verhoging upload

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1721
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor laroyj » 30 Okt 2017, 09:45

..begrijpe wie het kan Philippe, maar wat zegt de dame op het bandje aan de andere kant van de lijn wanneer je het 0800nr belt ?
in eerste instantie moet je het lijnnr doorgeven, dan wordt er uitgelegd dat de test 20 min in beslag zal nemen , je een boodschap op je scherm zal krijgen, ik heb geen proximus decoder, maar een fritzbox, zal dus geen boodschap op mn scherm krijgen, daarna moet je de stekker van je decoder iuttrekken en hem laten rebooten...
tot zover de uitleg, dan moet je keuze nr2 indrukken om de test te starten, enkele seconden later krijg ik het antwoord dat mijn aanvraag geslaagd is... dus wacht ik een dik half uur om de stekker uit te trekken, maar zoals hier eerder al gemeld, maakt het blijkbaar geen verschil uit, zit op 450m,
zal morgen eens een, printscreen nemen van de waardes in de fritzbox..
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Gebruikersavatar
alloja
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 31
Lid geworden op: 06 Jun 2017
Locatie: Rixensart, WB
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor alloja » 30 Okt 2017, 09:52

philippe_d schreef:
alloja schreef:Ik dacht over een update naar 06.83 op mijn 7490 doen en "previous DSL driver" gebruiken, maar… bad idea obviously… :|

Er is geen enkel verschil tussen de originele driver van de 06.52 en de "previous driver" van de 06.83 (beide zijn 1.100.133.44).
Het resultaat zal dus hetzelfde zijn.

Zelf heb ik zeer slechte ervaringen met deze driver (In mijn geval werkt deze driver niet), hoewel whitelisted :-( .
Maar als de 1.100.133.44 bij jou goed werkt, dan kan je probleemloos upgraden naar 06.83 of 06.88 (previous driver)

Code: Selecteer alles

7490    06.52                         1.100.133.44
7490    06.52  Previous DSL Driver    ???
7490    06.80                         1.100.135.11
7490    06.80  Previous DSL Driver    1.100.133.44
7490    06.83                         1.100.135.14 !
7490    06.83  Previous DSL Driver    1.100.133.44
7490    06.88  BETA                   1.100.135.17 !
7490    06.88  Previous DSL Driver    1.100.133.44

Oké, dus ik had gelijk. Bedankt Philippe!
Ik zou proberen de 06.83 op mijn 7490 proeven want ik heb wat bugs met mijn Chromecast’s. Op mijn 3490 met 06.83 heb ik geen bugs ermee.
Vu+ Duo² (2*DVB-C + 2*S2) & Vu+ Ultimo (DVB-C + DVB-T + DVB-S2) • Sat: Hellas Sat<>SES-4 • Fransat • Bis Panorama 5°W • Voo DVB-C
FRITZ!Box 7490 & 3490 (06.83) • Proximus Tuttimus 100/30 (Mobilus 2*S + 1*M)

qless
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1467
Lid geworden op: 13 Dec 2002
Locatie: Lokeren
Bedankt: 110 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor qless » 30 Okt 2017, 10:03

laroyj schreef:..begrijpe wie het kan Philippe, maar wat zegt de dame op het bandje aan de andere kant van de lijn wanneer je het 0800nr belt ?
in eerste instantie moet je het lijnnr doorgeven, dan wordt er uitgelegd dat de test 20 min in beslag zal nemen , je een boodschap op je scherm zal krijgen, ik heb geen proximus decoder, maar een fritzbox, zal dus geen boodschap op mn scherm krijgen, daarna moet je de stekker van je decoder iuttrekken en hem laten rebooten...
tot zover de uitleg, dan moet je keuze nr2 indrukken om de test te starten, enkele seconden later krijg ik het antwoord dat mijn aanvraag geslaagd is... dus wacht ik een dik half uur om de stekker uit te trekken, maar zoals hier eerder al gemeld, maakt het blijkbaar geen verschil uit, zit op 450m,
zal morgen eens een, printscreen nemen van de waardes in de fritzbox..


Decoder = TV decoder. Niet modem.

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3233
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 67 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 162 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor Patje » 30 Okt 2017, 10:09

laroyj schreef:..begrijpe wie het kan Philippe, maar wat zegt de dame op het bandje aan de andere kant van de lijn wanneer je het 0800nr belt ?
in eerste instantie moet je het lijnnr doorgeven, dan wordt er uitgelegd dat de test 20 min in beslag zal nemen , je een boodschap op je scherm zal krijgen, ik heb geen proximus decoder, maar een fritzbox, zal dus geen boodschap op mn scherm krijgen, daarna moet je de stekker van je decoder iuttrekken en hem laten rebooten...
tot zover de uitleg, dan moet je keuze nr2 indrukken om de test te starten, enkele seconden later krijg ik het antwoord dat mijn aanvraag geslaagd is... dus wacht ik een dik half uur om de stekker uit te trekken, maar zoals hier eerder al gemeld, maakt het blijkbaar geen verschil uit, zit op 450m,
zal morgen eens een, printscreen nemen van de waardes in de fritzbox..

De modem uit trekken moet je niet doen want deze herstart vanzelf als de TBF uitgevoerd wordt.
Je zit op 450 m dus in zone 2 en je speed is 47 zeg je , dan zit je op het het basis profiel van 50 Mbps.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 4G Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Internet + TV Pack. BBOX-3 S. 100/30. Zone 2 Vectoring. http://www.speedtest.net/result/6628660827.png

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13168
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2067 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 580 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor philippe_d » 30 Okt 2017, 10:57

laroyj schreef:tot zover de uitleg, dan moet je keuze nr2 indrukken om de test te starten, enkele seconden later krijg ik het antwoord dat mijn aanvraag geslaagd is...

Ben je er zeker van da je het juiste lijnnummer hebt ingetypt?
Want de aanvraag kan ook slagen als je iemand ander's nummer gebruikt (maar dan merk je natuurlijk niets :-D ).
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1721
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor laroyj » 30 Okt 2017, 11:48

het nr welke op mijn aansluiting hangt gelabeld komt exact overeen met het nr wat ik te horen krijg op 1924, dus zal wel kloppen zeker dan...

via de proximus lijntest zie ik dit .... https://www.proximus.be/nl/id_speedtest ... tml#/input
Products Bizz internet

Geadverteerde snelheid
tot 100 Mbps download - tot 20 Mbps upload
Maximumsnelheid beschikbaar voor 64.6% van de lijnen met uw configuratie
78,2 Mbps download - 13,8 Mbps upload
Gegarandeerde maximale snelheid. Dit is ook de minimale snelheid
46 Mbps download - 5,5 Mbps upload
Normaal beschikbare snelheid
De werkelijke beschikbare snelheid zal na indienstelling meegedeeld worden via MyProximus.


............dus dat is exact wat ik heb.......de gegarandeerde DL en UL = maximum....
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

jelle87
Starter
Starter
Berichten: 3
Lid geworden op: 11 Apr 2014

Re: verhoging upload

Berichtdoor jelle87 » 30 Okt 2017, 20:01

Voila heb EDPNet een TBF laten doen en zit direct op 30mbit provisioning. Ik heb genoeg attainable throughput ben is nieuwschierig dat ik effectief 40mbit ga krijgen. afwachten ...

Afbeelding

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1721
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor laroyj » 30 Okt 2017, 22:33

Afbeelding

Afbeelding
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Vaganzza
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1574
Lid geworden op: 04 Jan 2013
Bedankt: 105 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor Vaganzza » 31 Okt 2017, 07:59

Wil er iemand nog eens zeggen waarvoor TBF staat? (zie het hier regelmatig, maar moet gemist hebben waarvoor het exact staat)
Telefonie, Internet & TV: Telenet WIGO
GSM: WIGO 3GB
Mifi: Tempo Giga
Orange Easy Internet@home + Double Boost-optie
 iPhone SE 64GB SG |  Mac Mini (late 2014) |  Retina MacBook Pro 13" (2017) |  Apple TV 4 |  Airport Time Capsule 3TB

Gebruikersavatar
cptKangaroo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2058
Lid geworden op: 18 Dec 2004
Locatie: 053 Aalst
Bedankt: 134 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 393 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor cptKangaroo » 31 Okt 2017, 08:18


GeertD
Starter
Starter
Berichten: 13
Lid geworden op: 11 Jan 2017
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor GeertD » 02 Nov 2017, 14:17

Ik denk niet dat de 6.83 al staat onder de goedgekeurde firmware bij avm voor belgie.
Ik zelf gebruik nu de 6.52 en heb er geen problemen mee.
Is er iets veranderd bij de 6.83 dat deze update noodzakelijk maakt?

OBiWaN007
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 04 Jul 2007
Locatie: Wetteren
Bedankt: 14 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor OBiWaN007 » 02 Nov 2017, 17:10

GeertD schreef:Ik denk niet dat de 6.83 al staat onder de goedgekeurde firmware bij avm voor belgie.
Ik zelf gebruik nu de 6.52 en heb er geen problemen mee.
Is er iets veranderd bij de 6.83 dat deze update noodzakelijk maakt?


Volgens philippe_d is vooral de DSL drivers een grote verbetering bij 6.8O en hoger waarbij dus veel
stablielere en vooral hogere attainable bitrate waardes worden bekomen (zoals het geval bij de bbox3)
zoals ik reed eerder meldde in deze post heb ik 2 lijnen op zelfde adres.
PXM = 145+ max att down en bijna 50 max att upstream (bbox3v+)
EDPnet = 138 max att down en 38 max att upstream (AVM fritzbox 7490 met fw 6.52)

ik wacht dus met spanning af dat één van de nieuwe fw whitelisted gaat worden zodoende
zou ook de EDPnet lijn een upstream van 40 moeten kunnen halen (op dit moment is dit 30 en DLM zal
waarschijnlijk wel verhogen naar 35)

Je kan fw 6.8x installeren en dan previous dsl driver gebruiken. in principe gebruik je dan de nieuwe firmware
met de verbeteringen BEHALVE dan de DSL driver want het is dus de DSL driver die ervoor zorgt dat je in
een fallback profile zal belanden na installatie zonder previous dsl driver.
Mijn lijn draait zo stabiel als maar kan dus ik ga op dit moment het lot niet tarten door fw upgrade te doen.
Ik wacht wel wanneer de nieuwe dsl drivers whitelisted wordt voor belgie en waag dan wel mijn kans.
Internet: 1x VDSL XL EDPnet 100/30 vectoring met FritzBox 7490 --> firmware 06.52
Telephony: VoIP in : EDPnet & VoIP uit : MegaVoIP + GSM: Proximus Mobile Bizz L
TV: 1x VDSL Proximus 100/30 vectoring met Bbox3 --> Decoder v5c TV + Football
Storage: 1x Netgear ReadyNAS 314 @ 20TB & 1x Synology NAS 916+ @ 30TB --> Raid 5

joriz
Pro Member
Pro Member
Berichten: 366
Lid geworden op: 13 Mei 2006
Bedankt: 24 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor joriz » 02 Nov 2017, 17:22

OBiWaN007: zie je dan ook verschillende attainable bitrates als je de modems wisselt?
Edpnet VDSL XL + Voip @ 100/30Mbit / Fritzbox 7490

Gebruikersavatar
alloja
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 31
Lid geworden op: 06 Jun 2017
Locatie: Rixensart, WB
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor alloja » 02 Nov 2017, 17:30

06.83 met previous DSL driver werkt prima met Proximus.
Vu+ Duo² (2*DVB-C + 2*S2) & Vu+ Ultimo (DVB-C + DVB-T + DVB-S2) • Sat: Hellas Sat<>SES-4 • Fransat • Bis Panorama 5°W • Voo DVB-C
FRITZ!Box 7490 & 3490 (06.83) • Proximus Tuttimus 100/30 (Mobilus 2*S + 1*M)

Gebruikersavatar
petrol242
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1467
Lid geworden op: 17 Sep 2012
Locatie: Brasschaat
Bedankt: 114 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor petrol242 » 02 Nov 2017, 17:30

@ OBiWaN007
Ik had uit vorige post begrepen dat je twee koperparen hebt. Ik veronderstel dat die in dezelfde bundel zitten? Is er per bundel iets gedeeld met buren?

In de DSLAM zit je natuurlijk apart PX en EDPNET.
Als ik het goed begrijp heb je een bbox3 aan de PX lijn hangen en een FB aan de EDPNET lijn?
Heb je al eens geprobeerd om beiden te wisselen om te zien wat dat van waarden geeft? Kwestie van te vergelijken?
Edit : joris was me voor :oops:
Eerlijk gezegd denk ik niet dat de driver er veel toe doet om een max te halen, eerder een stabiele lijn. (uiteraard binne het whitelist concept)
Edpnet 85/30 vectoring met FritzBox 7360 (v1) met firmware 06.31
Voip uit: VoipTiger, ook mobiel
Voip-in : Edpnet
FritzFon MT-F
Nas4Free en Synology DS213
Good old Debian en Linux Mint
Visiosatschotel Vu+Duo met OpenPLi op Astra 19.2 23.5 en 28.2
Kabel TV Telenet

OBiWaN007
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 04 Jul 2007
Locatie: Wetteren
Bedankt: 14 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor OBiWaN007 » 03 Nov 2017, 19:16

petrol242 schreef:@ OBiWaN007
Ik had uit vorige post begrepen dat je twee koperparen hebt. Ik veronderstel dat die in dezelfde bundel zitten? Is er per bundel iets gedeeld met buren?

In de DSLAM zit je natuurlijk apart PX en EDPNET.
Als ik het goed begrijp heb je een bbox3 aan de PX lijn hangen en een FB aan de EDPNET lijn?
Heb je al eens geprobeerd om beiden te wisselen om te zien wat dat van waarden geeft? Kwestie van te vergelijken?


is een 6paar in AFT (aftak dus allemaal rechtstreekse paren gelast op de KVD) en ik zou die kunnen omwisselen ja maar dan moet ik in de KVD ook omwisselen want anders komen mijn lijnen uit op een andere dslam poort en gaat dit niet lukken daar de ene poort geprogrammeerd is voor PXM TV only en de andere poort geprogrammeerd is voor EDPnet internet/voip only.
Ik heb wel al een keertje de EDPnet lijn op een ander paar laten binnenkomen (andere verspreiding dus) en metingen blijven gelijk, heb dit zelfs op 2 of 3 andere geprobeerd en blijft idem dito. Nee ik volg philippe_d hierin en de att. bitrate hangt vooral af van de firmware / dsl driver van de fritzbox. Ik ben er zeker van mocht ik een Bbox3 modem aan de EDPnet lijn hangen dat ik een max att van +145down en +50up zal hebben maar zoals gezegd die upstream is voor mij van ondergeschikt belang, het is leuk maar geen vereiste... mocht de downloadsnelheid nog kunnen verhogen zou ik natuurlijk grotere inspanningen leveren :) Ik wacht gewoon effe af op de whitelist van de nieuwe 6.8x firmware en hiermee zal ik waarschijnlijk wél voorbij de 40mbit upstream grens gaan zoals de bbox3.
Internet: 1x VDSL XL EDPnet 100/30 vectoring met FritzBox 7490 --> firmware 06.52
Telephony: VoIP in : EDPnet & VoIP uit : MegaVoIP + GSM: Proximus Mobile Bizz L
TV: 1x VDSL Proximus 100/30 vectoring met Bbox3 --> Decoder v5c TV + Football
Storage: 1x Netgear ReadyNAS 314 @ 20TB & 1x Synology NAS 916+ @ 30TB --> Raid 5

Gebruikersavatar
petrol242
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1467
Lid geworden op: 17 Sep 2012
Locatie: Brasschaat
Bedankt: 114 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 30 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor petrol242 » 03 Nov 2017, 20:17

Ja, misschien met de nieuwst firmware 06.8x zou het kunnen zijn, maar heb ik er geen ervaring mee. Ik zit nog met een 7360 v1 en daar kan enkel 06.31 op wegens beperkte ram. Maar in het verleden heb ik een aantal updates meegemaakt waarbij er niets noemenswaardig veranderde qua xDSL parameters. Het enige dat ik mij kan herinneren was de bug in 06.30 die bij vectoring upload problemen gaf. Die is snel geupdated via noodprocedure naar 06.31

Om 06.8x op de whitelist te krijgen is het afwachten of AVM en/of Edpnet de moeite en kosten willen doen om de certifiëringsprocedure op te starten. Dus dat kan nog wel even duren vrees ik.
Edpnet 85/30 vectoring met FritzBox 7360 (v1) met firmware 06.31
Voip uit: VoipTiger, ook mobiel
Voip-in : Edpnet
FritzFon MT-F
Nas4Free en Synology DS213
Good old Debian en Linux Mint
Visiosatschotel Vu+Duo met OpenPLi op Astra 19.2 23.5 en 28.2
Kabel TV Telenet

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13168
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2067 keer
Recent bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 580 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor philippe_d » 03 Nov 2017, 22:00

OBiWaN007 schreef:Ik wacht gewoon effe af op de whitelist van de nieuwe 6.8x firmware en hiermee zal ik waarschijnlijk wél voorbij de 40mbit upstream grens gaan zoals de bbox3.

Als Proximus technieker, die in staat is een DLM override te doen op het systeem, kan je misschien het risico nemen om de 6.8x Firmware te gebruiken, en je profiel vast te zetten (100/40), voor je op een fall-back profiel komt :-D
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5346
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 442 keer
Uitgedeelde bedankjes: 682 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor TiTanium » 03 Nov 2017, 22:06

"DLM override technieker" iemand? :p
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

OBiWaN007
Member
Member
Berichten: 78
Lid geworden op: 04 Jul 2007
Locatie: Wetteren
Bedankt: 14 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor OBiWaN007 » 04 Nov 2017, 06:25

philippe_d schreef:Als Proximus technieker, die in staat is een DLM override te doen op het systeem, kan je misschien het risico nemen om de 6.8x Firmware te gebruiken, en je profiel vast te zetten (100/40), voor je op een fall-back profiel komt :-D


Profielen locken op vactoring heb ik niet voldoende rechten voor in het systeem, allemaal al geprobeerd but i like your thinking :p
Internet: 1x VDSL XL EDPnet 100/30 vectoring met FritzBox 7490 --> firmware 06.52
Telephony: VoIP in : EDPnet & VoIP uit : MegaVoIP + GSM: Proximus Mobile Bizz L
TV: 1x VDSL Proximus 100/30 vectoring met Bbox3 --> Decoder v5c TV + Football
Storage: 1x Netgear ReadyNAS 314 @ 20TB & 1x Synology NAS 916+ @ 30TB --> Raid 5

johan.devos
Premium Member
Premium Member
Berichten: 686
Lid geworden op: 14 Mei 2008
Locatie: Bevergem :-)
Bedankt: 83 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 97 keer

Re: verhoging upload

Berichtdoor johan.devos » 05 Nov 2017, 11:30

Na een TBF en een weekje wachten is mijn upload ook gestegen naar 30Mbit :-D

FB-DSL.png
FB-DSL


FB.png
FB-Week


Capture.PNG
Speedtest.net

gunmaster
Premium Member
Premium Member
Berichten: 557
Lid geworden op: 06 Okt 2010
Bedankt: 35 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer
Contact:

Re: verhoging upload

Berichtdoor gunmaster » 05 Nov 2017, 18:23

Bij mij eveneens een upgrade naar 100/30 na een TBF :beerchug:

Hopelijk zit de 40 er ook nog in

bbox3-2.PNG


Dit had ik vroeger zonder vectoring, mist toch niet zijn effect zo te zien!
bbox 3.PNG


Terug naar “EDPnet (LaTribu)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 1207, nickz en 2 gasten