Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3932
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 330 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor ub4b » 2 weken 5 dagen 15 uur geleden (23 Okt 2019, 22:40)

Bedankt splinterbyte voor je speedtest, dus ik heb de eerste nodig:

https://www.netweters.be/t5/Instellinge ... td-p/60861

De huidige modem-only modems zijn:

CBN 24*8 CV7160E EMTA 3.0
CBN CV6181E EMTA 3.0
CBN SBV6220E EMTA 3.0


Ik heb nog de MOTOROLA / CV6181E (DOCSIS), die trekt geen gigabit. Morgen eens bellen naar TN, hier op 4 km zit een TN center die wellicht een andere modem kan meegeven.

datakiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 475
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 20 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor datakiller » 2 weken 1 dag 11 uur geleden (28 Okt 2019, 01:29)

Business fibernet staat nu bij abo's met vaste limiet, ik hoop dat ze de 'S' vergeten zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Edit: typo
Laatst gewijzigd door datakiller op 01 Nov 2019, 14:44, 1 keer totaal gewijzigd.

charmpigeon
Starter
Starter
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 Okt 2019
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor charmpigeon » 1 week 3 dagen 23 uur geleden (01 Nov 2019, 13:44)

philippe_d schreef:Ik begrijp niet dat je hierover wilt blijven doorzagen :-( .

Er is al meermaals bevestigd dat onbeperkt voor Business Fibernet ook echt onbeperkt is.
Je begrijpt toch zelf ook wel dat Telenet een abbo met een 3TB limiet nu niet op 750 GB zal terugbrengen :oops: .
Dat er nog wat tegenstrijdige info op de website staan moet je er tijdelijk bijnemen ...


Dit is dus fout. Er is wel degelijk nog een Limiet. Telenet heeft achteraf vanalles aangepast op de productpagina's en zegt nu dat er wel degelijk een limiet/FUP is.

DarkV
Pro Member
Pro Member
Berichten: 334
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor DarkV » 1 week 3 dagen 22 uur geleden (01 Nov 2019, 15:05)

Ik krijg nochtans het volgende te zien (in Mijn Telenet bij Verbruiksmeldingen);

Je internetabonnement heeft geen limiet, dus je surft onbeperkt. Je kan daarom geen verbruiksherinneringen instellen.


In mijn Telenet - je diensten staat er tevens;

Business Fibernet 300 plus (xxxxxxx)
Downloadsnelheid: tot 300 Mbps**
Uploadsnelheid: tot 30 Mbps**
Onbeperkt surfen
10 mailboxen
5 GB per mailbox


Nergens lees ik dus ook maar iets van een limiet... zelfs geen 3TB.

ub4b
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3932
Lid geworden op: 12 Jan 2006
Bedankt: 330 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 57 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor ub4b » 1 week 3 dagen 18 uur geleden (01 Nov 2019, 18:37)

Ik heb nog steeds een meter:

04/10 - 03/11
Totaal verbruik: 792,33 GB
Laatste update op 01/11/2019 - 18:04

En dan op mijn telenet, onder Account, Uw diensten:

U heeft volgende diensten:
product
Business Fibernet (username)
Details tonen
Opties aanpassen
Downloadsnelheid: tot 300 Mbps**
Uploadsnelheid: tot 30 Mbps**
Downloadlimiet: 3 TB
10 mailboxen
5 GB per mailbox


https://www2.telenet.be/nl/business/pro ... -fibernet/



Business Fibernet

Max downloadsnelheid: 300 Mbps*
Max uploadsnelheid: 30 Mbps*
Volume: Onbeperkt
Variabel IP-adres
Optie: vast IP-adres
€ 52/maand


Lekker dubbelzinnig, wanneer gaan ze eens alles oplijnen bij TN?

Gebruikersavatar
splinterbyte
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 988
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor splinterbyte » 1 week 3 dagen 16 uur geleden (01 Nov 2019, 20:25)

ze zijn met het 3TB probleem bezig en dit zou binnenkort van de baan moeten zijn, heb er al meermaals voor gebeld.

charmpigeon
Starter
Starter
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 Okt 2019
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor charmpigeon » 1 week 3 dagen 5 uur geleden (02 Nov 2019, 07:50)

Ik ben al ettelijke keren op smallband gezet en de medewerkers die ik aan de lijn krijg zijn er rotsvast van overtuigd dat er een FUP is van 3TB, de andere keer 7TB.

Het is echt vervelend om elke keer 40 minuten aan de lijn te hebben en vaak is het met 1 telefoon zelfs niet opgelos.
Hebben jullie de speedboot optie?

Gebruikersavatar
devilkin
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2213
Lid geworden op: 17 Mei 2006
Twitter: jdeluyck
Locatie: Gent
Bedankt: 88 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 193 keer
Contact:

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor devilkin » 1 week 3 dagen 3 uur geleden (02 Nov 2019, 09:23)

De oplossing lijkt toch eenvoudig... Ofwel hou je je wat in en beperk je je tot die 3tb tot als het issue opgelost is en het ook correct staat in je mijn telenet en op de site van het product, of je stelt telenet in gebreke.

Zo blijven aanmodderen is een knoei oplossing.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Orange Love Trio -- using Ubiquiti USG-3
Orange Dolphin & Proximus (corporate) -- Using OnePlus 6 (ROM: Stock)

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2131
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 51 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor boonpwnz » 1 week 3 dagen 55 minuten geleden (02 Nov 2019, 12:14)

Heb je geen Telenet Business center in de buurt mogelijks dat zij wat meer kunnen helpen.

Gebruikersavatar
splinterbyte
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 988
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor splinterbyte » 1 week 15 uur 19 minuten geleden (04 Nov 2019, 21:51)

begint nu toch stilaan tijd te worden dat ze het 3TB probleem fixen, is al meer dan een maand aan de gang nu ...

charmpigeon
Starter
Starter
Berichten: 6
Lid geworden op: 09 Okt 2019
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor charmpigeon » 5 dagen 19 uur 6 minuten geleden (06 Nov 2019, 18:03)

Heeft nog iemand een update? Recent gebeld of zo?

Gebruikersavatar
splinterbyte
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 988
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor splinterbyte » 5 dagen 18 uur 33 minuten geleden (06 Nov 2019, 18:37)

heb gebeld; tegen einde van deze week zou het moeten gefixt zijn

Gebruikersavatar
splinterbyte
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 988
Lid geworden op: 16 Jun 2006
Locatie: Zuiderkempen
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor splinterbyte » 4 dagen 1 uur 20 minuten geleden (08 Nov 2019, 11:50)

Heb opnieuw gebeld omdat ik tegen de 3TB limiet zat en gevraagd hoe het nu zit --> het zou pas de week van 9 december opgelost zijn...
Ze hebben mij ondertussen als workaround voorlopig terug op de oude/hidden "Business Fibernet 300 plus" (die heeft sowieso geen limiet) met compensatie tot het probleem verholpen is.

Ordon
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 35
Lid geworden op: 27 Apr 2019
Bedankt: 5 keer
Recent bedankt: 5 keer

Re: Telenet Business Fibernet 200 krijgt 300/30 upgrade

Berichtdoor Ordon » 3 dagen 23 uur 30 minuten geleden (08 Nov 2019, 13:40)

Hmm, Telenet lijkt aan iedereen andere informatie te verschaffen.
Ik heb voormiddag ook gebeld naar Telenet ivm dit probleem.

Bij de bestelling had Business Fibernet een onbeperkt volume.

bestelt.png



Na de bestelling blijkt Business Fibernet een downloadlimiet van 3TB te hebben.


ontvangen.png


Tijdens een opvolgend telefonisch contact zou dit probleem: "Zeker opgelost zijn eind deze week, uiterlijk volgende week."
Dat is in ieder geval een "belofte" die sneller het probleem zou oplossen dan wat aan splinterbyte beloofd werd...


Terug naar “Telenet (Chello, UPC)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast