Uit het lood geslagen

zimmlock
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 02 Dec 2017
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Uit het lood geslagen

Berichtdoor zimmlock » 14 Dec 2017, 18:46

Hallo lezers,
Voor het eerst sinds ik een internet verbinding heb gemaakt bij een nieuwe ISP ben ik geheel uit het lood geslagen door de eenvoud en het gemak.
Het begon voor mij in 1993 met een DOS gebaseerde inbelverbinding en een heel vroeg internetbankier system aangeleverd op 9 floppydisks met een 14k4 modem, ik mag wel zeggen dat ik enige ervaring heb. Vanaf toen tot en met mijn voorlaatste ISP Proximus altijd gehannes om het spul aan de praat te krijgen, bij Proximus moest zelfs de straat opgebroken worden.
En nu jaha een Walhalla, onlangs een VDSL XL abonnement bij EDPNET afgesloten met de aankoop van een Fritz!boxje, dat ging allemaal zo soepel, netjes via E-mail, Mijn oude Internet Comfort Extra Volume Unlimited (met limiet ha ha) bij Proximus opgezegd.
En inderdaad vanochtend geen prik meer in mijn oude BBox2. Enfin Fritz netjes volgens handleiding aangesloten en jaha alles werkt zonder morren.
Heb nog niet de beloofde snelheid maar ik heb begrepen dat dat in het begin kan. Ach ik ben nu voor het moment al gelukkig mijn avond kan niet meer stuk.
:-D Pluim voor EDPNET

Terug naar “EDPnet (LaTribu)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: cptKangaroo en 1 gast