Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

deman3417
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 28 Aug 2013
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor deman3417 » 28 Jun 2015, 17:41

Gewoon ter info

Mijn BBOX3 modem/router heeft nieuwe soft gekregen. Met Proximus logo en compleet nieuwe look.


Softwareversie

10.A.0.D.FJ


Datapomp-versie

A2pv6F039f3.d24n

Nieuwe functie's niet direct gevonden.

Gebruikersavatar
thomasv
Pro Member
Pro Member
Berichten: 398
Lid geworden op: 01 Dec 2014
Locatie: Regio Brussel
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor thomasv » 28 Jun 2015, 19:12

Sagem of Technicolor?
Proimus Start · Mobistar Shape Ultimate

Afbeelding Happy Waze user

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 500
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 63 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer

Re: Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor JoskeVermeulen » 28 Jun 2015, 19:44

Werd reeds gemeld op 15 juni voor Technicolor.
viewtopic.php?p=611312#p611312

Sinds vandaag hier ook deze versie toegekregen en ik verwacht geen nieuwe functies, alleen verbeteringen.
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

deman3417
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 43
Lid geworden op: 28 Aug 2013
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor deman3417 » 29 Jun 2015, 18:53

Sorry, vergeten bij te vermelden.
Technicolor dus. :-D

lion51
Premium Member
Premium Member
Berichten: 605
Lid geworden op: 12 Nov 2009
Bedankt: 72 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer

Re: Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor lion51 » 29 Jun 2015, 19:24

Vind wel triestig als ze nieuwe versie der op laden dat ze steeds die PPOE geforceerd actief zetten. De rest zoals Wifi en Hotspot dat gedeactiveerd is wordt mooi overgenomen maar uitgeschakelde PPOE sessie da nooit

kingflurkel
Starter
Starter
Berichten: 4
Lid geworden op: 11 Apr 2015

Re: Nieuwe softwareversie op BBOX3 Proximus

Berichtdoor kingflurkel » 30 Jun 2015, 19:19

Hmm, en mijn chromecast wordt niet meer gevonden. Hebben ze iets veranderd?


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast