Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2088
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 93 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor q-tec » 25 Nov 2016, 00:58

Links staan er nog op maar werken niet meer...
Foto zegt meer dan woorden :bang:
prox.jpg



Momenteel zit ik met gsm+internet+tv op ± €65.
familus zonder korting is ook €67 maar dan heb ik nog geen gsm abbo en een vaste lijn die ik niet nodig heb.
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

novie
Starter
Starter
Berichten: 22
Lid geworden op: 02 Jul 2016
Twitter: bartvl1979
Locatie: Luxembourg
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer
Contact:

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor novie » 25 Nov 2016, 01:31

Hier ook Internet Comfort Internet + TV in een pack en kan bevestigen dat de links niet meer werken.
Extra gratis volume bijbestellen is onmogelijk.

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4531
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 539 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 174 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor iceke » 25 Nov 2016, 03:48

Hier geen probleem..

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor a3ke » 25 Nov 2016, 06:27

Met de maxi hier kan ik nu gewoon van 150 Gb bijnemen ipv ervoor 20 . Wel verder op exact zelfde manier als vroeger
The eternal and true pessimist :D

daydreamke
Pro Member
Pro Member
Berichten: 306
Lid geworden op: 05 Okt 2012
Bedankt: 16 keer
Uitgedeelde bedankjes: 18 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor daydreamke » 25 Nov 2016, 07:06

Ik heb hier ook nog het oude comfort internet pack met vaste telefoon en digitale tv en nieuwe links werken niet. Wat er wel nog is de oude link waarbij ik nog onbeperkt volume blokken bij kan bestellen van 20GB.

Ik gebruik deze oude link: https://admit.belgacom.be/eservices/wps ... NUMBER=***

Je moet wel het NA_number invullen dus ** vervangen daar bvb FD123456 (is uw belgacom login zoals het ingevuld staat in de bbox )

Groeten

axs
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1712
Lid geworden op: 18 Dec 2010
Bedankt: 126 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 336 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor axs » 25 Nov 2016, 07:56

Hier eergisteren nog 150GB bijbesteld zonder problemen (Maxi)

Gebruikersavatar
testertje
Premium Member
Premium Member
Berichten: 700
Lid geworden op: 17 Jan 2008
Locatie: Hier
Bedankt: 24 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 22 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor testertje » 25 Nov 2016, 08:42

Misschien een browser probleem? Andere browser eens proberen, cache leegmaken?
Hier lukt het ook zonder problemen.
Victory Not Vengeance

denkleine
Plus Member
Plus Member
Berichten: 141
Lid geworden op: 26 Feb 2011
Bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor denkleine » 25 Nov 2016, 12:30

Hier ook, comfort, geen enkel probleem om gratis pack bij te nemen

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3791
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 237 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 69 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor jackho » 25 Nov 2016, 13:01

Bij mij dan ook maar eens geprobeerd en het lukt inderdaad nog altijd.
Bij het gebruik van de hierboven geposte link:
https://admit.belgacom.be/eservices/wps ... NUMBER=***
lukt het echter niet.

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 490
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 63 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor JoskeVermeulen » 25 Nov 2016, 13:11

selectedOption=hbs_volume_pack_20_free

https://admit.belgacom.be/eservices/wps ... NUMBER=***

*** vervangen met uw userid dus
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3791
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 237 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 69 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor jackho » 25 Nov 2016, 13:49

Dan krijg ik iedere keer de melding:
"Geachte gebruiker, wegens een technisch probleem is het momenteel niet mogelijk om deze toepassing te raadplegen. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen."
Als ik echter de gewone weg volg langs MyProximus->
Mijn Producten/Internet comfort: Mijn Opties VPU / Diensten: Beschikbaar/ Extra volume 20 GB, dan werkt het wel.

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 490
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 63 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor JoskeVermeulen » 25 Nov 2016, 14:50

Ze waren denk ik net bezig met werken want ik had die error ook maar kort daarna werkte het weer, heb die link toch al een hele tijd in gebruik.

edit: nu ook, probleem ligt bij hun
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2088
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 93 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor q-tec » 25 Nov 2016, 18:15

Ondertussen 2Tb aan volume bij voldoende voor deze maand dus maar het komt niet meer als extra dus elke maand het scriptje laten lopen.

Als je via "mijn verbruik" gaat krijg je de error.
Via mijn overzicht => internet => volume bijbestellen lukt het wel.
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

Wuter
Plus Member
Plus Member
Berichten: 100
Lid geworden op: 23 Mei 2012
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor Wuter » 25 Nov 2016, 18:24

Inderdaad wel wat veranderd op hun website. Nu kan je niet meer kiezen welk internet je wilt. Bv iemand die internet + TV wilt zit altijd op een abo van 55€. Voor mensen die het oude maxi en comfort nemen is dit goedkoper maar voor de Internet Start klanten is dit niet echt interessant meer.

Of iemand een manier gevonden om toch nog internet start en TV aan te vragen?? Dan hoor ik het graag
GSM: Afbeelding Bizz Smart Team XL20
Provider: Afbeelding Maxi: ↓100Mbps, ↑20Mbps (Vectoring)
Modem/Router: Fritzbox 7360
TV: Afbeelding TV Comfort

Afbeelding

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3233
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 67 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 162 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor Patje » 25 Nov 2016, 22:44

novie schreef:Hier ook Internet Comfort Internet + TV in een pack en kan bevestigen dat de links niet meer werken.
Extra gratis volume bijbestellen is onmogelijk.

Heb je al eens deze link geprobeerd ?

http://www.proximus.be/nl/id_cr_volp/pa ... olume.html

Ofwel hebben ze hun product verward met het nieuwe internet + TV van 55 € waarvan een vaste limiet van 300 GB is... zonder te kunnen bij bestellen.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 4G Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Internet + TV Pack. BBOX-3 S. 100/30. Zone 2 Vectoring. http://www.speedtest.net/result/6628660827.png

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2088
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 93 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor q-tec » 05 Mei 2017, 15:19

Nu lukt het gewoon niet meer...iemand een oplossing?
Ik kan mijn verbruik ook gewoon niet meer zien ook.
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2088
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 93 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor q-tec » 23 Mei 2017, 18:55

Op het proximusforum het probleem tegengekomen en het is dus een maatregel om de verlieslatende oude abbo's te dwingen naar een nieuwe formule.

Heeft iemand zwart op wit gekregen na 4maand van klagen.

En plots kwam de oplossing............................na 4 maanden
mail van Proximus ;
Beste klant,

Jammer, maar dit product is al enkele jaren oud: het werkt nog wel, maar aanpassingen doen in MyProximus is niet meer mogelijk.
Er is ongetwijfeld een andere oplossing voor u. Neem eerst een kijkje in onze huidige producten om het ideale product te kiezen of bel ons op 0800 22 800.

Wat is het een schande oude klanten afstraffen op die manier
Uw trouw word beloond zeggen ze dan...........amai verwijder die slogan maar vlug hoor
ja , natuurlijk is er een andere oplossing nieuw abonnement nemen en 25 euro meer betalen iedere maand
echt een schande , zeeeeeeeeeer ontevreden klant
Merci Proximus


Klacht indienen bij het bipt?
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5301
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 392 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 297 keer

Re: Oude Comfort/maxi volume bijbestellen onmogelijk

Berichtdoor heist_175 » 23 Mei 2017, 19:15

q-tec schreef:de verlieslatende oude abbo's

Daar geloof ik niets van :)
De nieuwe zullen nog meer opbrengen, maar de oude waren ook al lucratief.
Vergelijk anders eens met EDP of Scarlet, dan zie je meteen hoe "verlieslatend" zelfs de oude formules zijn :)


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: cptKangaroo, Furon en 3 gasten