Vernieuwde Mijn Telenet

bcool
Starter
Starter
Berichten: 24
Lid geworden op: 03 Sep 2012
Twitter: coolbram
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer
Contact:

Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor bcool » 24 Sep 2017, 18:04

Ziet er sinds de laatste update helemaal anders uit.
Lijkt in ieder geval een pak moderner dan de vorige interface.

ljd
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1919
Lid geworden op: 15 Mar 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer
Contact:

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor ljd » 24 Sep 2017, 18:10

Is internet nu onbeperkt voor iedereen want bij inbegrepen staat er 0 gb
IMG_0520.PNG

FlashBlue
Moderator
Moderator
Berichten: 1788
Lid geworden op: 20 Jan 2006
Locatie: Gent
Bedankt: 265 keer
Recent bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1000 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor FlashBlue » 24 Sep 2017, 18:31

Hoop er maar niet op ljd ;)

Zal wel een tijdelijk bug oid zijn. Hier ziet alles er iig doodnormaal uit qua limieten en toegestane verbruik.

Capture.JPG

guntherstassen
Plus Member
Plus Member
Berichten: 199
Lid geworden op: 09 Feb 2011
Locatie: Sint-Truiden
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor guntherstassen » 24 Sep 2017, 19:11

geeft mij dan maar liever de oude look. Daar kon je snel alles vinden.
De nieuwe interface kan wel schoon zijn maar voor iets in te stellen moet het geen bling bling zijn maar gewoon to-the-point interface.

TRiSS
Member
Member
Berichten: 96
Lid geworden op: 30 Jan 2005
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor TRiSS » 25 Sep 2017, 10:43

Wat mij het meeste opvalt, is dat het nu onmogelijk lijkt om via mijn telenet "snel" een verandering van formule door te voeren. Vroeger kon je daar vrij makkelijk veranderen van vb whoppa naar whop of andersom, nu zie ik enkel nog wat ik heb, en wat extra opties om te activeren...

Ook aanrekening bekijken lijk ik enkel te kunnen door te zoeken op aanrekening, niet via de "hoofdpagina" van mijn telenet?

Zal wel geen toeval zijn dat je dan minder makkelijk downgrades kan doen of vergelijken qua kostprijs zeker? :?
i will live forever.... or die trying!

Gebruikersavatar
Tim.Bracquez
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2513
Lid geworden op: 05 Dec 2010
Twitter: fusabe
Locatie: ::1
Bedankt: 312 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 120 keer
Contact:

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Tim.Bracquez » 25 Sep 2017, 10:49

Je kan nu je WiFree gebruik niet apart per dag zien. Of zit dit ergens weg gestopt?
Tim Bracquez, tim@fusa.be, https://www.fusa.is
Dedicated Servers - https://fusa.is/offer

Kenniey
Pro Member
Pro Member
Berichten: 287
Lid geworden op: 15 Apr 2011
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Kenniey » 25 Sep 2017, 10:54

TRiSS schreef:Ook aanrekening bekijken lijk ik enkel te kunnen door te zoeken op aanrekening, niet via de "hoofdpagina" van mijn telenet?

Is momenteel een bug op de site

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 484
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 61 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor JoskeVermeulen » 25 Sep 2017, 11:07

Hier ook liever de oude to-the-point look... Te grote marges tussen de elementen (bv pagina aanrekening) waardoor ik nu meerdere keren moet scrollen terwijl voordien (bijna) alles meteen zichtbaar was. (en ja, ik kan dat client-side aanpassen maar niet de bedoeling van post)
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

kaarsenbril
Plus Member
Plus Member
Berichten: 181
Lid geworden op: 16 Jun 2012
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor kaarsenbril » 25 Sep 2017, 11:10

TRiSS schreef:Wat mij het meeste opvalt, is dat het nu onmogelijk lijkt om via mijn telenet "snel" een verandering van formule door te voeren. Vroeger kon je daar vrij makkelijk veranderen van vb whoppa naar whop of andersom, nu zie ik enkel nog wat ik heb, en wat extra opties om te activeren...
:?


ja, is een spijtige zaak : door 1 dag snel van internet te wijzigen konden wij hier de basicinternet teller terug nullen. Jammer dat dit niet meer kan ...

jnsvr
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 862
Lid geworden op: 29 Jun 2014
Bedankt: 80 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 96 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor jnsvr » 25 Sep 2017, 11:46

kaarsenbril schreef:
TRiSS schreef:Wat mij het meeste opvalt, is dat het nu onmogelijk lijkt om via mijn telenet "snel" een verandering van formule door te voeren. Vroeger kon je daar vrij makkelijk veranderen van vb whoppa naar whop of andersom, nu zie ik enkel nog wat ik heb, en wat extra opties om te activeren...
:?


ja, is een spijtige zaak : door 1 dag snel van internet te wijzigen konden wij hier de basicinternet teller terug nullen. Jammer dat dit niet meer kan ...

Hm wat? Dus 'Abonnement wijzigen' is op dit moment geheel niet meer mogelijk in deze weergave? Waar slaat dat nu op.
Ik merk het nu inderdaad ook, nergens iets over terug te vinden hoe ik bvb naar Fiber100 ga met mijn Basic Internet.

Vaganzza
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1564
Lid geworden op: 04 Jan 2013
Bedankt: 105 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Vaganzza » 25 Sep 2017, 11:48

Moet je dat niet gewoon via de product pagina doen en dan als reeds bestaande klant verder door klikken? Ik moest dat ook zo doen met downgraden van mijn WIGO 5GB naar WIGO 3GB. Ik moest toen alleen eerst via de klantendienst mijn 3e nr laten afsluiten omdat WIGO 3GB maar 2 nrs kan hebben.
Telefonie, Internet & TV: Telenet WIGO
GSM: WIGO 3GB
Mifi: Tempo Giga
Orange Easy Internet@home + Double Boost-optie
 iPhone SE 64GB SG |  Mac Mini (late 2014) |  Retina MacBook Pro 13" (2017) |  Apple TV 4 |  Airport Time Capsule 3TB

nickz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1475
Lid geworden op: 09 Dec 2011
Locatie: Gent
Bedankt: 213 keer
Uitgedeelde bedankjes: 166 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor nickz » 25 Sep 2017, 11:53

Aangezien 'Mijn Telenet' nu geïntegreerd is in de rest van de website, zal je een ander product ook via de betreffende productpagina moeten bestellen, bv. https://www2.telenet.be/nl/internet-en- ... fiber-100/

Gerstelbrauke
Starter
Starter
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 Feb 2011
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Gerstelbrauke » 25 Sep 2017, 12:41

Geef mij gerust de "oudere" versie, veel gemakkelijker en overzichterlijkre

Gebruikersavatar
diepvries
Plus Member
Plus Member
Berichten: 135
Lid geworden op: 03 Jan 2017
Locatie: W-VL
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor diepvries » 25 Sep 2017, 13:25

Nu weten we wel waarom er prijs stijgingen zijn bij Telenet, want om zo'n goed portaal aan te maken hebben die mannen budgetten nodig hé :banana:
Zou dit nu iets zijn dat werd beslist in die (dure) vergaderingen waar tal van onze ministers ook in zaten?
:???: Telenet Basic Internet 50/5 + Telenet TV
:???: OVH VOIP + Gigaset C530IP
:???: iPhone (1) - Base business
:???: iPhone (2) - Scarlet Red

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1405
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 99 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 45 keer
Contact:

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor cadsite » 25 Sep 2017, 13:54

ljd schreef:Is internet nu onbeperkt voor iedereen want bij inbegrepen staat er 0 gbIMG_0520.PNG

't Is onbeperkt tot 200Gb:
Afbeelding
:twisted: :twisted:

Kaetemi
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 Sep 2017

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Kaetemi » 26 Sep 2017, 08:35

Compleet dysfunctioneel. Helaas.

Druk op gigantische knop "Mijn bedrijfsnetwerk" en kom terecht op "Mijn thuisnetwerk", de verkeerde aansluiting dus.

Niks van overzicht. Doet een beetje denken aan Windows 8. Instelling voor static IPv4 nergens te bespeuren.

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1162
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 77 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Robert Ford » 26 Sep 2017, 08:47

Ronduit achterlijk lelijk!

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1789
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 152 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Tomsworld » 26 Sep 2017, 15:25

Die nieuwe mijn telenet is niet echt een succes. Bv met een zakelijk abbonement de optie om je vast ip te beheren nog niet gevonden hoor.
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

Gebruikersavatar
bollewolle
Premium Member
Premium Member
Berichten: 662
Lid geworden op: 16 Nov 2007
Twitter: bollewolle
Locatie: Gent
Bedankt: 44 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 96 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor bollewolle » 26 Sep 2017, 15:46

Tomsworld schreef:Die nieuwe mijn telenet is niet echt een succes. Bv met een zakelijk abbonement de optie om je vast ip te beheren nog niet gevonden hoor.

Net even op wat zaken geklikt en het uiteindelijk gevonden onder "Internet"--> "Website Beheren" en dan naar benenden scrollen ... of all places :bang: Ze het dan ten minste onder "Je Thuisnetwerk" :roll:

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27080
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 310 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor r2504 » 26 Sep 2017, 15:48

Wat heeft je publiek IP-adres te maken met je Thuisnetwerk ?

Gebruikersavatar
Kitt
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 899
Lid geworden op: 11 Sep 2005
Twitter: kitt1977
Locatie: ON4TOP
Bedankt: 42 keer
Uitgedeelde bedankjes: 65 keer
Contact:

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Kitt » 26 Sep 2017, 17:12

Net even op wat zaken geklikt en het uiteindelijk gevonden onder "Internet"--> "Website Beheren" en dan naar benenden scrollen ... of all places :bang: Ze het dan ten minste onder "Je Thuisnetwerk" :roll:


hmhmhm ik vind toch nergens het veld om het in te stellen ..
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd),VoipBusterPRo (default uitgaand) op Fritzbox 7270
Provider: Telenet WHOP
Modem/Router: Mikrotik CRS125-24G-1S-RM <- Mikrotik Omnitik on WB

Gebruikersavatar
bollewolle
Premium Member
Premium Member
Berichten: 662
Lid geworden op: 16 Nov 2007
Twitter: bollewolle
Locatie: Gent
Bedankt: 44 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 96 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor bollewolle » 26 Sep 2017, 21:28

r2504 schreef:Wat heeft je publiek IP-adres te maken met je Thuisnetwerk ?

Wel, als je eerst op " Business" klikt en dan naar Mijn Telenet gaat noemt diezelfde link "Je Businessnetwerk". Ben daarna terug gegaan en dan stond die blijkbaar terug op Privé en stond er terug Thuisnetwerk. Was dus te snel om het over te typen, maar het gaat over dezelfde "tegel" in mijn Telenet.

@Kitt: nochtans is het er wel: https://imgur.com/vg9IV4A

Kaetemi
Starter
Starter
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 Sep 2017

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Kaetemi » 27 Sep 2017, 06:07

bollewolle schreef:@Kitt: nochtans is het er wel: https://imgur.com/vg9IV4A
Geeft foutmelding als er meerdere verbindingen zijn totdat ge heen en weer wisselt tussen de verbindingen. :lol:

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1789
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 152 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Tomsworld » 27 Sep 2017, 08:14

Ik krijg het niet te zien, maar dat begint met mijn wireless modem, terwijl ik een modem only heb. Modem type staat wel juist aangegeven.
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27080
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 310 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor r2504 » 27 Sep 2017, 09:35

Waar kan ik trouwens m'n vorige facturen vinden... blijkbaar ook goed verstopt ?

booker
Member
Member
Berichten: 85
Lid geworden op: 14 Jan 2007

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor booker » 27 Sep 2017, 11:46

ik zoek ook mijn facturen, hoe kan iemand zo een gedrocht van een website maken :bang:

charlez
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 35
Lid geworden op: 13 Apr 2017

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor charlez » 27 Sep 2017, 11:54

r2504 schreef:Waar kan ik trouwens m'n vorige facturen vinden... blijkbaar ook goed verstopt ?



https://mijn.telenet.be/mijntelenet/nav ... direct=ocp

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27080
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 310 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor r2504 » 27 Sep 2017, 12:42

Mooi... maar hoe geraak ik daar via Mijn Telenet ?

Via geen enkele tegel lijkt dit te lukken ? (en zelfs via zoeken geraak ik er niet).

Wie heeft dit in hemelsnaam bedacht :bang:

charlez
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 35
Lid geworden op: 13 Apr 2017

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor charlez » 27 Sep 2017, 14:04

r2504 schreef:Mooi... maar hoe geraak ik daar via Mijn Telenet ?

Via geen enkele tegel lijkt dit te lukken ? (en zelfs via zoeken geraak ik er niet).

Wie heeft dit in hemelsnaam bedacht :bang:


onderaan de pagina met tegels...

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1405
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 99 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 45 keer
Contact:

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor cadsite » 27 Sep 2017, 14:09

Ja hallo...
Daar was ik ook niet aan het zoeken hoor.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27080
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 310 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor r2504 » 27 Sep 2017, 14:48

cadsite schreef:Ja hallo...


Inderdaad... waarom zijn dit niet gewoon tegels :bang:

Waarschijnlijk is dit ontworpen door dezelfde prutsers als de nieuwe Digicorder interface.

yaris
Plus Member
Plus Member
Berichten: 140
Lid geworden op: 13 Mei 2004
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor yaris » 02 Okt 2017, 21:50

Ik heb een vieze mail gestuurd maar niks reactie gehad. Hoe je zoiets zo kan verkloten .....
Nog even geduld tot orange ook internet only heeft en dan ben ik weg. Ik betaal graag meer voor een goeie service maar nu hebben ze me toch echt pissed gemaakt.

PHENOM
Member
Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 18 Sep 2016
Bedankt: 2 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor PHENOM » 02 Okt 2017, 23:02

yaris schreef:Ik heb een vieze mail gestuurd maar niks reactie gehad. Hoe je zoiets zo kan verkloten .....
Nog even geduld tot orange ook internet only heeft en dan ben ik weg. Ik betaal graag meer voor een goeie service maar nu hebben ze me toch echt pissed gemaakt.

Want met een vieze mail gaat ge veel bereiken...

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27080
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 310 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor r2504 » 08 Okt 2017, 12:17

Ik had een nette mail verzonden... maar eveneens geen reactie (is dat de service waarover men spreekt ?).

Ondertussen is er wel een tegel bijgekomen voor "Je aanrekeningen"... op zich is het dan toch doorgedrongen.

Gebruikersavatar
SplinterByte
Premium Member
Premium Member
Berichten: 649
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 22 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor SplinterByte » 19 Okt 2017, 17:56

Ja de mijn-telenet site is echt slecht geworden.. zit nog vol bugs en ik kan maar niet 'abonnement wijzigen' vinden voor internet.., of kijk ik scheel...

Bababa
Plus Member
Plus Member
Berichten: 217
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Bababa » 2 weken 4 dagen 12 uur geleden (01 Nov 2017, 13:20)

SplinterByte schreef:Ja de mijn-telenet site is echt slecht geworden.. zit nog vol bugs en ik kan maar niet 'abonnement wijzigen' vinden voor internet.., of kijk ik scheel...

Ik kan ook niet meer vinden hoe je je abonnement kan wijzigen, iemand anders wel?
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen

TRiSS
Member
Member
Berichten: 96
Lid geworden op: 30 Jan 2005
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor TRiSS » 2 weken 4 dagen 11 uur geleden (01 Nov 2017, 13:31)

Ik geloof datje een nieuwe "bestelling" moet doen van het abonnement dat je wil, terwijl je ingelogd bent. Niet via mijn telenet dus, maar via de gewone bestelpagina's.
i will live forever.... or die trying!

Muziekbos
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1268
Lid geworden op: 08 Dec 2008
Bedankt: 287 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Muziekbos » 2 weken 4 dagen 10 uur geleden (01 Nov 2017, 15:20)

r2504 schreef:
Wie heeft dit in hemelsnaam bedacht :bang:


Modbreak:
Als je geen nuttige bijdrage kan doen, zeg dan niets? Dan bespaar je je mede-forummers een klik op de "report post" knop...
Een Bobo team binnen Telenet. Ze moeten toch iets doen met de miljoenen aan inkomsten door hun brute en onterechte prijsverhogingen jaar na jaar hé ... Misschien uit besteed als "vriendendienst" aan één of andere graai politieker aan 2000 euro per advies / mail ...
Laatst gewijzigd door FlashBlue op 01 Nov 2017, 16:52, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Gemeld als onaangenaam bericht door mede-gebruiker.

Gebruikersavatar
SplinterByte
Premium Member
Premium Member
Berichten: 649
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 22 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor SplinterByte » 2 weken 3 dagen 14 uur geleden (02 Nov 2017, 11:05)

TRiSS schreef:Ik geloof datje een nieuwe "bestelling" moet doen ....


Mja, dat gaat dus niet op https://www2.telenet.be/nl/business/pro ... -fibernet/
Geen bestel knop te zien.

Heb dan maar gebeld om de wijziging te laten doorvoeren. Dat ging vlot.

Bababa
Plus Member
Plus Member
Berichten: 217
Lid geworden op: 28 Jul 2014
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Vernieuwde Mijn Telenet

Berichtdoor Bababa » 1 week 5 dagen 9 uur geleden (07 Nov 2017, 16:18)

SplinterByte schreef:
TRiSS schreef:Ik geloof datje een nieuwe "bestelling" moet doen ....


Mja, dat gaat dus niet op https://www2.telenet.be/nl/business/pro ... -fibernet/
Geen bestel knop te zien.

Heb dan maar gebeld om de wijziging te laten doorvoeren. Dat ging vlot.

Online kan je ook bestellen, maar het is moeilijk om zeker te zijn of het een extra abonnement is, of een vervangabonnement.
Ze hebben dit sowieso opzettelijk gedaan om de mensen die af en toe van abonnement verlaagden te pesten.
Telenet Basic Internet + Telenet Digicorder + Telenet CI+-module
Mobile Vikings prepaid sinds 6 jaar
Netflix via Chromecast - Eweka nieuwsgroepen


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast