Hoog uploadverbruik

jos123
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1348
Lid geworden op: 07 Mar 2013
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 92 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor jos123 » 23 Jun 2015, 10:50

Upload word "geteld" maar niet in combinatie met je maandelijkse download volume
Internet: edpnet internet vdsl
Telefonie: Weepee + FreeVoipDeal - Fritzbox 7360 V1 06.31
Modem/Router:Fritzbox 7360 V1 06.31
Mobiel: Base PRO Connect, onbeperkt bellen + sms + 5GB data 4G

B3NJAMIN
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 38
Lid geworden op: 25 Feb 2011
Locatie: Oostmalle
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor B3NJAMIN » 23 Jun 2015, 11:03

Totaal 140h 0m 27s
Totaal Upload 7702 GB 704 MB 843 KB 323 Bytes
Totaal Download 179 GB 253 MB 480 KB 4 Bytes
Gebruikt volume voor deze maand 7881 GB 958 MB 299 KB 327 Bytes

hier klopt het nog niet :P
Internet: Telenet Wigo 200/20 | Mobile: Telenet Wigo (10GB) // OnePlus One
Desktop: AMD ryzen 7 1700X (3.80Ghz) | MSI x370 Gaming Pro Carbon | Asus RX 550 4GB(host) | MSI radeon RX 580 gaming X+ 8GB(guest) | 32GB DDR4 @ 2667MHz
Display: 2x Samsung LU28E570DS
TV: Telenet TV // Kodi // Chromecast2
NAS: Synology DS1515+
UpSquared: Ubuntu Server 16.04 LTS

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3282
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor Patje » 23 Jun 2015, 11:19

Patje schreef:Ik geraak gewoon niet ingelogd ....

Even geduld alstublieft. MyProximus wordt geladen...

Oefff gevonden, De reden kwam door Adblockplus dat ik niet meer kon inloggen op MyProximus ...
Betreft dat verbruik ja man daar klopt niets van ! :nono:
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei P8 lite (2017) Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Familus. BBOX 3V+. 85/30. Zone 2. http://www.speedtest.net/result/7139693110.png

MJ
Pro Member
Pro Member
Berichten: 322
Lid geworden op: 07 Mei 2005
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor MJ » 23 Jun 2015, 12:31

Is er eigenlijk een mogelijkheid om een waarschuwingsbericht te krijgen (via mail of dergelijke) als je bijna aan je limiet zit? Nu weet ik nooit van niks en heb ik ineens traag internet...

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5891
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 438 keer
Recent bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 309 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor heist_175 » 23 Jun 2015, 14:24

Het is geleden van december 2013 dat ik nog zo'n email heb gekregen
Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Beste klant, u hebt bijna uw theoretische downloadlimiet bereikt.
Vermijd dat u straks trager moet surfen.

Wilt u straks niet trager surfen, controleer dan nu uw verbruik op www.belgacom.be/e-services en koop als u dat wenst volume bij.
U kunt dan tegen uw normale snelheid blijven surfen.
Indien u over ongelimiteerd volume beschikt, is dit extra volume gratis.



Hoogachtend,

Uw klantendienst

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2071
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 111 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor lacer » 02 Jul 2015, 11:54

De upload vermelding staat bij mij terug op 0, en dit voor mei, juni en gisteren 1 juli :roll:
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 18.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

Gebruikersavatar
yama
Premium Member
Premium Member
Berichten: 643
Lid geworden op: 24 Jul 2007
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor yama » 02 Jul 2015, 19:56

Hier is de upload verbruik ook weer op 0 gezet van mei af.

Zou proximus de upload niet meer meetellen zoals ze al jaren bij dommel doen , zou allesins tof zijn mocht het zo zijn :). :banana:
Afbeelding

jos123
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1348
Lid geworden op: 07 Mar 2013
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 92 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor jos123 » 02 Jul 2015, 20:04

yama schreef:Zou proximus de upload niet meer meetellen zoals ze al jaren bij dommel doen , zou allesins tof zijn mocht het zo zijn

Bij mij is het ook ook zo (proximus start)
Internet: edpnet internet vdsl
Telefonie: Weepee + FreeVoipDeal - Fritzbox 7360 V1 06.31
Modem/Router:Fritzbox 7360 V1 06.31
Mobiel: Base PRO Connect, onbeperkt bellen + sms + 5GB data 4G

Gebruikersavatar
yama
Premium Member
Premium Member
Berichten: 643
Lid geworden op: 24 Jul 2007
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Hoog uploadverbruik

Berichtdoor yama » 06 Jul 2015, 22:22

Er staat vermeld dat door technische storing de upload niet wordt meegerekend .

Dus zal het jammer genoeg tijdelijk zijn denk ik zo
Afbeelding


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast