Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 08 Aug 2011, 09:25

Pas op: enkel te gebruiken bij abonnementen met ongelimiteerd datavolume (FUP)! Dus enkel voor Favorite en Intense. Credits gaan naar user eternum! Laatste update: 10 maart 2012

Waarom?

Er is een limiet van 500 GB bij belgacom's "onbeperkt" Internet en dat kan je stretchen door gratis 20 GB voolumepacks bij te kopen. Deze macro heeft als doel om dat snel te doen.

eternum schreef:Kijk eens naar de gratis iOpus iMacros add-on for FireFox.
Ik heb intussen enkele tientallen TB's aan gratis volumeblokken "aangekocht aan nul euro" bij Belgacom. :wink:
Gratis én automatisch dus.

Ik heb het scriptje voor iOpus iMacros even aangepast aan de nieuwe lay-out van de Belgacom e-Services.
En ben tevens wat aan het testen geweest (ruim vier terabyte extra). :wink:

Na inloggen op Belgacom e-Services kies je onder "Mijn producten" vervolgens:
  • onder "1. Kies een product" voor "Mijn internet";
  • onder "2. Kies een abonnement" voor je Belgacom internetabonnement zonder limiet bijvoorbeeld "Belgacom Internet Favoriet zonder vaste lijn".
Vervolgens het tekstbestand (hieronder weergegeven en tevens in bijlage) openen in iOpus iMacros en afspelen in iOpus iMacros.

Pas op: in onderstaande blok "123456789" natuurlijk vervangen door uw eigen (fictieve) lijnnummer: bijvoorbeeld "011987654".
Met fictief bedoel ik het nummer dat toewezen werd aan een abonnement zonder vaste lijn.
In het andere geval (met vaste lijn) jouw Belgacom vaste lijnnummer natuurlijk.

Code: Selecteer alles

VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts/myOrder?selectedOption=eserv_int_vp_20g_free&A_NUMBER=123456789
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Volgende
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:confirmOrderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Bevestigen
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Doorgaan


Opmerkingen.
Afhankelijk van de herhaalsnelheid in iOpus iMacros liep het scriptje bij mij soms vast.
Indien ik de herhaalsnelheid in iOpus iMacros op "Langzaam" instelde, was het soms mogelijk om het scriptje in een lus van grootte 50 te doorlopen. (50 * 20 GB = 1000 GB extra)
Met de herhaalsnelheid op "Middel" of "Snel" liep het scriptje ook middelmatig tot snel vast. :lol:

Afbeelding

Misschien was de Belgacom website wat aan de trage kant.
Ofwel lag het aan de Telenetlijn van waarop ik dit getest heb. 8)

Volgende soort foutmeldingen kreeg ik dan:

- op de Belgacom e-Services website
Afbeelding

- in iOpus iMacros
Afbeelding

Even in iOpus iMacros terug op "Afspelen" of "Afspelen (lus)" klikken, was meestal voldoende om het euvel te verhelpen.
Soms was het nodig de procedure van in het begin terug te doorlopen.
Afin, een kleine moeite om al dat geklik te vermijden.

Link naar het script: download/file.php?id=4582
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4425
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 235 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor honda4life » 08 Aug 2011, 10:35

Code: Selecteer alles

FILTER TYPE=IMAGES STATUS=ON


Maakt jouw macro waarschijnlijk nog een stuk sneller door geen afbeeldingen te laden :wink:
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 09 Aug 2011, 05:45

Daarnet eventjes geprobeerd.
=> Met de filter voor de images: 10 min 41 sec voor 50 blokken van 20GB (=1TB).
=> Zonder filter voor de images: 10 min 41 sec voor 50 blokken van 20GB (=1TB).
Helaas laadt de website van e-Services hierdoor niet sneller.
Maar goed, wederom 2TB "gratis volume" extra op de plank. :wink:
En kan ik dus rustig zorgeloos verder genieten van mijn internetbreedbandverbinding. :banana:

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5487
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 458 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 690 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor TiTanium » 09 Aug 2011, 07:46

Na de blokjes kan je beginnen om u mails hierover te verwijderen. Mijn dank is groot voor deze macro! Dus de mailtjes nemen we er graag bij :D

[Afbeelding Post made via mobile device ]
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

jvvv
Starter
Starter
Berichten: 7
Lid geworden op: 06 Nov 2007

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor jvvv » 12 Aug 2011, 15:56

nvm

Gebruikersavatar
rowan
Premium Member
Premium Member
Berichten: 560
Lid geworden op: 29 Jul 2007
Locatie: 55oud0
Bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 188 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor rowan » 12 Aug 2011, 16:18

tip: ruler op de mails zetten
of gebruik een spam mail adres

LukeSBE
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 23 Apr 2010
Locatie: Anderlecht, Belgium
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor LukeSBE » 12 Aug 2011, 19:04

Vreemde zaak...

Bij mij hangt de macro bij de keuze van het volumepack met deze foutmelding:

RuntimeError: element INPUT specified by NAME:farg.user_option&&VALUE:v22 was not found, line: 4

is er een 'wait' optie om tussen de lijnen te zetten?

[edit]
Dat was het.... efkes deze lijn ingevoegd:

WAIT SECONDS=3
Laatst gewijzigd door LukeSBE op 12 Aug 2011, 19:12, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4425
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 235 keer
Uitgedeelde bedankjes: 133 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor honda4life » 12 Aug 2011, 19:08

waarom zou je een wait plaatsen?
Imacros wacht tot je pagina helemaal geladen is voor de volgende stap :wink:
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gebruikersavatar
fryelectro
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1582
Lid geworden op: 14 Dec 2005
Locatie: 03BOO0
Bedankt: 87 keer
Uitgedeelde bedankjes: 249 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor fryelectro » 18 Aug 2011, 12:13

goed idee om in het vet te zetten dat het enkel voor de FUP abo's is... er zouden anders wel vieze factuurtjes verstuurd worden ;)
Proximus Office&Go Maxi - 100/20 profile (70/10 vectoring + DLM) - Fritz!Box 7390 via Fritz!Box 7360v2 (PPPoE bridge)
Proximus SmartXL 10 + SmartXL 20 Team
Hosted Asterisk + FreePBX + weepee trunk + FreeVoipDeal

Alexke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 132
Lid geworden op: 07 Jun 2010
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Alexke » 28 Aug 2011, 14:28

fryelectro schreef:goed idee om in het vet te zetten dat het enkel voor de FUP abo's is... er zouden anders wel vieze factuurtjes verstuurd worden ;)

+1

En Duimpje omhoog voor Goztow! Ik gebruik het scriptje elke maand een paar keer :-D Thx!
Specs: Intel i7 5960x @ 4.3ghz - Rampage V Extreme - 16gb DDR4 Dual Channel 2800mhz - 2 x 980GTX Ti - AX1200i - 1Tb Samsung 840 EVO
GSM : Duosim Base Business 7 : iPhone 6S + iPhone 5S
Tablet : iPad Air 2
Belgacom TV en Intense Internet

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 28 Aug 2011, 14:39

All credits go to eternum ;).
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 18147
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 882 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1739 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor krisken » 02 Sep 2011, 17:34

titanium schreef:Na de blokjes kan je beginnen om u mails hierover te verwijderen. Mijn dank is groot voor deze macro! Dus de mailtjes nemen we er graag bij :D

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Deze mailtjes mag je gooien naar spam@krisken.net :D

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4773
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 556 keer
Uitgedeelde bedankjes: 191 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor iceke » 02 Sep 2011, 17:47

Ik ben eens benieuwd of ik m'n volume packs kan gebruiken op m'n downgraded abbonement :-)

Fireblade
Premium Member
Premium Member
Berichten: 519
Lid geworden op: 03 Feb 2008
Locatie: Ninove
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Fireblade » 09 Sep 2011, 00:30

EDIT
Laatst gewijzigd door Fireblade op 11 Sep 2011, 23:03, 2 keer totaal gewijzigd.
To download or not to download, that's the question.

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 09 Sep 2011, 00:57

Ze lezen hier mee, met een heel team zelfs.

Maar, euh, ik begrijp je paniekzaaierij geheel niet! :evil:
Temeer daar jezelf te verstaan geeft geen, laat staan deftig, opzoekingswerk gedaan te hebben.
Zulks zou minimaal inhouden dat je minstens een vermelding maakt waar jijzelf een mogelijke inbreuk zou hebben vastgesteld.

Fireblade
Premium Member
Premium Member
Berichten: 519
Lid geworden op: 03 Feb 2008
Locatie: Ninove
Bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Fireblade » 09 Sep 2011, 00:59

Eternum, daarvoor stel ik dan ook de vraag of het geen risico kan inhouden. Ik dacht dat een forum om te contribueren maar ook om bij te leren was. Ik heb geen enkele kennis van BGC en hun bullshit-voorwaarden. HET WAS VERDORIE GEWOON EEN VRAAG!

Ik val je niet persoonlijk aan, ik vraag gewoon of het kan! denk je nu echt dat ik zomaar alles van buiten weet, alles kan? Dat is GEEN vereiste om aan een forum deel te nemen, een vereiste is dat je OPEN staat voor NIEUWE kennis, en zelf de kennis die je HEBT te verspreiden naar ANDEREN. Niet om iemand aan te vallen en indirect te zeggen dat hij een moeial is!
Laatst gewijzigd door Fireblade op 09 Sep 2011, 01:07, 1 keer totaal gewijzigd.
To download or not to download, that's the question.

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 09 Sep 2011, 01:05

Fireblade schreef:Ik heb geen enkele kennis van BGC en hun bullshit-voorwaarden.

Ipse dixit.

luc1252
Starter
Starter
Berichten: 12
Lid geworden op: 03 Okt 2010

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor luc1252 » 04 Feb 2012, 18:22

Ik ben een leek, een vraagje waar moet men deze macro inplakken

daffeh
Plus Member
Plus Member
Berichten: 114
Lid geworden op: 29 Jan 2007
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor daffeh » 06 Feb 2012, 08:08

ik denk ook dat het script een updateje nodig heeft wegens nieuwe e-services interface?

Gebruikersavatar
Braindamage
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 982
Lid geworden op: 18 Mar 2004
Locatie: Heusden-Zolder
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Braindamage » 07 Feb 2012, 14:55

Het kan aan mij liggen, maar wat ben je met datapacks als je ongelimiteerd internet hebt? :???:

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 07 Feb 2012, 15:29

Er is een limiet van 500 GB bij dat "onbeperkt" Internet en dat kan je stretchen door gratis 20 GB voolumepacks bij te kopen. Deze macro heeft als doel om dat snel te doen.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
Braindamage
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 982
Lid geworden op: 18 Mar 2004
Locatie: Heusden-Zolder
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Braindamage » 07 Feb 2012, 22:51

ok, thx voor de reactie ;)

daffeh
Plus Member
Plus Member
Berichten: 114
Lid geworden op: 29 Jan 2007
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor daffeh » 18 Feb 2012, 11:40

ik ben zelfs nog aan het zoeken hoe je er kan bijkopen?
Als ik naar de nieuwe e-services ga heb ik nu staan
Maandelijks volume :

Gebruikt volume voor deze maand 266 GB 780 MB van de beschikbare 500 GB (233 GB 243 MB overblijvend).
Extra Volume Pack :

U heeft 1636 GB 152 MB aan extra volume beschikbaar bij uw Volume Pack

Ik heb geeneens dingen bijbesteld

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2153
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor q-tec » 08 Mar 2012, 22:01

RuntimeError: element A specified by TXT:Een<SP>internetoptie<SP>kopen/activeren was not found, line: 5 (Error code: -921)


Iemand die het script wil aanpassen aan de nieuwe eservice?
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 09 Mar 2012, 00:11

Bij mij draait de nieuwe e-Service nog steeds vierkant.
Dus ik ga wachten met aanpassen tot alles terug wat stabiel is.
Indien ik nu een volume pack wil bijbestellen, krijg ik het volgende te zien:
Unlimited_volume_Pack.png
(5.39 KiB) 2935 keer gedownload

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2153
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor q-tec » 09 Mar 2012, 00:36

Ja en bij stap 2

Unlimited volume Pack 20GB

Wanneer u uw met uw Internet verbinding uw maandelijks transfervolume dreigt te overschrijden kan u zich een Volume Pack aanschaffen. Hiermee krijgt u extra volume voor uw internetverbinding.

Het Volume Pack biedt u 20 GB extra volume. Indien dit extra volume volledig geconsumeerd is voor het einde van de maand wordt de resterende hoeveelheid overgedragen naar de volgende maand.

Als u besluit deze optie te nemen blijft u verzekerd van een zo hoog mogelijke surfsnelheid bij het bereiken van het voorziene maandelijkse datavolume.

Na de bevestiging van uw bestelling, kunt u binnen de 30 minuten weer surfen aan de gebruikelijke Internet snelheid.

Het is echter nodig om opnieuw te verbinden met het internet om hiervan gebruik te kunnen maken. U kunt zoveel "Volume Packs" aanschaffen als u maar wilt.)


Werkt perfect hoor 3 stappen doorlopen en dan elke keer volgend pack bijbestellen.
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 09 Mar 2012, 16:23

Ik heb het scriptje voor iOpus iMacros even aangepast aan de nieuwe lay-out van de Belgacom e-Services.
En ben tevens wat aan het testen geweest (ruim vier terabyte extra). :wink:

Na inloggen op Belgacom e-Services kies je onder "Mijn producten" vervolgens:
  • onder "1. Kies een product" voor "Mijn internet";
  • onder "2. Kies een abonnement" voor je Belgacom internetabonnement zonder limiet bijvoorbeeld "Belgacom Internet Favoriet zonder vaste lijn".
Vervolgens het tekstbestand (hieronder weergegeven en tevens in bijlage) openen in iOpus iMacros en afspelen in iOpus iMacros.

Code: Selecteer alles

VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts/myOrder?selectedOption=eserv_int_vp_20g_free
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Volgende
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:confirmOrderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Bevestigen
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Doorgaan


Opmerkingen.
Afhankelijk van de herhaalsnelheid in iOpus iMacros liep het scriptje bij mij soms vast.
Indien ik de herhaalsnelheid in iOpus iMacros op "Langzaam" instelde, was het soms mogelijk om het scriptje in een lus van grootte 50 te doorlopen. (50 * 20 GB = 1000 GB extra)
Met de herhaalsnelheid op "Middel" of "Snel" liep het scriptje ook middelmatig tot snel vast. :lol:

Afbeelding

Misschien was de Belgacom website wat aan de trage kant.
Ofwel lag het aan de Telenetlijn van waarop ik dit getest heb. 8)

Volgende soort foutmeldingen kreeg ik dan:

- op de Belgacom e-Services website
Afbeelding

- in iOpus iMacros
Afbeelding

Even in iOpus iMacros terug op "Afspelen" of "Afspelen (lus)" klikken, was meestal voldoende om het euvel te verhelpen.
Soms was het nodig de procedure van in het begin terug te doorlopen.
Afin, een kleine moeite om al dat geklik te vermijden.
Bijlagen
Belgacom_Volume_Pack.zip
(457 Bytes) 119 keer gedownload

q-tec
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2153
Lid geworden op: 23 Dec 2007
Locatie: nevele
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 70 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor q-tec » 09 Mar 2012, 19:56

Werkt perfect! :-D
Enige waar het soms wat meer tijd kost is van de laatste stap terug gaan naar het begin
Edpnet High upload 16/10 + edpnet voip + weepee voip
Belgacom Vdsl 16.5/2
Galys2 + Mobile vikings
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5487
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 458 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 690 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor TiTanium » 09 Mar 2012, 19:58

Die iMacro heeft dacht ik ook een opneem functie. 1x opnemen van in het begin en deze opslaan werkt ook :)
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 10 Mar 2012, 12:37

Beginpost geactualiseerd.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 15 Mar 2012, 22:53

e-Services werd (opnieuw) aangepast.

In voorvermeld script dient de volgende lijn:

Code: Selecteer alles

URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts/myOrder?selectedOption=eserv_int_vp_20g_free

aangepast te worden als volgt:

Code: Selecteer alles

URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts/myOrder?selectedOption=eserv_int_vp_20g_free&A_NUMBER=123456789

En "123456789" natuurlijk vervangen door uw eigen (fictieve) lijnnummer: bijvoorbeeld "011987654". 8)
Met fictief bedoel ik het nummer dat toewezen werd aan een abonnement zonder vaste lijn.
In het andere geval (met vaste lijn) jouw Belgacom vaste lijnnummer natuurlijk.

Samengenomen geeft dit:

Code: Selecteer alles

VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=https://admit.belgacom.be/eservices/wps/myportal/myProducts/myOrder?selectedOption=eserv_int_vp_20g_free&A_NUMBER=123456789
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Volgende
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:confirmOrderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Bevestigen
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:pb-btn-arrow&&TXT:Doorgaan


Edit:
De aangepaste bijlage toegevoegd aan dit bericht.
Uiteraard dient men wel nog het eigen lijnnummer in te vullen...
Bijlagen
Belgacom_Volume_Pack.zip
(475 Bytes) 286 keer gedownload
Laatst gewijzigd door ubremoved_15739 op 16 Mar 2012, 17:37, 1 keer totaal gewijzigd.

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 16 Mar 2012, 13:12

Eternum, dank voor de update. Kan je de bijlage misschien ook updaten?
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

lotuspsychje
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 42
Lid geworden op: 16 Okt 2007
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor lotuspsychje » 21 Mar 2012, 09:47

ik heb het scriptje gedownload, hoe krijg je die .iim file in imacro om hem af te spelen?
ik heb al geprobeerd met het scriptje in de map imacros te zetten (mozilla/firefox)
maar scriptje toont niet bij favorieten.

lotuspsychje
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 42
Lid geworden op: 16 Okt 2007
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Internet Intense 20gig volumepack toevoegen

Berichtdoor lotuspsychje » 21 Mar 2012, 10:14

Na 500 gig download op Internet Intense vliegen gebruikers op smallband,
om verdere misverstanden, gezoek en gebel te vermijden zie hier wat je moet
doen om gratis volumepack toe te voegen:

*registreer op belgacom E-services
*klik op 'mijn producten'
*onder de rubriek 'mijn internetdiensten' klik je op 'beschikbaar' en kies 'unlimited volume pack 20gig' en bestel gratis

[Mod Edit] Dit (en volgend) bericht samengevoegd met de bestaande topic over dit onderwerp

Silver_Rain
Pro Member
Pro Member
Berichten: 309
Lid geworden op: 05 Jan 2007
Locatie: Dilsen
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer
Contact:

Re: Internet Intense 20gig volumepack toevoegen

Berichtdoor Silver_Rain » 21 Mar 2012, 11:44

Denk dat veel mensen dit al wisten, maar jij legt het uit voor de nieuwe e-services, dat kan misschien nooit geen kwaad :-)

Wat misschien wel heel handig is, is een nieuw script om die packs bij te kopen?

EDIT:

https://admit.belgacom.be/YPA/ypa/ daar inloggen
dan mijn producten -> en kies je verbinding favorite / intense
Dan kun je onderstaand script in een lus uitvoeren, heb er net zelf 10 besteld.


VERSION BUILD=7401110 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Beschikbaar
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Unlimited<SP>volume<SP>Pack<SP>20GB<SP>gratis<SP>abonnement
TAG POS=10 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bestellen
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Volgende
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=NAME:confirmOrderForm ATTR=ID:generalTerms CONTENT=YES
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Bevestigen
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Doorgaan

ubremoved_15739
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2831
Lid geworden op: 13 Jul 2010
Bedankt: 546 keer
Uitgedeelde bedankjes: 608 keer

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor ubremoved_15739 » 21 Mar 2012, 12:13

lotuspsychje schreef:ik heb het scriptje gedownload, hoe krijg je die .iim file in imacro om hem af te spelen?
ik heb al geprobeerd met het scriptje in de map imacros te zetten (mozilla/firefox)
maar scriptje toont niet bij favorieten.

Wat denkt ge van "Laden"?
8)

Afbeelding

djbase
Member
Member
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 Dec 2008

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor djbase » 24 Aug 2012, 23:28

Ik heb den indruk dat deze scriptcode nietmeer werkt.... waarschijnlijk e-services die weer aangepast is geweest ?

Greetz,

Djbase

focus
Starter
Starter
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jul 2007

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor focus » 27 Aug 2012, 15:37

djbase schreef:Ik heb den indruk dat deze scriptcode nietmeer werkt.... waarschijnlijk e-services die weer aangepast is geweest ?


Werkt perfect hier :wink:

Heb je de nummer in het script vervangen door je eigen telefoonnummer?

djbase
Member
Member
Berichten: 50
Lid geworden op: 11 Dec 2008

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor djbase » 27 Aug 2012, 22:58

Inderdaad, heb ik gedaan...

Crasht op lijn 3, waar ik de nummer moet wijzigen.

:'(

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12263
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 660 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1144 keer
Contact:

Re: Macro om gratis volumepacks bij te kopen

Berichtdoor Goztow » 16 Nov 2012, 09:36

Je kan eenvoudigweg een nieuw script maken door "opnemen" te klikken, de actie éénmaal handmatig door te lopen, dan "stoppen" en dan "afspelen (lus)".
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user


Terug naar “Proximus (Belgacom, Skynet)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast