Firewall uitzetten op FB 7430.

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor datakiller » 25 Jul 2018, 17:18

Hey!

Weet iemand hier toevallig hoe je de firewall uitzet op een Fritzbox 7430?

Gebruikersavatar
petrol242
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2265
Lid geworden op: 17 Sep 2012
Locatie: Brasschaat
Bedankt: 206 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 59 keer

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor petrol242 » 25 Jul 2018, 17:37

Je kan voor een specifiek toestel in je netwerk de firewall uitschakelen door een "exposed Host" te selecteren.

Internet --> Permit access --> New Port Forwarding --> Exposed Host

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor datakiller » 25 Jul 2018, 17:50

Hey,

Ik heb dit al gedaan maar dan krijg ik bvb 99% packet loss bij ping requests.
Ik wil dat de FB 0% stopt en geen 99%.
Is dit onmogelijk bij een FB?

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17948
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 860 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1715 keer
Contact:

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor krisken » 25 Jul 2018, 20:06

Voor ping reply's te krijgen moet je ICMP open zetten.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor datakiller » 25 Jul 2018, 21:10

krisken schreef:ICMP open zetten.


Dit lijkt me dat deze open staat als ik reply's krijg?

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17948
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 860 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1715 keer
Contact:

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor krisken » 25 Jul 2018, 21:11

Sorry, verkeerd gelezen :)

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

datakiller
Pro Member
Pro Member
Berichten: 408
Lid geworden op: 01 Jan 2018
Bedankt: 15 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor datakiller » 25 Jul 2018, 21:20

krisken schreef:Sorry, verkeerd gelezen :)


Kan gebeuren :P
Op google vond ik nergens wat, zou best 'raar' zijn als je dit niet kan uitzetten.

Gebruikersavatar
petrol242
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2265
Lid geworden op: 17 Sep 2012
Locatie: Brasschaat
Bedankt: 206 keer
Recent bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 59 keer

Re: Firewall uitzetten op FB 7430.

Berichtdoor petrol242 » 25 Jul 2018, 22:35

De firewall wordt enkel uitgeschakeld als je er een router achter plaatst.


Terug naar “EDPnet (LaTribu)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten