Webruimte quota >50Mb

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Webruimte quota >50Mb

Berichtdoor The Oddity » 13 Apr 2003, 15:57

Hello,

wou jullie eventjes mee laten genieten van hetgeen ik daarnet ontdekt heb op de servers van skynet. Normaal hebben we daar een quota van 50Mb. Nu ben ik bezig een configuratie langzaam aan op te bouwen op een andere hdd en voor quick-changing data (emails, etc...) heb ik geen zin om dat op nen cd te burnen en dat over te zetten op die manier op mijn nieuwe hdd.
Dus ideale manier..ik ace dat en upload dat naar mijn webspace (daar ik 2 skynet accounts heb, kan ik dus aan 100Mb). Wel daarnet heb ik 50Mb op de server gezet, wetende dat er al 5Mb op stond...was dus bizar, heb de quota opgevraagd, en wat krijg ik....:16Mb :?

Ben er wel niet rouwig om - heb maar 1 x moeten uploaden ipv 2x - maare tis toch weer iets dat weer niet zo 100% correct is eh ;-)

Heb hetzelfde dan opnieuw geprobeerd op andere account, en ook daar kreeg ik er meer dan 50Mb op...
Tijdens de ftp-connectie, is de connectie wel iedere x ff weggevallen.. maar ben upload opnieuw begonnen.. enne ondertussen acekes unaced op mijn nieuwe hdd en alle data is valid (no corruption)

Wou jullie mijn bevindingen eventjes laten weten..
Af en toe is de users.skynet.be wel x down, maare space..daar kijken ze gelijk niet naar ;-)
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6177
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 13 Apr 2003, 16:06

Ik heb nogthans al gehoord van wel hoor. Mensen die 16Mb op hun webruimte hebben en er niks meer bij krijgen. Die 16 is precies wel een magisch getal he. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik ga die ook eens proberen. Ik zal mijn bevindingen posten.

Cheers

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 13 Apr 2003, 16:08

Hmm, heb dat ook al gehoord, van die 16Mb en dan krijgen ze er niets meer bij... maar bij mij was het precies of ik geen quota meer had (allez geen 50Mbbarrier meer) Ik heb er proberen opzetten wat ik nodig had... dat was iets van een 50.5... en ik wist dat dat niet ging, ma kzei bij mezelf.. wie niet waagt niet wint :p

Ik ga straks volledige webruimte eens wissen... en daarna het gebruikelijke er weer opzetten eens zien wat dat geeft... ;-)

Edit:
Account 1:
*BGC quota: 16Mb
*Actual quota: 55Mb

Account2:
*BGC quota: 20Mb
*Actual quota: 44.5Mb (8x5Mb files + 1x4.5Mb)

Volgens mij werkt dat tellerke van die quota niet goed...ondertussen alles gewist op account 2 en dat staat terug op 0...;-)
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4119
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 54 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 13 Apr 2003, 16:16

Ja, idd ik heb ook al van een vriend over deze toestanden gehoord.
Ik wou mijn speedtest eens tijdelijk bij hem zetten, maar hij was ook juist zijn website aan het uploaden en maken.
Op zijn HD was zijn website veel groter dan aangegeven door de Skynet FTP server (quota). Hij kreeg er de ongeveer 10Mb van mijn speedtest zonder probleem bij :?
NuKeM

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 13 Apr 2003, 16:17

Heb account 1 nu ook in originele toestand hersteld.. en nu geeft hij dat weer perfect weer.. volgens mij heeft hij problemen met grote files ofzo... ;-)

LOL, als iemand eens wil proberen... gewoon een grote file acen, of zippen ... vb 12files van 5Mb ...laat eens weten of dat altijd lukt..
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4119
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 54 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 13 Apr 2003, 16:31

The Oddity schreef:Heb account 1 nu ook in originele toestand hersteld.. en nu geeft hij dat weer perfect weer.. volgens mij heeft hij problemen met grote files ofzo... ;-)

LOL, als iemand eens wil proberen... gewoon een grote file acen, of zippen ... vb 12files van 5Mb ...laat eens weten of dat altijd lukt..


Diene gast zijne site waren massa's foto's en textfiles, heel kleine files dus...
NuKeM

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6177
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 13 Apr 2003, 16:32

Ik ben aant proberen of ik tot 58.000.000 bytes kan gaan. Ik had er 18.000.000 op staan, en ik heb aant proberen met een bestand van 45.000.000 tis een rar. We zullen zien wat er gebeurt, als dit lukt, dan heeft die teller idd problemen met grote bestanden.

Cheers

Add
Testje afgelopen, resultaat, quota overschreden. Khad het wel gedacht. Dus 55MB gaat er niet op. Ze tellen misschien het aantal bestanden. :-)

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4119
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 54 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 13 Apr 2003, 18:41

Momenteel Quotas: using 46264076 of 52428800 bytes
Eens 14 Mb uploaden :twisted:

...

Werkt hier niet (zoals verwacht want al 46 succesvol herkent) :-(
NuKeM

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 13 Apr 2003, 19:17

hmm strange, hoe komt het dan, dat het bij mij flipt?
Moet toch een reden voor zijn.. zouden die ftp-connectie-afbrekingen daar voor iets tussen zitten?

Denk dat ik het nog eens ga proberen.. mijn eigenlijke mails moet ik nog over zetten... tot nu waren het school-docs ;-)
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
Sensei Zeon
Administrator
Administrator
Berichten: 4137
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Haacht
Contact:

Berichtdoor Sensei Zeon » 13 Apr 2003, 22:56

ik krijg er ook niet meer op dan ca 50mb
Your Sensei sends his greetz, SeNsEi Ze0n

Afbeelding

Gebruikersavatar
Weetgraag
Erelid
Erelid
Berichten: 2117
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Zelzate Belgie
Contact:

Berichtdoor Weetgraag » 19 Okt 2003, 11:56

Ik heb nu ook een raar geval, normaal heb ik nog een 30mb space over.
Een upload van een directory van 1,5 mb waar ik dan nog een 2 mb moet aan toevoegen geeft me een error dat mijn disk quota overschreden is,
ik heb dit al eens voorgehad maar kon na een uurtje terug uploaden.
Zou je maar een bepaalde hoeveelheid kunnen uploaden per dag of ligt dit aan een te zware traffic op de userspaginas????

Greetz
Weetgraag :wink:
"Carpe Diem"

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6177
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 19 Okt 2003, 12:07

Nee, normaal niet. Ik heb er al 40MB in een keer op gegooid. En dat ging perfect. Die webruimtes hebben zo soms hun kuren denk ik.

Cheers
Afbeelding

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 19 Okt 2003, 12:57

Bij mijn weten is er idd geen quota in die zin opgelegd. Voor mail geldt dit wel.. das 6 of 7Mb dacht ik.. maar voor de webspace niet.

Ik zou zeggen, haal er eens alles af.. en upload het eens opnieuw. Eventueel eens een andere ftp client gebruiken en eventueel de folder, stuk per stuk uploaden
-> dus niet zeggen: upload map met inhoud maar:
-> maak map aan
-> up file 1
-> up file 2
-> ....
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
Weetgraag
Erelid
Erelid
Berichten: 2117
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Zelzate Belgie
Contact:

Berichtdoor Weetgraag » 19 Okt 2003, 13:38

Ja dit heb ik ook geprobeerd, zelfs een directory aanmaken gaat niet.
Ook wat files afgehaald die niet meer nodig waren en dan kon ik zo'n 1mb terug uploaden. Maar daarna weer dezelfde miserie, normaal met Cuteftp geen probs maar ik ga eens proberen met Wsftpnu.
Keep you informed.

Greetz
Weetgraag :wink:
"Carpe Diem"

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 19 Okt 2003, 13:41

Wat zeggen de status gegevens op users.skynet.be als je inlogged?

Wat zegt quota daar?

Anders moet je eens mailtje sturen naar skynet of bellen dat ze die account eens resetten.. evt. wel beke geduld hebben.. kan zijn dat het bvb. maandag opgelost is..

Heb iets gelijkaardigs gehad met de ftp van Hogent..:)
I love it when a plan comes together!

Gebruikersavatar
Weetgraag
Erelid
Erelid
Berichten: 2117
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Zelzate Belgie
Contact:

Berichtdoor Weetgraag » 19 Okt 2003, 14:16

Bij nader onderzoek(what's in a name)
schijn ik maar over 30Mb webspace te beschikken.
Web space status open

Diskspace available with your subscription 30720 Kbytes

Diskspace already in use 30718 Kbytes

Mijn vraag is al onderweg naar Skynet, hopelijk reageren ze een beetje vlug????

Greetz
Weetgraag :wink:
"Carpe Diem"

Gebruikersavatar
The Oddity
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5008
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Ghent
Contact:

Berichtdoor The Oddity » 19 Okt 2003, 14:26

hier is dit nog steeds 50Mb

Web space status open

Diskspace available with your subscription 51200 Kbytes

Diskspace already in use 29364 Kbytes



Is dus niet de server die fout is, wel de data die in uw account staat :). Best ff bellen, denk dat dat sneller gaat gaan dan via email :)

Morgen een aantal uur naar Beethoven en consoorten luisteren en dan komt dat wel in orde :)
I love it when a plan comes together!


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten