertens » 20 Mar 2018, 14:30

Jammer voor zij die hier 99€ aan uitgegeven hebben. :bang:

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3505
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 307 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor ub4b » 20 Mar 2018, 14:45

datakiller schreef:Telenet twitter kan mij niet echt beantwoorden, Denk dat het gewoon zo'n ding halen zal zijn en testen wat het doet hopelijk doet het iets van routing als het rechtstreeks op de modem-only zit en hopelijk werkt het achter een eigen router(als in instellingen in mijn.telenet.be).


Is dat ding op leenbasis? Moet je hem bij einde contract teruggeven?

Bababa
Pro Member
Pro Member
Berichten: 291
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Bababa » 20 Mar 2018, 14:57

5Ghz of enkel 2.4Ghz?
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

kristofmertens
Pro Member
Pro Member
Berichten: 267
Lid geworden op: 07 Aug 2013
Locatie: Aarschot
Bedankt: 34 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor kristofmertens » 20 Mar 2018, 15:11

Bababa schreef:5Ghz of enkel 2.4Ghz?


Zowel 2.4ghz als 5ghz zijn beschikbaar.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 20 Mar 2018, 15:47

ub4b schreef:Is dat ding op leenbasis? Moet je hem bij einde contract teruggeven?


Je huurt hem gratis dus, ja.

Edit: Telenet lijkt te zeggen dat het rechtstreeks aangesloten zou kunnen, maar weet niet of ze me goed begrijpen.

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1324
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 139 keer
Uitgedeelde bedankjes: 126 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor MaT » 20 Mar 2018, 20:13

lucdec schreef:Ik heb nu een modem only. Mag ik ook zo een booster gratis afhalen?

Het lijkt mij van wel.

booster.jpg

https://www2.telenet.be/nl/ons-netwerk/bij-je-thuis/

Er staat niet bij dat je een HGW moet hebben, enkel dat je een internetabonnement moet hebben.
Of het gaat werken zonder HGW is wel de vraag natuurlijk. Ze zijn zowieso telenet-branded (zoals je kan zien in de screenshot) en mogelijks aangepast zodat ze alleen via mijntelenet in te stellen zijn.

Ook als je de (belachelijke) test doorloopt en zegt dat alles goed is staat het erbij.
booster2.jpg
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron

Gebruikersavatar
Sylvester
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1576
Lid geworden op: 07 Jun 2006
Locatie: Limburg
Bedankt: 165 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Sylvester » 20 Mar 2018, 20:18

Ik twijfel eraan of je die via mijn Telenet kan configureren als die achter een eigen router zit, als je een modem only hebt.

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1324
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 139 keer
Uitgedeelde bedankjes: 126 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor MaT » 20 Mar 2018, 20:22

Ik zou zeggen, ga er een halen, probeer het uit en licht ons in :)
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron

Gebruikersavatar
Sylvester
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1576
Lid geworden op: 07 Jun 2006
Locatie: Limburg
Bedankt: 165 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Sylvester » 20 Mar 2018, 20:27

Als ik de test doe "heb ik een wifi booster nodig'", dan zie ik "ja ik heb één van deze modems" in het grijs staan.
Ik kan enkel de tweede optie selecteren "je modem is veronderd".
Ik weet toch wel zeker dat dit één van de laatste is : een 24*8 EMTA modem docsis 3.

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1324
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 139 keer
Uitgedeelde bedankjes: 126 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor MaT » 20 Mar 2018, 20:35

Staat er onder het 'je modem is verouderd' vak geen 'Ga terug' knopje?
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron

Gebruikersavatar
Sylvester
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1576
Lid geworden op: 07 Jun 2006
Locatie: Limburg
Bedankt: 165 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Sylvester » 20 Mar 2018, 21:03

Nee, alleen "Hoe ruil ik mijn modem om"

Gebruikersavatar
Converted
Plus Member
Plus Member
Berichten: 195
Lid geworden op: 11 Aug 2006
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Converted » 20 Mar 2018, 23:54

Kga morgen zo een powerline halen. Eens kijken of dat samenwerkt met een UAP AC-Pro van Ubiquiti. Heb wat mindere Wifi in mijn slaapkamer door staal. Maar waarschijnlijk gaat dit het niet verbeteren lol.

Zijn die powerlines niet hetzelfde als zoiets dat je bij den Aldi ofzo koopt? Tenzij Telenet alles weer laat gaan via hun 'geweldige' mijn Telenet.

Edit: Net dit teruggevonden. Ik denk dat zo een Access Point noppes wordt: https://www.netweters.be/t5/WiFi/AP7465 ... td-p/32350
"Whoppa -> 200/20"

Afbeelding


Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29180
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1925 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 402 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor r2504 » 21 Mar 2018, 10:43

Converted schreef:Eens kijken of dat samenwerkt met een UAP AC-Pro van Ubiquiti.


Je gaat toch geen TN AP combineren met een UBNT AP :bang:

Als je dekking met je UBNT niet optimaal is zet je gewoon een UBNT AP extra... dat is nu éénmaal het ecosysteem.

karine
Premium Member
Premium Member
Berichten: 675
Lid geworden op: 04 Aug 2006
Locatie: Geel (Antwerpen)
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor karine » 21 Mar 2018, 13:18

Net ook gaan kijken voor een wifi booster, alles uitverkocht kwamen om 16u terug binnen.
Ik vroeg om eerst de powerlines te testen en als deze niet zouden samenwerken met mijn bestaande powerlines of het mogelijk is om deze om te ruilen tegen een AP.
Helaas je krijgt maar één set gratis en als dat niet werkt moet je een tweede set zelf kopen. Vindt dat niet zo netjes, is het nu zo een probleem om die powerline om te ruilen tegen een AP ???

Maar nu het probleem.
Ik heb op de verdieping hier echter niet zo een goede wifi en nu de kids met hun laptop meer en meer op hun kamer zitten wil ik hier iets aan doen.
Nu heb ik al een bestaand powerline netwerk boven waar mijn digibox en mijn mediaspeler van de slaapkamer ophangt.(kan hier alles perfect mee van de digicorder van de woonkamer naar de digibox op de slaapkamer mee streamen en met de mediaspeler kan ik perfect mijn HD films op de nas in de kelder naar die slaapkamer streamen)
De vraag is nu of die bestaande powerlines gaan samenwerken met die nieuwe van Telenet.
Momenteel gebruik ik al twee merken samen.(Netgear AV500 en Buffalo AV500)

Zouden die Telenet powerlines gaan samenwerken met de rest of is dit problemen zoeken ?
Een andere optie is om voor de AP van Telenet te kiezen en een ethernet kabel naar de logeerkamer boven te trekken wat nog mogelijk is en daar de AP te plaatsen.

tommydaz
Forumtroll
Forumtroll
Berichten: 20
Lid geworden op: 15 Mar 2018

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor tommydaz » 21 Mar 2018, 13:25

karine schreef:
Zouden die Telenet powerlines gaan samenwerken met de rest of is dit problemen zoeken ?.


https://www2.telenet.be/nl/klantenservi ... -boosters/
Whoppa boost.Aan Mbps niets te kort.
Afbeelding
https://speedof.me/show.php?img=180321133019-2261.png

karine
Premium Member
Premium Member
Berichten: 675
Lid geworden op: 04 Aug 2006
Locatie: Geel (Antwerpen)
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor karine » 21 Mar 2018, 13:31

tommydaz schreef:
karine schreef:Zouden die Telenet powerlines gaan samenwerken met de rest of is dit problemen zoeken ?.

https://www2.telenet.be/nl/klantenservi ... -boosters/


Ja, zal dus een gokje blijven.
Ik zal zowieso de Telenet powerline als startpunt moeten aansluiten en als dan de andere niet compatibel zijn zit ik met alles vast.
Ik ga op zeker spelen en de AP van Telenet nemen en een kabel trekken naar boven.

tommydaz
Forumtroll
Forumtroll
Berichten: 20
Lid geworden op: 15 Mar 2018

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor tommydaz » 21 Mar 2018, 14:08

Gratis wifi booster heeft ook te maken dat ze reeds ver gevorderd zijn met hun grote netwerf opwaardering naar 1Gbps
Verder dan Ziggo in Nederland
https://www.totaaltv.nl/nieuws/kabelaar ... fibooster/
Whoppa boost.Aan Mbps niets te kort.
Afbeelding
https://speedof.me/show.php?img=180321133019-2261.png

Gebruikersavatar
Converted
Plus Member
Plus Member
Berichten: 195
Lid geworden op: 11 Aug 2006
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Converted » 21 Mar 2018, 16:19

r2504 schreef:
Converted schreef:Eens kijken of dat samenwerkt met een UAP AC-Pro van Ubiquiti.


Je gaat toch geen TN AP combineren met een UBNT AP :bang:

Als je dekking met je UBNT niet optimaal is zet je gewoon een UBNT AP extra... dat is nu éénmaal het ecosysteem.


Dat weet ik. Maar hebt gij 80euro dan haha?
"Whoppa -> 200/20"

Afbeelding

didi79
Pro Member
Pro Member
Berichten: 418
Lid geworden op: 25 Jun 2007
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor didi79 » 21 Mar 2018, 17:46

lap... gaan de buren nog meer ongecontroleerde wifi in de ether gooien...

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 21 Mar 2018, 18:17

tommydaz schreef:Verder dan Ziggo in Nederland
https://www.totaaltv.nl/nieuws/kabelaar ... fibooster/


Telenet mag ook eens verder gaan met hun cap :P
"1Gbps download snelheid met 100Mbps upload snelheid met onbeperkt data* voor maar 99,99€/m" Ik zie het al voor mij

tommydaz
Forumtroll
Forumtroll
Berichten: 20
Lid geworden op: 15 Mar 2018

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor tommydaz » 21 Mar 2018, 18:50

Voor echt onbeperkt data kun je business 240/30Mbps nemen
Of 500/40Mbps onbeperkt volume
https://www2.telenet.be/nl/business/pro ... lsrc=aw.ds
Whoppa boost.Aan Mbps niets te kort.
Afbeelding
https://speedof.me/show.php?img=180321133019-2261.png

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 21 Mar 2018, 18:53

Heb ik al, binnenkort (hopelijk) niet meer.

Ik moet al gecontacteerd worden voor zo'n moelijke vraag (Kan de rdns veranderd worden, of wat de prijs van extra static IP's is).

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29180
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1925 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 402 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor r2504 » 21 Mar 2018, 19:58

Converted schreef:Dat weet ik. Maar hebt gij 80euro dan haha?


Je kan misschien wat hamburgers gaan flippen ?

Persoonlijk wacht ik liever wat langer voor iets goed dan er een rommeltje van te maken.

Gebruikersavatar
Converted
Plus Member
Plus Member
Berichten: 195
Lid geworden op: 11 Aug 2006
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Converted » 21 Mar 2018, 23:47

r2504 schreef:
Converted schreef:Dat weet ik. Maar hebt gij 80euro dan haha?


Je kan misschien wat hamburgers gaan flippen ?

Persoonlijk wacht ik liever wat langer voor iets goed dan er een rommeltje van te maken.



Ge hebt gelijk ze.
"Whoppa -> 200/20"

Afbeelding

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 22 Mar 2018, 01:13

Ik zou deze AP eens tijdelijk willen gebruiken, kijken wat werkt en niet werkt.
Voor mijn digicorder heb ik ook nieuwe powerlines nodig dus het is 1 van die 2.

Welke zouden jullie nemen?

Ik denk dat de AP iets meer te bieden heeft dan de powerlines.

karine
Premium Member
Premium Member
Berichten: 675
Lid geworden op: 04 Aug 2006
Locatie: Geel (Antwerpen)
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor karine » 22 Mar 2018, 01:19

Vanavond de AP gaan halen en geplaatst en dat ding doet het perfect.
Blijft altijd beter dan de powerlines als je het kan plaatsen.

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1900
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 164 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor Tomsworld » 22 Mar 2018, 10:23

datakiller schreef:Ik zou deze AP eens tijdelijk willen gebruiken, kijken wat werkt en niet werkt.
Voor mijn digicorder heb ik ook nieuwe powerlines nodig dus het is 1 van die 2.

Welke zouden jullie nemen?

Ik denk dat de AP iets meer te bieden heeft dan de powerlines.


Ik weet niet dat dat nu nog het geval is, maar tot een paar maanden terug zaten er op die ap 4 poorten, ingebouwde switch dus als hij in de buurt van je tv stond kon je met een kabel daar komen en digicorder bekabeld aansluiten.
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

karine
Premium Member
Premium Member
Berichten: 675
Lid geworden op: 04 Aug 2006
Locatie: Geel (Antwerpen)
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor karine » 22 Mar 2018, 10:46

Zitten nog steeds 5 poorten op, 1 wan, 4 lan.
Ik heb hem nu ook achter de tv staan met de digicorder,mediaspeler,tv en powerline op aangesloten.

P.S: die dingen zijn toch niet gekoppeld veronderstel ik, dus al mijn buurman hem niet nodig zou hebben kan ik hem eventueel hier zetten of kan dat niet ?

JosKiekesmos
Starter
Starter
Berichten: 7
Lid geworden op: 08 Mar 2016

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor JosKiekesmos » 22 Mar 2018, 12:21

Ter info, de powerlines van Telenet zijn niet compatibel met andere powerlines.
Want de Telenet powerlines gebruiken het G.hn protocol en alle andere powerlines het HomePlug AV/AV2 protocol.

Je kan ze wel naast elkaar gebruiken natuurlijk, maar niet met elkaar pairen.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 22 Mar 2018, 12:53

De AP wou ik proberen te configureren (direct op modem aansluiten hiervoor) en erna met mijn eigen router verbinden, kijken of dat zou werken, en bij de powerlines moeten ze toch direct op de modem aangesloten worden maar ik weet niet wat de kwaliteit daarvan is, ik heb er nu ook staan die verbonden zijn met mijn local netwerk (niet met de modem dus) en die halen 150mbps (5GHz WiFi), ik denk niet dat die Telenet dingen in de buurt komen.

Zal het morgen wel eens zien wat ze daar zeggen in die TN winkel (ik ga waarschijnlijk morgen iets halen), als ze daar ook afkomen met AP kan je direct op de modem aansluiten :') (Btw, is het mogelijk 30 externe IP's te gebruiken bij Telenet? denk dat ze niet zo blij gaan zijn :P)

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29180
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1925 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 402 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor r2504 » 22 Mar 2018, 13:06

datakiller schreef:(Btw, is het mogelijk 30 externe IP's te gebruiken bij Telenet? denk dat ze niet zo blij gaan zijn :P)


Als je een modem-only hebt krijg je maximaal 16 IP-adressen dacht ik (geen idee of dat vandaag nog zo is).

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 419
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: Gratis Wifi booster

Berichtdoor datakiller » 22 Mar 2018, 13:10

Dan kan ik maar een paar apparaten op mijn WiFi gebruiken, zeer jammer :P

Ik zie het al voor mij "Mijn nieuwe apparaten krijgen geen IP meer als ik met de WiFi verbind" "...Wij zullen een technieker sturen..." :P


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MaT en 1 gast