Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Gebruikersavatar
Devilzown
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1202
Lid geworden op: 10 Sep 2007
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 57 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Devilzown » 10 Okt 2012, 20:11

Blijkbaar nieuwe firmware. /?admin paswoord is blijkbaar anders en je kan niet meer op de pagina zonder serienummer in te geven :?
Nu is die BBOX2 nog waardelozer :lol:
Afbeelding

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4121
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 208 keer
Uitgedeelde bedankjes: 125 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor honda4life » 10 Okt 2012, 21:20

Wat versta je onder serienummer?
Sounds like a new challenge to me ^^
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

dean3009
Premium Member
Premium Member
Berichten: 728
Lid geworden op: 07 Mei 2007
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor dean3009 » 10 Okt 2012, 21:29

Afbeelding

Blijkbaar gewoon het serienummer van je B-Box. Zou niet weten wat anders. Heeft iemand dit al geprobeerd?

Bron: http://forum.adsl-bc.org/viewtopic.php? ... 6w#1237903

Gebruikersavatar
Devilzown
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1202
Lid geworden op: 10 Sep 2007
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 57 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Devilzown » 10 Okt 2012, 21:31

Ja gewoon LKXXXXXDPXXXXXX die onderaan je modem staat.
Best vervelend als je even snel wat wilt instellen.
Afbeelding

Gebruikersavatar
xenne
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5332
Lid geworden op: 15 Jan 2006
Bedankt: 141 keer
Uitgedeelde bedankjes: 685 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor xenne » 10 Okt 2012, 21:40

en iemand het nieuwe admin paswoord al kunnen achterhalen?
Internet : Belgacom Comfort (30/3) VDSL2 sync 50/6 ROP distance: 364m
TV : Belgacom TV Comfort
Telefonie : WeePee (VoIP) (vast nummer geporteerd), justvoip & internetcalls
GSM : Mobile Vikings & Generation Connect

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3661
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 224 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor jackho » 10 Okt 2012, 21:45

werd ook gemeld door Axs op het Belgacom forum mss weet axs hier meer over ?

mvg
ISP + TV Pro⌘imus 100/20 Mbps

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3936
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Ken » 10 Okt 2012, 21:49

Lap, dus snel even bij alle klanten met een BBOX het serienummer navragen.
Staat dat ook niet op de webinterface van de vorige firmware ergens te lezen?
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

Gebruikersavatar
vuurvos
Erelid
Erelid
Berichten: 978
Lid geworden op: 11 Jul 2011
Locatie: Brussel
Bedankt: 209 keer
Uitgedeelde bedankjes: 211 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor vuurvos » 10 Okt 2012, 21:58

Ja, dat serienummer kun je inderdaad zien in het eerste (Status) venster. Heb zelf nog de 60R10A-60A05S versie.

Devilzown schreef:Ja gewoon LKXXXXXDPXXXXXX die onderaan je modem staat.
Best vervelend als je even snel wat wilt instellen.

Hoe dikwijls ga je in die webinterface ? Ik vind beveiliging een hogere prioriteit dan een (lang) paswoord in te moeten voeren. Bovendien kan je je browser dit laten onthouden. En anders een tekstbestandje op je desktop en copy/paste toch ?

PS: waar kan ik die nieuwe firmware downloaden ? Of is er een andere manier zoals factory reset van de BBOX2 (weet ik veel) ?
Laatst gewijzigd door vuurvos op 10 Okt 2012, 22:37, 3 keer totaal gewijzigd.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3661
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 224 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor jackho » 10 Okt 2012, 22:06

hier heb ik ook al over gelezen Beveiliging BBOX : nieuw?

mvg
ISP + TV Pro⌘imus 100/20 Mbps

Gebruikersavatar
Petervanakelyen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1595
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 165 keer
Uitgedeelde bedankjes: 98 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Petervanakelyen » 10 Okt 2012, 22:42

Interessant. Iemand een idee of de firmware al ergens los te vinden is? Ik wil mij wel eens toeleggen op de wijzigingen ;-)

[Afbeelding Post made via mobile device ]

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3661
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 224 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor jackho » 11 Okt 2012, 08:36

ISP + TV Pro⌘imus 100/20 Mbps

Digital_007
Member
Member
Berichten: 80
Lid geworden op: 29 Aug 2010
Bedankt: 11 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Digital_007 » 11 Okt 2012, 19:49

Dynamic DNS is nu zichtbaar bij advanced setting -> route -> dynamic DNS

Gebruikersavatar
alfadude
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 766
Lid geworden op: 22 Nov 2002
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor alfadude » 12 Okt 2012, 07:44

Ik vind het toch wel heel vervelend dat ik elke keer dat serienummer moet ingeven.
Mijn browser lijkt het ook niet te onthouden.
Nu het admin paswoord is gewijzigd kan ik ook niet meer aan het full routed knopje, dus hoop ik maar dat mijn modem het niet meer begeeft want dan kan ik weer extra adapters gaan gebruiken.(of staat de modem tegenwoordig standaard op full routed.)
Errare humanum est. Perseverare diabolicum

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2322
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 61 keer
Uitgedeelde bedankjes: 167 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor a3ke » 12 Okt 2012, 16:24

Zal niet lang duren zeker eer iemand het admin pw teweten komt

Hopelijk komt deze persoon dat dan ook melden aan iedereen :p
The eternal and true pessimist :D

Gebruikersavatar
Petervanakelyen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1595
Lid geworden op: 30 Dec 2009
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 165 keer
Uitgedeelde bedankjes: 98 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Petervanakelyen » 12 Okt 2012, 19:09

Als ik nu eens aan die firmware kon geraken...

Op dit moment moet ik mijn modem meenemen naar iemand anders, de logingegevens instellen, factory resetten en dan terug meenemen.
Dat is me net iets te omslachtig :P

Gebruikersavatar
tomw
Premium Member
Premium Member
Berichten: 532
Lid geworden op: 04 Sep 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor tomw » 13 Okt 2012, 10:40

In feite zou het een variant moeten zijn op volgende URL, maar helaas heb ik de juiste nog niet kunnen ontdekken.
http://cpe.mirrors.skynet.be/FAST3464_6 ... secure.bin

ricy
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 33
Lid geworden op: 02 Jul 2008

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor ricy » 15 Okt 2012, 18:11

Is er ondertussen al iemand die het nieuwe admin paswoord heeft kunnen achterhalen ?

vgr,
ricy

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 12491
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 1882 keer
Recent bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor philippe_d » 15 Okt 2012, 18:52

Ik gebruik normaal geen BBox2, misschien eens proberen met het befaamde "serienummer" als paswoord ??

[Edit]
Zopas eens de FritzBox geruild voor de BBox2.

Eureka :-D ...
Ik heb (als test) eens het "serienummer" als wachtwoord ingegeven en ben er op die manier in geslaagd om als admin in te loggen in de BBOX2 GUI.
Bingo. :banana:
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

ricy
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 33
Lid geworden op: 02 Jul 2008

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor ricy » 15 Okt 2012, 19:02

Philippe, bedankt om voor mij de admin login test te willen doen met de BBox2.

vriendelijke groeten,
ricy

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4252
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 520 keer
Uitgedeelde bedankjes: 156 keer

Serienummer bbox2

Berichtdoor iceke » 30 Okt 2012, 10:26

Toen ik vandaag inlogde op m'n router vroeg hij om het serie nummer in te geven ....

Beste klant,

Om de veiligheid van uw gegevens te garanderen, vragen wij u om het serienummer van uw B-Box (router) in te geven om toegang te krijgen tot de configuratiepagina. Dit nummer vindt u terug op de sticker aan de onderzijde van uw modem en is aangeduid met de afkorting "S/N" gevolgd door 15 karakters

Kopieer deze code van 15 karakters (zonder "S/N") in het bovenstaande veld.

Is dit bij iedereen zo ?

devastator
Premium Member
Premium Member
Berichten: 475
Lid geworden op: 01 Nov 2005
Locatie: /dev/tty1
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor devastator » 30 Okt 2012, 10:32

Helaas wel ja ...

Wie dat dit bedacht heeft mogen ze ook direct ontslaan, wat is me dat voor een klote-feature
Afbeelding

Gebruikersavatar
xenne
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5332
Lid geworden op: 15 Jan 2006
Bedankt: 141 keer
Uitgedeelde bedankjes: 685 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor xenne » 30 Okt 2012, 10:36

Internet : Belgacom Comfort (30/3) VDSL2 sync 50/6 ROP distance: 364m
TV : Belgacom TV Comfort
Telefonie : WeePee (VoIP) (vast nummer geporteerd), justvoip & internetcalls
GSM : Mobile Vikings & Generation Connect

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4252
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 520 keer
Uitgedeelde bedankjes: 156 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor iceke » 30 Okt 2012, 10:41

oops overgelezen, topic mag dus dicht

[Mod Edit] Onderwerp verplaatst naar de bestaande topic

Gebruikersavatar
Kitt
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 891
Lid geworden op: 11 Sep 2005
Twitter: kitt1977
Locatie: ON4TOP
Bedankt: 42 keer
Uitgedeelde bedankjes: 63 keer
Contact:

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor Kitt » 30 Okt 2012, 10:42

Yep blijkbaar vorige nacht een grote uitrol in west-vlaanderen .

Ben er ook niet wild van .. die bbox2 hangt soms diep weg ...en bij sommige is het sn denk ik al maar amper meer leesbaar :-)
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd),VoipBusterPRo (default uitgaand) op Fritzbox 7270
Provider: Telenet WHOP
Modem/Router: Mikrotik CRS125-24G-1S-RM <- Mikrotik Omnitik on WB

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4252
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 520 keer
Uitgedeelde bedankjes: 156 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor iceke » 30 Okt 2012, 10:57

3 keer ben ik naar de kelder moeten lopen...

Gebruikersavatar
bambipower
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2277
Lid geworden op: 04 Sep 2004
Locatie: Antwerpen... naast de parking
Bedankt: 205 keer
Uitgedeelde bedankjes: 505 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor bambipower » 30 Okt 2012, 11:07

das goed voor de lijn...

Neem de volgende keer een papierke en pen mee :-)
de koe zegt boe

Gebruikersavatar
xenne
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5332
Lid geworden op: 15 Jan 2006
Bedankt: 141 keer
Uitgedeelde bedankjes: 685 keer

Re: Serienummer bbox2

Berichtdoor xenne » 30 Okt 2012, 11:08

voor wie nog de oude firmware heeft surft best nu al eens naar http://192.168.1.1 en ziet zijn serienummer dan nog open & bloot staan, neem er nota van, dan moet je achteraf niet meer gaan zoeken naar serienummer als de nieuwe firmware gepusht is (in mijn geval is modem ook moeilijk te bereiken)
Internet : Belgacom Comfort (30/3) VDSL2 sync 50/6 ROP distance: 364m
TV : Belgacom TV Comfort
Telefonie : WeePee (VoIP) (vast nummer geporteerd), justvoip & internetcalls
GSM : Mobile Vikings & Generation Connect

eternum
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2701
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 530 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 598 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor eternum » 30 Okt 2012, 11:33

Ik had een niet standaard paswoord op de bbox2.
Na de upgrade van de firmware blijkt dit paswoord het nog steeds te doen.

Wel was mijn lijst met ingestelde fixed DHCP adressen ribbedebie.
Bij de LAN servers stonden die oude IP adressen en bijhorende poorten wel nog geactiveerd.
De eerste keer dus voor mij dat een firmware update niet "vlekkeloos" was verlopen.
Afin, daar kan ik nog mee leven. :wink:
Afbeelding

Carl2
Starter
Starter
Berichten: 7
Lid geworden op: 17 Mar 2012
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Carl2 » 30 Okt 2012, 18:32

De Fixed DHCP adressen waren hier ook weg en tot nu toe zijn ze bij elke herstart van de bbox2 terug gereset, hoogstens irritant aangezien bepaalde poorten zijn geopend voor bepaalde devices op het netwerk. Hopelijk was dit maar een tijdelijk issue.

Electribe
Plus Member
Plus Member
Berichten: 216
Lid geworden op: 02 Jan 2011
Bedankt: 35 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Electribe » 30 Okt 2012, 19:53

Waarom stel je geen fixed IP in op je devices zelf, gewoon een IP die buiten de DHCP range ligt.

DoubleD
Plus Member
Plus Member
Berichten: 145
Lid geworden op: 08 Mar 2009

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor DoubleD » 01 Nov 2012, 14:21

Komt er een 60A06W variant voor de scarlet box ?

ketter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 906
Lid geworden op: 20 Jun 2005
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor ketter » 06 Nov 2012, 23:36

Ik kan nu helemaal niet meer inloggen :bang:
Ondertussen al meerdere keren het S/N nog is opgeschreven maar ik krijg steeds de melding "Het ingevoerde paswoord lijkt niet correct. Gelieve opnieuw te proberen aub."
En zeker weten dat het S/N 100% correct is.

Gebruikersavatar
Splitter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2733
Lid geworden op: 10 Mar 2010
Bedankt: 309 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 42 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Splitter » 07 Nov 2012, 00:03

let op dat het serienummer hoofdlettergevoelig is...
dus de LK enzo moet in hoofdletters, anders kom je er idd niet in.
ooit zal hier iets nuttigs staan

ketter
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 906
Lid geworden op: 20 Jun 2005
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 33 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor ketter » 07 Nov 2012, 00:22

Splitter daar is idd op gelet , maar noppes !!!

DoubleD
Plus Member
Plus Member
Berichten: 145
Lid geworden op: 08 Mar 2009

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor DoubleD » 07 Nov 2012, 00:32

Misschien zien dat je geen B verwisselt met een 8 of andersom ?

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 12491
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 1882 keer
Recent bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 517 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor philippe_d » 07 Nov 2012, 01:11

Als je vroeger ooit eens een eigen paswoord hebt gegeven aan de "user" account, moet je niet het serienummer gebruiken, maar dit paswoord.
Probeer in the loggen op de "admin" account met je serienummer als paswoord
Of doe een factory reset
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
Proximus
ISP Official
ISP Official
Berichten: 333
Lid geworden op: 27 Mei 2009
Twitter: proximus
Bedankt: 106 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Proximus » 07 Nov 2012, 09:23

Beste UB'ers,

Voor diegene dat een vast IP-adres geconfigureerd hebben op de modem: Gelieve er rekening mee te houden dat na een upgrade of na een herstart van de modem de vaste IP-info uit de modem gewist wordt. Dus momenteel moet u de vaste IP-info op de netwerkkaart van uw eindapparatuur configureren.

Met vriendelijke groeten,
Eva
Vragen over Proximus? Bezoek ons Online helpcenter.
Meer info over de medewerkers van het Proximus forum? Bezoek de webpagina.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3661
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 224 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor jackho » 07 Nov 2012, 09:32

ook bij een factoryreset is dit zo

kan het zijn dat de ZTC niet bij alle bbox2 modems werkt en
dat het afhangt van de bbox2 Hardware Versie die je hebt ?
ISP + TV Pro⌘imus 100/20 Mbps

VOiD
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2267
Lid geworden op: 10 Jan 2006
Locatie: Herent
Bedankt: 206 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor VOiD » 07 Nov 2012, 10:17

Eva_van_Belgacom schreef:Beste UB'ers,

Voor diegene dat een vast IP-adres geconfigureerd hebben op de modem: Gelieve er rekening mee te houden dat na een upgrade of na een herstart van de modem de vaste IP-info uit de modem gewist wordt. Dus momenteel moet u de vaste IP-info op de netwerkkaart van uw eindapparatuur configureren.

Met vriendelijke groeten,
Eva

Eva,

Dit is zéér lastig. Bij opstellingen met een vast ip halen jullie momenteel dus telkens na een (automatische) upgrade de verbinding offline (al meerdere keren voorgehad). Kan dit asap opgelost worden ?
Internet & TV: Belgacom Comfort Pack - Netflix
Telefonie: Weepee - OVH - Rebvoice
GSM: Proximus

Gebruikersavatar
Proximus
ISP Official
ISP Official
Berichten: 333
Lid geworden op: 27 Mei 2009
Twitter: proximus
Bedankt: 106 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer
Contact:

Re: Nieuwe firmware 60R10A-60A06W

Berichtdoor Proximus » 08 Nov 2012, 09:51

VOiD schreef:Dit is zéér lastig. Bij opstellingen met een vast ip halen jullie momenteel dus telkens na een (automatische) upgrade de verbinding offline (al meerdere keren voorgehad). Kan dit asap opgelost worden ?


Men is momenteel de mogelijke fixes aan het bekijken, heb (nog) geen verdere info gekregen.

Mvg,

Eva
Vragen over Proximus? Bezoek ons Online helpcenter.
Meer info over de medewerkers van het Proximus forum? Bezoek de webpagina.


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast