Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2132
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 51 keer

Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor boonpwnz » 03 Okt 2019, 15:11

Ik lees bij de voorwaarden van epic combo bij internet het volgende:

•Unlimited fixed Internet volume: after using 750 GB, your Internet speed will be limited until the end of the following month, unless you activate your free 150 GB of extra data via MyProximus. As of November 1st, this volume will be upgraded to 3TB. More information: proximus.be/internetpolicy

Je kan wel onbeperkt nu 150 GB bij bestellen maar ik zag dit opeens staan.

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1626
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 255 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor fryelectro » 03 Okt 2019, 17:44

Tja misschien heeft men eindelijk door hoe stom en omslachtig dit bijbestellen van gratis volumeblokken is...
Proximus Office&Go Maxi - 100/20 profile (70/10 vectoring + DLM) - Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1420
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 112 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor fvhbrugge » 03 Okt 2019, 18:56

fryelectro schreef:Tja misschien heeft men eindelijk door hoe stom en omslachtig dit bijbestellen van gratis volumeblokken is...

Klopt totaal. Zelfs al is het bijbestellen nu wel makkelijker geworden, het blijft iets waar je steeds opnieuw moet doen.


Die 3TB limiet bestaat nu al voor sommige producten.
NL. Bizz internet.
Hopelijk wordt nu algemeen uitgebreid.

Screenshot_20191003_184541_com.adobe.reader.jpg

tien
Pro Member
Pro Member
Berichten: 409
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Locatie: Attenhoven (Landen)
Bedankt: 17 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 15 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor tien » 04 Okt 2019, 08:43

De onbeperkte limiet is opgetrokken :lol:

Razberry
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 33
Lid geworden op: 15 Feb 2017
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor Razberry » 07 Okt 2019, 10:46

Wat als je nu bv de 3Tb overschrijdt?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4152
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 269 keer
Uitgedeelde bedankjes: 96 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor jackho » 07 Okt 2019, 10:58

Zoals vroeger via myproximus volume bijbestellen.

DarkV
Pro Member
Pro Member
Berichten: 338
Lid geworden op: 17 Apr 2019
Bedankt: 10 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor DarkV » 10 Okt 2019, 08:50

Waar blijft Telenet :lol:

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6059
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 307 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 127 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor proximusboyke » 10 Okt 2019, 13:36

DarkV schreef:Waar blijft Telenet :lol:



waarom zou telenet moeten reageren ?
zei bieden een veel hogere snelheid aan en ze bieden daluren aan waar het verbruik niet wordt meegerekend.
Zei mikken duidelijk op iets anders, de klant moet beslissen bij welk product het best bij hun behoeftes ligt.
Proximus heeft ook niet gereageerd toen telenet op 750gb zetten en onbeperkt letterlijk in de daluren.
iphone 8+ : orange arend
iphone xs : max 512gb orange arend
mercedes e220 = extra surf
AirCard 810S : cic mobile in saint cyprien
imac : orange love + boost
ipad pro 12,9 : 256gb orange extra surf

ringlord
Plus Member
Plus Member
Berichten: 144
Lid geworden op: 22 Apr 2009
Bedankt: 9 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor ringlord » 10 Okt 2019, 15:49

Proximus kan niet reageren op snelheid, tenzij ze mij omzetten naar FTTH.
Dus moeten ze wel op volume werken (of prijs of service :banana: )

Gebruikersavatar
alloja
Member
Member
Berichten: 76
Lid geworden op: 06 Jun 2017
Locatie: Rixensart, WB
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer
Contact:

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor alloja » 3 weken 13 uur 19 minuten geleden (23 Okt 2019, 21:52)

Ik heb de informatie niet gevonden op het Nederlandstalige forum, maar de quotaverhoging werd wel officieel op het Franstalige forum doorgevoerd.

https://fr.forum.proximus.be/trucs-et-a ... rnet-52539
NET : b-box 3 Sagem (Wi-Fi 4) • Netgear R7800 • Proximus Tuttimus (100/35)
TV : Vu+ Ultimo 4K (DVB-C FBC + DVB-S2X FBC) • Vu+ Duo² (Dual DVB-T2) • Sat: 28.2°E<>15°W • Fransat • Voo DVB-C • Proximus TV V5 • Apple TV 4K
DAB+ : Pure Move 2520 • Technisat DIGITRADIO 52 • Roberts Stream 107

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 14832
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2548 keer
Recent bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 703 keer
Contact:

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor philippe_d » 3 weken 12 minuten 28 seconden geleden (24 Okt 2019, 10:59)

proximusboyke schreef:
DarkV schreef:Waar blijft Telenet :lol:

waarom zou telenet moeten reageren ?

Dat vraag ik mij ook af.
We doen hier nu precies alsof Proximus het volume verhoogd heeft van zijn "onbeperkte" formules.
Onbeperkt is onbeperkt gebleven, het enig dat verandert, is de (administratieve) rompslomp die je had om bijkomend gratis volume te activeren. Voor de meesten zal dat nu wegvallen, tenzij ze boven de 3 TB komen ...
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7590 int, FW 07.12, profiel 100/30.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

boonpwnz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2132
Lid geworden op: 05 Jul 2017
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 51 keer

Re: Proximus standaard limiet van 750 GB(in feite onbeperkt) gaat naar 3 TB?

Berichtdoor boonpwnz » 2 weken 6 dagen 20 uur geleden (24 Okt 2019, 14:46)

Zoveel rompslomp is het nou ook weer niet. Als je je een half uur per maand bezig houd met extra paketten bestellen zit je snel boven de 4 TB.


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: philippe_d en 2 gasten