mijn telenet stuk ?

petzl
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 932
Lid geworden op: 07 Aug 2010
Locatie: Holsbeek - JO20IV
Bedankt: 90 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

mijn telenet stuk ?

Berichtdoor petzl » 02 Nov 2016, 11:10

ik geraak niet meer op mijn telenet.
Afbeelding

-etienne-
Member
Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 21 Aug 2006
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 15 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor -etienne- » 02 Nov 2016, 11:12

same, ik ook niet...

nickz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1513
Lid geworden op: 09 Dec 2011
Locatie: Gent
Bedankt: 216 keer
Uitgedeelde bedankjes: 170 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor nickz » 02 Nov 2016, 11:14

Hier gaat het ook niet. Blijft hangen op "Je gegevens worden opgehaald. Dit kan enkele ogenblikken duren." met draaiend cirkeltje.

bruma
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1121
Lid geworden op: 06 Jan 2014
Bedankt: 58 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor bruma » 02 Nov 2016, 11:23

Idem dito

Foutmelding

Je aanvraag kan momenteel niet automatisch verwerkt worden, waarvoor onze excuses. Probeer het later nog even opnieuw.

Indien het probleem blijft aanhouden, neem je gerust contact op met onze klantendienst, dan kunnen we deze aanvraag zo snel mogelijk uitvoeren.

lucdec
Premium Member
Premium Member
Berichten: 499
Lid geworden op: 09 Jan 2008
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor lucdec » 02 Nov 2016, 11:26

Downloaden maar, t'is het moment :)

bruma
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1121
Lid geworden op: 06 Jan 2014
Bedankt: 58 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor bruma » 02 Nov 2016, 12:25

lucdec schreef:Downloaden maar, t'is het moment :)


de factuur volgt wel
t is niet omdat de front-end (mijn telenet) niet beschikbaar is
dat de back-end (telemeter) niet actief is

Gebruikersavatar
Dafke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2399
Lid geworden op: 04 Mei 2006
Bedankt: 128 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 154 keer
Contact:

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Dafke » 02 Nov 2016, 12:28

Das in het verleden toch anders geweest hoor :)
Mijn.Telenet plat = reset Telemeter :)
Afbeelding

petzl
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 932
Lid geworden op: 07 Aug 2010
Locatie: Holsbeek - JO20IV
Bedankt: 90 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor petzl » 02 Nov 2016, 12:34

Ik had net een hele dag port forwards instellen gepland.

het werkt, maar traag en soms met fouten nu.


Geavanceerde instellingen
Instellingen aangepast? Vergeet ze niet op te slaan onderaan de pagina.

error.Maximum concurrent invocation limit reached: 25
Afbeelding

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 10 Dec 2016, 23:57

Ik heb nog altijd problemen. Ik kom gewoon niet meer in mijn telenet... Nog iemand problemen?

Gebruikersavatar
Loeri
Premium Member
Premium Member
Berichten: 485
Lid geworden op: 04 Sep 2011
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Loeri » 11 Dec 2016, 00:11

mitchke schreef:Ik heb nog altijd problemen. Ik kom gewoon niet meer in mijn telenet... Nog iemand problemen?

Alles werkt hier

Kenniey
Pro Member
Pro Member
Berichten: 377
Lid geworden op: 15 Apr 2011
Bedankt: 39 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Kenniey » 11 Dec 2016, 01:00

Cache en cookies al verwijderd?

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 11 Dec 2016, 15:25

Ja. Geen enkele browser werkt... Ook mobiel niet. Dit is nu toch al een paar dagen stuk

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29377
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1939 keer
Recent bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 413 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor r2504 » 11 Dec 2016, 19:55

Werkt prima hier met Edge.

Kenniey
Pro Member
Pro Member
Berichten: 377
Lid geworden op: 15 Apr 2011
Bedankt: 39 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Kenniey » 11 Dec 2016, 20:15

Recent een aanpassing gedaan via mijn telenet?
Als die aanpassing vastloopt dan kan je erna een foutmelding krijgen op mijn telenet.

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 11 Dec 2016, 20:33

Nee hoor. Geen recente aanpassing gedaan.

Gebruikersavatar
Loeri
Premium Member
Premium Member
Berichten: 485
Lid geworden op: 04 Sep 2011
Bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Loeri » 11 Dec 2016, 21:15

Het is dus enkel na het inloggen?
Zo ja, mail sturen naar support van Telenet. Ik herinner me nu dat er inderdaad wel iets fout kan lopen met accounts en ze via mail het kunnen oplossen voor de klanten.

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 12 Dec 2016, 03:15

Ja heb hun al gecontacteerd via twitter. Gingen er een dossier van maken, dus zullen moeten afwachten. Maar ik zie ook dat het vandaag verbeteringswerken aan mijn telenet zijn. Dus hoop ik dat het hiermee misschien mee gemaakt is :)

Tuner111
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 08 Feb 2010
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Tuner111 » 12 Dec 2016, 11:12

hier werkt mijn telenet ook niet:

"Je aanvraag kan momenteel niet automatisch verwerkt worden, waarvoor onze excuses. Probeer het later nog even opnieuw.

Indien het probleem blijft aanhouden, neem je gerust contact op met onze klantendienst, dan kunnen we deze aanvraag zo snel mogelijk uitvoeren."

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 12 Dec 2016, 16:51

Hier ook nog altijd.

CCatalyst
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1605
Lid geworden op: 20 Jun 2016
Bedankt: 142 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor CCatalyst » 12 Dec 2016, 21:47

Werkte bij mij wel dit weekend, maar afaik stond er iets op van onderhoud maandagavond.

mitchke schreef:een dossier


Amai :-D "een dossier". Ik beeld me dan hele stoffige hangmappen in met allerhande papieren, een volgnummer van in de miljoenen en een verwachte behandelingstermijn van 5 maanden. Ik hou niet van Franse gebruiken en leenwoorden, ik zeg altijd "een melding" 8) .

mitchke
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 13 Aug 2007

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor mitchke » 13 Dec 2016, 00:55

CCatalyst schreef:Werkte bij mij wel dit weekend, maar afaik stond er iets op van onderhoud maandagavond.

mitchke schreef:een dossier


Amai :-D "een dossier". Ik beeld me dan hele stoffige hangmappen in met allerhande papieren, een volgnummer van in de miljoenen en een verwachte behandelingstermijn van 5 maanden. Ik hou niet van Franse gebruiken en leenwoorden, ik zeg altijd "een melding" 8) .

Laat ons hopen geen 5maanden aub :D Zal morgen nog is polsen

Q-BiC
Starter
Starter
Berichten: 16
Lid geworden op: 18 Sep 2010
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Q-BiC » 06 Jan 2017, 23:12

Hier nog steeds stuk... Vorige week voor gebeld en zou een algemeen probleem zijn.
Toch wel een groot algemeen probleem als dat al 2+ weken plat ligt...

Nog mensen?

Kenniey
Pro Member
Pro Member
Berichten: 377
Lid geworden op: 15 Apr 2011
Bedankt: 39 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Kenniey » 07 Jan 2017, 01:21

Is je login van het formaat "1 of 2 letters en dan cijfers"? Dan moet je zien dat die letters allemaal kleine letters zijn. Met hoofdletters in die logins krijg je een foutmelding, dat is nu een algemeen probleem.
Ook aanmelden met emailadres kan een foutmelding geven op dit moment.
Als dit niet van toepassing is, moet je een dossier laten opmaken voor de second line support.

Q-BiC
Starter
Starter
Berichten: 16
Lid geworden op: 18 Sep 2010
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: mijn telenet stuk ?

Berichtdoor Q-BiC » 07 Jan 2017, 10:59

Gadver... met kleine letter lukt het effectief! Thx


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dbiphoner en 1 gast