Pagina 1 van 1

Scarlet en IPv6

Geplaatst: 22 Okt 2017, 08:14
door DullandBoring
Hallo,

Kent iemand de status van IPv6 bij Scarlet aub? Ik gebruik PPPoE vanaf de firewall die achter de Bbox3 staat om double-natting ellende te vermijden.
Tot nu toe krijg ik geen IPv6-adres.

Bedankt,

George

Re: Scarlet en IPv6

Geplaatst: 22 Okt 2017, 10:44
door driesp
Ik heb het hen al eens gevraagd een maand of 2 terug.
Nee, was het antwoord toen.

Ik zou voorstellen om hen te mailen hiervoor, niet te bellen.

Re: Scarlet en IPv6

Geplaatst: 22 Okt 2017, 17:53
door TanknaT
Als je een snelheidstest doet met de link ovh.net, dan komt dat bij de testresultaten te staan.

Re: Scarlet en IPv6

Geplaatst: 16 Apr 2018, 11:39
door smoetje
Benieuwd hoe lang Scarlet IPv6 zal blijven negeren en de kop hiervoor in het zand blijft steken... :?

Re: Scarlet en IPv6

Geplaatst: 16 Apr 2018, 13:36
door philippe_d
DullandBoring schreef:Kent iemand de status van IPv6 bij Scarlet aub? Ik gebruik PPPoE vanaf de firewall die achter de Bbox3 staat om double-natting ellende te vermijden.
Tot nu toe krijg ik geen IPv6-adres.

Krijg je wel een IPv6 op de B-box3?
Bij Proximus is het zo dat je éénmalig een B-box3 op de lijn moet hangen, op IPv6 te activeren.
Eens geactiveerd, krijg je dan ook IPv6 op de eigen router.

Re: Scarlet en IPv6

Geplaatst: 24 Apr 2018, 19:01
door smoetje
philippe_d schreef:
DullandBoring schreef:Kent iemand de status van IPv6 bij Scarlet aub? Ik gebruik PPPoE vanaf de firewall die achter de Bbox3 staat om double-natting ellende te vermijden.
Tot nu toe krijg ik geen IPv6-adres.

Krijg je wel een IPv6 op de B-box3?
Bij Proximus is het zo dat je éénmalig een B-box3 op de lijn moet hangen, op IPv6 te activeren.
Eens geactiveerd, krijg je dan ook IPv6 op de eigen router.


Net een BBOX3 aangesloten en geconfigureerd via PPPOE sessie (op externe router) als vervanger van de BBOX2.
Hoopte zo IPv6 te kunnen ontvangen op Scarlet, maar het was te mooi om waar te zijn... géén IPv6 :bang: