Les Grand Prés ?

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28990
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1915 keer
Recent bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 397 keer

Les Grand Prés ?

Berichtdoor r2504 » 25 Jun 2018, 15:55

Ik belde zonet met Proximus (0800 22 800) op m'n Android telefoon... en in m'n overzicht staat nu als naam "Les Grand Prés" ?

Iemand enig idee waar dit vandaan komt ? Ik heb alvast geen app zoals TrueCaller op m'n telefoon (gewoon Nokia 7+ met stock Android).

Stroper
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 931
Lid geworden op: 24 Aug 2011
Bedankt: 99 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 61 keer

Re: Les Grand Prés ?

Berichtdoor Stroper » 25 Jun 2018, 15:58

De Stock-Telefoon app van Google (die Nokia dus gebruikt) bevat ook dergerlijke functionaliteit.

Als je dit niet wil.
* Telefoonapp openen
* Op de 3 puntjes rechtsboven klikken
* Kiezen voor Instellingen
* Vervolgens kan je Beller-ID afzettten

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28990
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1915 keer
Recent bedankt: 24 keer
Uitgedeelde bedankjes: 397 keer

Re: Les Grand Prés ?

Berichtdoor r2504 » 25 Jun 2018, 15:59

Kan je Google dit op één of andere manier laten corrigeren ?

Robert Ford
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1340
Lid geworden op: 12 Nov 2005
Bedankt: 88 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 89 keer

Re: Les Grand Prés ?

Berichtdoor Robert Ford » 25 Jun 2018, 17:28

Hangt er volgens mij vanaf welke provider het merk van je telefoon aanspreekt. In het geval van Samsung is dit bvb Hiya

https://hiyahelp.zendesk.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=824667

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 6163
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 455 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 314 keer

Re: Les Grand Prés ?

Berichtdoor heist_175 » 27 Jun 2018, 08:47

Er zijn nog telefoonnummers die automatisch gemapt worden, persoonlijk ervaar ik daar geen last van?

Ik belde recent een drankencentrale in de buurt, en het nummer dat ik manueel ingevoerd hebt, staat nu ook in mijn geschiedenis als "De Nieuwe Kievit bvba". Het "logo" dat voor het nummer of de naam staat is een icoontje van een bedrijfsgebouw.


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast