EDPnet plat

Gebruikersavatar
Mette
Pro Member
Pro Member
Berichten: 441
Lid geworden op: 01 Feb 2006
Locatie: Heverlee (Leuven)
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer
Contact:

EDPnet plat

Berichtdoor Mette » 08 Okt 2015, 00:56

Ben zijn er nog mensen waar EDPnet plat ligt?
Heverlee/Leuven 016.

Ik heb een IPoE adres maar krijg geen PPPoE. Zowel modem als router (die de PPPoE verbinding maakt) gereboot.

Het duurde lang voor de IPoE verbinding tot stand kwam.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

maxpower
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 47
Lid geworden op: 15 Apr 2013
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor maxpower » 08 Okt 2015, 01:10

ja , er is iets mis denk ik

hier regio 016 tienen proximus

sommige sites onbereikbaar waaronder proximus zelf :bdaysmile:

Gebruikersavatar
Petrikske
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1048
Lid geworden op: 07 Feb 2006
Bedankt: 49 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Petrikske » 08 Okt 2015, 01:13

014 (Lille) ook niks meer..

Gebruikersavatar
Mette
Pro Member
Pro Member
Berichten: 441
Lid geworden op: 01 Feb 2006
Locatie: Heverlee (Leuven)
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer
Contact:

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Mette » 08 Okt 2015, 01:17

Is toch al even bezig hier (sinds 00:30 ofzo).
Dat begint toch wat te lang te zijn.

Gelukkig dat ik nu weet dat het niet aan mij ligt.

VDSL sync lijkt er ook nog te zijn trouwens.

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Limburg » 08 Okt 2015, 01:21

in 011 (neerpelt) ook geen edpnet. Nog wel Dommel.
Wanneer ik kijk in de statistics van beide lijnen zie ik op beide om 0100 unrecoverable errors.
Dommel heeft zich hersteld, edpnet niet.
Laatst gewijzigd door Limburg op 08 Okt 2015, 01:24, 1 keer totaal gewijzigd.

maxpower
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 47
Lid geworden op: 15 Apr 2013
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor maxpower » 08 Okt 2015, 01:23

tis opgelost

... nee toch ni

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Limburg » 08 Okt 2015, 07:15

Om 04:23 werkte het hier weer.

http://issues.edpnet.be/?p=828

petzl
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 932
Lid geworden op: 07 Aug 2010
Locatie: Holsbeek - JO20IV
Bedankt: 90 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: EDPnet plat

Berichtdoor petzl » 08 Okt 2015, 07:59

storing tussen 0u30 en 4u 45 redelijk lang dus
Afbeelding

Gebruikersavatar
Mette
Pro Member
Pro Member
Berichten: 441
Lid geworden op: 01 Feb 2006
Locatie: Heverlee (Leuven)
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer
Contact:

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Mette » 08 Okt 2015, 08:35

Limburg schreef:Om 04:23 werkte het hier weer.

http://issues.edpnet.be/?p=828

Toen ik gisteren ging kijken stond er op die pagina niets nieuws alleszins. Ook op hun twitter was er niets te zien.
Dat vind ik toch ook eigenlijk te lang. Ok, het was vanaf de avond tot in de nacht, maar alles langr dan een half uur a een uur vind ik echt te lang.

Nu snap ik dat je niet een provider voor particulieren moet nemen als je 99.9999999999% uptime wil (en ik snap dat er storingen kunnen gebeuren).
Maar het is toch vaker en vaker de laatste tijd dat het plat ligt bij EDPnet.

Ik heb trouwens ook net gezien dat die PPPoE in mijn modem nu ook op 0.0.0.0 staat. Ik kijk daar eigenlijk anders nooit in (zal zijn door dat die bridged ingesteld staat). Aan mijn verbindingsgegevens is dus nu niets anders dan tijdens de outage, dus misschien ligt het aan het proximus netwerk in plaats van EDPnet zelf.

Bobbe
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 14 Nov 2008
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Bobbe » 08 Okt 2015, 14:22

Zelfde problemen met Dommel en Proximus (zone 052)

Begonnen rond 0u20 vannacht met sync die wegviel.

on4bam
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3213
Lid geworden op: 05 Mei 2006
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 216 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor on4bam » 08 Okt 2015, 15:35

Ook zone 052. Niets gemerkt, laatste reconnect 10/9.
Wel aangekondigd: Onderhoud 22/10 tussen 02-06u 10min downtime zones 050-059 en 09

DaNi0
Premium Member
Premium Member
Berichten: 663
Lid geworden op: 21 Jun 2005
Locatie: Oostende
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 264 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor DaNi0 » 08 Okt 2015, 16:45

Niks gemerkt hier in zone 059, ook geen disconnects te zien in de modem.

Gebruikersavatar
Petrikske
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1048
Lid geworden op: 07 Feb 2006
Bedankt: 49 keer
Uitgedeelde bedankjes: 511 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor Petrikske » 14 Nov 2015, 23:42

Laatste tijd regelmatig uitval bij Edpnet, nog mensen hier last van? (zone 014)
Heb nu weer moeten connectie maken via mobile vikings omdat het anders niet lukt.
Deze namiddag was er ook een tijdje geen internet.

on4bam
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3213
Lid geworden op: 05 Mei 2006
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 216 keer

Re: EDPnet plat

Berichtdoor on4bam » 15 Nov 2015, 00:32

Deze morgen al de hele tijd via VPN verbonden, no prob in 052. Gisteravond (12:30) in Belgie was de VPN nog verbonden maar geen datatransfer meer maar dat kan aan het brakke internet hier liggen. Ik zie ook in de dagelijkse rapporten geen disconnects.


Terug naar “EDPnet (LaTribu)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast