Telenet IPv6 verbindingsproblemen?

ares
Starter
Starter
Berichten: 22
Lid geworden op: 13 Feb 2018
Bedankt: 1 keer

Telenet IPv6 verbindingsproblemen?

Berichtdoor ares » 10 Mar 2018, 02:46

Directe IPv6 verbinding maken met services duurt vele minuten eens ik er door geraak. Dit is al dagen aan de gang.

user@flt:~$ sudo apt update
[sudo] password for user:
0% [Connecting to ftp.be.debian.org (2a01:70:ffff:1::2)] [Connecting to prod.de


Bij de Windows toestellen lijkt dit niet zo direct van toepassing. Ik denk dat dit komt omdat Windows tunnel services gebruikt.

Heb de Telenet router al eens naar fabrieksinstellingen gereset, maar hielp niet.

CCatalyst
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1325
Lid geworden op: 20 Jun 2016
Bedankt: 115 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet IPv6 verbindingsproblemen?

Berichtdoor CCatalyst » 10 Mar 2018, 05:02

ares schreef:Directe IPv6 verbinding maken met services duurt vele minuten eens ik er door geraak. Dit is al dagen aan de gang.


Wat geven ifconfig eth0 (of equivalente interface) en route -6 ?

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 390
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Telenet IPv6 verbindingsproblemen?

Berichtdoor datakiller » 10 Mar 2018, 12:54

Hier werkt alles zonder problemen. (modem-only + pfsense en een andere mirror)


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: mailracer, MaT en 2 gasten