Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5647
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 283 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 27 Mar 2016, 18:01

De vraag is nu wanneer telenet zal volgen
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

blondie2001
Pro Member
Pro Member
Berichten: 262
Lid geworden op: 24 Sep 2005
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor blondie2001 » 30 Mar 2016, 21:32

Blijkbaar hebben ze die 500GB basis van vroeger teruggeschroefd naar 300GB.
Ik herinnerde mij scriptje van lang geleden ...
Met chrome extensie waren vorige versies van het script vaak iets te snel.
Met wat wait commando's erbij loopt het wel vlot ... (ik denk dat ik er hier en daar nog wel extra second kan afpitsen).




VERSION BUILD=8350307 RECORDER=CR
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts?category=INTERNET&subcategory=FIXED_INTERNET&packReferenceId=-1&product=UW_USER_ID_HIER
WAIT SECONDS=4
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Beschikbaar
WAIT SECONDS=2
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:gratis<SP>abonnement
WAIT SECONDS=2
TAG POS=8 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bestellen
WAIT SECONDS=4
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Volgende
WAIT SECONDS=4
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:orderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
WAIT SECONDS=2
TAG POS=2 TYPE=A ATTR=TXT:Bevestigen
WAIT SECONDS=3
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Doorgaan
WAIT SECONDS=3

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15675
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 520 keer
Uitgedeelde bedankjes: 454 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor meon » 30 Mar 2016, 22:15

Zeg, waar is de optie eigenlijk om die volumepacks bij te kopen in de interface? Krijg je die misschien pas te zien als je limiet bereikt is?
px_verbruik.png

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor AndRo555 » 30 Mar 2016, 23:22

My products => Internet Everywhere maxi/comfort/... tel nr => onder services: Available

Screen Shot 2016-03-30 at 23.22.03.png

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15675
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 520 keer
Uitgedeelde bedankjes: 454 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor meon » 31 Mar 2016, 01:25

Aha, inderdaad.
Dit zijn zo te zien geen volume packs meer, maar een gratis abonnement om je initiële limiet te verhogen?
Of valt dat terug op 500 GB na een maand? De bewoording in het bestelproces maakt gewag van een abonnement van onbeperkte duur.

If so lijkt me dat een betere oplossing dan volume in packs van 20 GB te moeten aanvullen.

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor AndRo555 » 31 Mar 2016, 01:47

Ja, ze komen ook niet bij je extra volumepack data maar bij de maandelijkse limiet. Ik gok dat die wel blijven staan, morgen zal ik eens zien of ze er nog staan.

Senne
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 19 Jan 2011
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Senne » 31 Mar 2016, 17:23

Van: http://www.proximus.be/nl/id_cr_volp/pa ... olume.html

Algemene voorwaarden
  • De optie Extra Volume is geldig tot het einde van de maand waarin je ze bestelt.

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5647
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 283 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor proximusboyke » 31 Mar 2016, 21:37

ja je kan ze niet meer opslaan, maar je kan er wel meerdere per maand kopen
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

kaise1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1166
Lid geworden op: 18 Jan 2006
Bedankt: 10 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor kaise1 » 01 Apr 2016, 09:57

idd, mijn meter staat terug op 500 GB, het word dus iedere maand bij bestellen indien je meer volume nodig hebt...

ringlord
Plus Member
Plus Member
Berichten: 118
Lid geworden op: 22 Apr 2009
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ringlord » 01 Apr 2016, 11:31

Proximus zal u via de gepaste communicatiemiddelen (zoals bijvoorbeeld per e-mail en/of sms)
verwittigen wanneer u het internetvolume begrepen in de door u gekozen Dient bijna zal overschrijden.


Enig idee hoeveel GB op voorhand je deze verwittiging krijgt (bvb als je 300GB data hebt)?
En naar welk email adres en/of gsm nummer sturen ze deze verwittiging?

AndRo555
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3017
Lid geworden op: 04 Aug 2012
Bedankt: 268 keer
Uitgedeelde bedankjes: 301 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor AndRo555 » 01 Apr 2016, 13:16

Hier ook terug op 500GB. Dat is wel balen, want de optie voor 20GB packs die geldig blijven na die maand is ook weg, dus er is geen manier meer om in 1 keer met een macro genoeg volume te hebben voor x jaar. :-(

Joneszy
Plus Member
Plus Member
Berichten: 201
Lid geworden op: 08 Jan 2010
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Joneszy » 12 Apr 2016, 11:20

bij mij staat de meter nu op 2300Gb standaard maandelijks volume :-D (zonder gratis packs bij te kopen) , maxi abbo

edit: negeer bovenstaande, blijkbaar zet proximus nu je packs bij het standaard , ipv apart.

blondie2001
Pro Member
Pro Member
Berichten: 262
Lid geworden op: 24 Sep 2005
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor blondie2001 » 20 Sep 2016, 13:48

Die e-services is so f#cking onstabiel ... wat maakt dat ik er macro maar zelden doorgeraak.

Hebben anderen zelfde ervaring? Ik draai macro onder chrome ... andere browsers mogelijk minder problemen? Het zou me niet verbazen dat proximus dat ding bewust onstabiel houdt om bijkopen van blokken via een macro te verhinderen.

Ik zelf al proberen aan de macro te prullen om hem voorbij die crashes te laten gaan met daar voldoende lange waits tussen te steken. Ook wat geëxperimenteerd met REFRESH commando maar dat is ook geen succes.

Eigenlijk zou ik in plaats van errors te negeren gewoon de errors moeten kunnen opvangen en terug naar de start van de macro kunnen gaan. Als ik 'm dan 500x laat lopen dan zullen er wel 20 keren zijn dat hij er van voor tot achter is door geraakt. Dus eigenlijk zou ik na elke commando moeten kunnen aftoetsen of vorige stap gelukt is zo niet dan terug naar start (of einde dan gaat hij in de volgende loop).

VERSION BUILD=8350307 RECORDER=CR
SET !ERRORIGNORE YES
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts?category=INTERNET&subcategory=FIXED_INTERNET&packReferenceId=-1&product=MIJNUSERID#pb-tabs-notActivated
WAIT SECONDS=10
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:gratis<SP>abonnement
WAIT SECONDS=10
TAG POS=8 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bestellen
WAIT SECONDS=10
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Volgende
WAIT SECONDS=10
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:orderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
WAIT SECONDS=10
TAG POS=2 TYPE=A ATTR=TXT:Bevestigen
WAIT SECONDS=10

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4704
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 552 keer
Uitgedeelde bedankjes: 187 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor iceke » 20 Sep 2016, 14:23

Ik doe het tegenwoordig in FF met imacros... je drukt op record, koopt 1 keer hadmatig data, en daarna zet je die 100X in loop.
Werkt hier altijd prima.

blondie2001
Pro Member
Pro Member
Berichten: 262
Lid geworden op: 24 Sep 2005
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor blondie2001 » 20 Sep 2016, 15:04

ik zal eens moeten proberen in FF ... wist niet dat er nog mensen waren die dat gebruikten

novie
Member
Member
Berichten: 63
Lid geworden op: 02 Jul 2016
Twitter: bartvl1979
Locatie: Luxembourg
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor novie » 20 Sep 2016, 15:15

blondie2001 schreef:ik zal eens moeten proberen in FF ... wist niet dat er nog mensen waren die dat gebruikten


Hier ook FF met iMacros, werkt prima.

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3170
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Trojan » 04 Okt 2016, 19:34

iceke schreef:Ik doe het tegenwoordig in FF met imacros... je drukt op record, koopt 1 keer hadmatig data, en daarna zet je die 100X in loop.
Werkt hier altijd prima.

Jup, ook FF hier. Ik heb ondervonden dat MyProximus de helft van de tijd niet deftig wil laden in Chrome. En al zeker niet als je over je volume zit.
FF slaagt er blijkbaar wel in om op smallband er door te geraken.

Dusja, vanaf nu een puntje in mijn agenda zetten om op het begin van elke maand 3TB aan volumepacks te kopen.

Ik vind het spijtig om dit ze te moeten ondervinden ipv dat ze daar een duidelijke communicatie over te doen.
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

Gebruikersavatar
Geert-Jan
Plus Member
Plus Member
Berichten: 143
Lid geworden op: 14 Okt 2016
Bedankt: 11 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Geert-Jan » 29 Dec 2016, 23:20

Waarom ga je niet gewoon over naar een unlimited provider als EDPnet, Meritel of Dommel?

Ik snap niet dat mensen bij limited provider blijven, want als je niet weg gaat verandert er nooit iets. :bang:
Afbeelding

Groeten,

Geert-Jan.

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4704
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 552 keer
Uitgedeelde bedankjes: 187 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor iceke » 04 Feb 2017, 06:52

Script is weer broken zie ik net... maar nu heb ik maandelijks terug 750gb ipv 300 ?

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3281
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 68 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Patje » 04 Feb 2017, 23:44

Ja de onbeperkte abo's krijgen nu 750 GB standaard , indien nodig kan je nog gratis bij bestellen, maar blijkbaar kreeg px teveel klachten dat het moeilijk en ongebruiksvriendelijk was om volume packs bij te voegen.

Zie ook deze
viewtopic.php?f=43&t=49329&p=689324&hilit=start#p689324
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei P8 lite (2017) Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Familus. BBOX 3V+. 85/30. Zone 2. http://www.speedtest.net/result/7139693110.png

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3170
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Trojan » 15 Jul 2017, 18:21

Goed dat de volumepacks nu 150GB per stuk zijn, maar bij elke "bestelling" een mail en sms sturen hoeft niet hoor. :bang:
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten