Proximus Internet volume

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1951
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor lacer » 05 Dec 2017, 15:19

Neen, dat moet automatisch gaan IMHO.
Hier gaat bij de modem elke nacht voor korte tijd de spanning eraf, de Bbox-3 herstart en krijgt dan ook een nieuw IP adres.
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 2B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 16.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

zimmlock
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 02 Dec 2017
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor zimmlock » 05 Dec 2017, 18:52

Kraak nieuw hier, zelfs mijn eerst bericht :-D
Ik heb het helemaal gehad met proximus, eerst gelazer dat ze een ander systeem introduceren voor TV, ik koop altijd mijn decoders, had er 3 en kan niet meer kopen maar moet huren, dus niet he! ga geen €16 extra per maand betalen.
En dan nu afgelopen november 1,5 week op smallband gezet omdat ik mijn volume zou hebben overschreden en dat voor een belachelijk duur abonnement van €60

Nee dan stort ik mij liever in een EDPNET avontuur, overgang gaat deze maand plaats vinden

jutuiz
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 27
Lid geworden op: 23 Okt 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: RE: Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor jutuiz » 06 Dec 2017, 08:31

zimmlock schreef:Kraak nieuw hier, zelfs mijn eerst bericht :-D
Ik heb het helemaal gehad met proximus, eerst gelazer dat ze een ander systeem introduceren voor TV, ik koop altijd mijn decoders, had er 3 en kan niet meer kopen maar moet huren, dus niet he! ga geen €16 extra per maand betalen.
En dan nu afgelopen november 1,5 week op smallband gezet omdat ik mijn volume zou hebben overschreden en dat voor een belachelijk duur abonnement van €60

Nee dan stort ik mij liever in een EDPNET avontuur, overgang gaat deze maand plaats vinden
Edp en Stievie. Meer dan genoeg hier. Nu nog hopen op wat concurrentie want Stievie wordt onvoldoende gepushed om te innoveren.

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 11974
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 638 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1101 keer
Contact:

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor Goztow » 06 Dec 2017, 08:45

zimmlock, hoe ga je TV nemen in combinatie met edpnet?
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

zimmlock
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 02 Dec 2017
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor zimmlock » 06 Dec 2017, 18:54

@Goztow 1e mail en meteen een admin aan de haak, ik ben vereerd, ik neem geen TV alle zenders zitten op internet, je moet alleen weten hoe je die moet extraheren, legaal of illegaal dat weet ik niet, maar ik zie het als luisteren naar de radio, ik ben vrij te ontvangen wat ik kan ontvangen.

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1951
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 103 keer
Uitgedeelde bedankjes: 64 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor lacer » 06 Dec 2017, 21:37

Cord cutting, een nieuw fenomeen in de VS en een beetje in Nederland, maar hoe in België ?
Voer voor een nieuw topic misschien :-)
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 2B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 16.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 11974
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 638 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1101 keer
Contact:

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor Goztow » 07 Dec 2017, 07:02

Admis zijn gewone users hoor op userbase, alleen hebben we meer miserie op te lossen :-)
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

zimmlock
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 02 Dec 2017
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor zimmlock » 07 Dec 2017, 19:07

Dit is niet het juiste of mijn topic maar ik wil toch wat meer kwijt, als admin dit naar een ander topic wil migreren is prima. Maar de onvrede over de reguliere ISP is mijner zijd niet met die twee incidentjes ontstaan, dat zijn de druppels die de emmer deden overlopen. Wij kijken naar ongeveer 15 TV kanalen, waarvan 4/5 intensief en eigenlijk wil ik alleen die kanalen ontvangen en er dan ook per kanaal, als het HD is, €1/maand voor betalen en €0,50 voor een niet HD kanaal. in mijn geval met een edpnet VDSL XL abonnement rond de €48 uit komen. Helaas bestaat dit niet terwijl het technisch kan. Nee je kan kiezen uit een basis pakket of uit een uitgebreider pakket dat door Proximus, Telenet of welke provider dan ook uiterst handig voor hun is samen gesteld en wel zo dat je eigenlijk altijd een extra kanalen pakket moet bij kopen om te kunnen kijken wat jij wil het einde van dit lied is dat je meer zenders hebt waar je niet naar kijkt maar wel voor betaald dan zenders waar je wel naar kijkt.

Dan hebben we jongens als Netflix in elk land is het aanbod anders, ik krijg hier censuur kriebels van, ik wil vrij zijn om zelf te bepalen wat ik kijk, en ja alles op een hoop geveegd ga je zelf opzoek.

Nu vraag je je af wat wij kijken, oké woonachtig in Vlaanderen, wij kijken Franstalige TV La Deux, TF1, RTL TVI, France 2,3,4,5,O, Voyage Action Syfi channel, M6 RTL9 CRTV, Nollywood.

We hebben een Waalse provider geprobeerd maar dat ging niet, Telesat wel maar niet alle zenders die we willen en van satelliet TV ben ik niet gelukkiger geworden.

MrBlueSky
Pro Member
Pro Member
Berichten: 282
Lid geworden op: 22 Mar 2012
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 134 keer

Re: Proximus Internet volume

Berichtdoor MrBlueSky » 10 Dec 2017, 14:56

Zimmlock, je kan ook gebruik maken van Fransat. Dit is het gratis en legale satellietaanbod van de Franse zenders. Je moet gewoon een schotel hangen en een CI+ kaartje kopen (bv op Amazon) en het werkt. En dat zonder enige abonnementskosten. Ik heb het zelf al 2 jaar zonder problemen :)


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten