reset eurodocsis 3.0

louis14
Starter
Starter
Berichten: 9
Lid geworden op: 30 Aug 2017

reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor louis14 » 14 Jan 2018, 15:25

ik heb nu een witte wifi modem router van telenet eurodocsis 3.0
De configuratie is langs www.telenet.be
Dat betekent als er geen internetverbinding meer is kan je de router niet configureren.
Daarom vraag ik mij af: is er een hardware reset procedure om de modem/router terug naar de default waarden te zetten?

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 392
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor datakiller » 14 Jan 2018, 15:27

Waarschijnlijk niet.
Ik vind het ook vervelend dat het alleen via telenet.be is.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28649
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1878 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 373 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor r2504 » 14 Jan 2018, 20:54

Als er geen internet is (want dat komt natuurlijk iedere dag voor) heeft het ook weinig zin je router te configureren :lol:

Kenniey
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 15 Apr 2011
Bedankt: 36 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor Kenniey » 15 Jan 2018, 07:01

Achter op elke modem/router combinatie zit een klein gaatje waarmee je met een pen alles terug naar fabrieksinstellingen kan zetten.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 392
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 13 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor datakiller » 15 Jan 2018, 07:41

Kenniey schreef:Achter op elke modem/router combinatie zit een klein gaatje waarmee je met een pen alles terug naar fabrieksinstellingen kan zetten.


Fabrieks telenet instellingen zeker :P

Gebruikersavatar
MClaeys
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4734
Lid geworden op: 16 Feb 2011
Bedankt: 267 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 298 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor MClaeys » 15 Jan 2018, 08:48

r2504 schreef:Als er geen internet is (want dat komt natuurlijk iedere dag voor) heeft het ook weinig zin je router te configureren :lol:

Nochtans altijd een van de plaatsen die ik ga controleren bij internetproblemen, of dat nu elke dag voorkomt of niet. Hangt er natuurlijk vanaf wat je er allemaal op kan, als de interface zo gesloten is als het maar kan zijn dan heeft het geen nut.
Xbox Live: MClaeys

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28649
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1878 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 373 keer

Re: reset eurodocsis 3.0

Berichtdoor r2504 » 15 Jan 2018, 09:41

MClaeys schreef:als de interface zo gesloten is als het maar kan zijn dan heeft het geen nut.


Bij TN staat er echt niets op wat je internet toegang kan verprutsen... het heeft dus echt geen zin daar naar te kijken.


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast