Problemen Scarlet Zone Gent Zeehaven

fluppie
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2808
Lid geworden op: 18 Feb 2008
Bedankt: 57 keer
Uitgedeelde bedankjes: 109 keer

Problemen Scarlet Zone Gent Zeehaven

Berichtdoor fluppie » 24 Dec 2017, 13:11

Deze week zeer veel problemen gehad met het internet van Scarlet(One Abo),bij opstraten van pc was er zelfs geen internet,en na een aantal minuten kwam het er eindelijk door.Ook verschillende keren plots zonder internet,om na enkele minuten terug op te starten,ook bij het gamen grote problemen natuurlijk.
Gisteren avond waren er dan ineens heel wat TV zenders van plaats veranderd ,wel is ineens Nederland 1,2, en 3 in HD te verkrijgen,ook Animal Planet is nu in HD(Maar zonder Nederlandse ondertiteling).
Problemen lijken vandaag ineens allemaal verdwenen,internet doet het weer normaal,en de tv,na het herschikken van de zenders is weer zeer goed,beter dan vorige met de 3 Nederlandse zenders in HD.

DIBO
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 760
Lid geworden op: 28 Mar 2009
Bedankt: 79 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: Problemen Scarlet Zone Gent Zeehaven

Berichtdoor DIBO » 24 Dec 2017, 17:16

Wat de 'rare' fenomenen op de decoder betreft, gisteren gelijkaardige zaken meegemaakt, o.a. de regionale TV die terug moest ingesteld worden via de rode knop. Wss. een of andere update die gepasseerd is. Qua connectiviteit geen probleem gehad maar dat zal eerder een lokaal/regionaal probleem zijn. (ook Scarlet One abon.)


Terug naar “Scarlet (SurfADSL, Tiscali, dxADSL)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten