Userbase Folding@Home info

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 23 Apr 2009, 21:24

meon schreef:Gebruik je de SMP-versie?

Het is inderdaad deze die ik gedownload heb...Juist daarom dat ik het zo raar vind...
Ik had gelezen dat je die SMP moest gebruiken als je het wou doen voor meerdere cores.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

gunny
Pro Member
Pro Member
Berichten: 234
Lid geworden op: 28 Jun 2006
Bedankt: 3 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor gunny » 23 Apr 2009, 22:09

Ik heb een paar nachten terug mijn PS3 ook eens een nachtje laten werken aan 1 unit. Dit project heeft precies wel weinig controle op de usernames. Met mijn nick was een paar maanden geleden ook al wat werk (voor een ander team) gedaan, maar dat was allemaal geen probleem. Bij dnet was dat toch allemaal wat beter beschermd (met een paswoord).

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 23 Apr 2009, 22:12

gunny schreef:Ik heb een paar nachten terug mijn PS3 ook eens een nachtje laten werken aan 1 unit. Dit project heeft precies wel weinig controle op de usernames. Met mijn nick was een paar maanden geleden ook al wat werk (voor een ander team) gedaan, maar dat was allemaal geen probleem. Bij dnet was dat toch allemaal wat beter beschermd (met een paswoord).

Dnet? Iets gelijkaardigs ofzo?

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor meon » 23 Apr 2009, 22:42

ik vermoed distributed.net

Nee, er is geen controle op username. Ze hebben tegenwoordig wel ID's dacht ik, welke wat unieker zijn.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 23 Apr 2009, 22:48


Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

gm123
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1000
Lid geworden op: 08 Mar 2009
Bedankt: 104 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 52 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor gm123 » 24 Apr 2009, 17:43

Bestaat die tutorial in de eerste post nog? De link is namelijk dood en ik zou mijn linux bak willen laten meedoen, die staat toch een hele dag aan.
Alsook de link naar die userbars werkt niet meer.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor meon » 24 Apr 2009, 20:08

Ja, in de menubalk onder "Userbase" is er Folding @ Home, maar ik zie dat hyperlinks niet meer werken en dat de info wat gedateerd is.
Ik heb zelf geen 'moderne' pc (lees: iets met multicore of sterke GPU), maar misschien dat iemand hier eens een stappenplan kan neerschrijven?

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 24 Apr 2009, 22:12

Als iemand dat zou willen doen, graag!

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 28 Apr 2009, 16:22

Is er iemand die mij reeds vooruit kan helpen?

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor a3ke » 28 Apr 2009, 18:59

64 bit , nog nooit geprobeerd

ik denk dus dat je volgende versie zal moeten hebben

http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -mpich.exe

FAQ's etc

http://folding.stanford.edu/English/WinSMPGuideMPICH
http://folding.stanford.edu/English/FAQ-SMP-WinInstall

En in XP kon je dan in de targetbox van de shortcut die je maakt volgende commandolijnen bijzetten in targetbox

"C:\Program Files\FAH6.22beta2-win32-SMP-deino\Folding@home-Win32-x86.exe" -smp -deino -verbosity 9 -forceasm -advmethods

maar hoe dit allemaal in vista moet ... ?

http://foldingforum.org/

is ook het officieele forum , staat haast op elke vraag het antwoord (zitten ook de developers op) , alleen moet je het kunnen vinden
The eternal and true pessimist :D

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13163
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2065 keer
Recent bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 580 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor philippe_d » 29 Apr 2009, 09:43

krisken schreef:Is er iemand die mij reeds vooruit kan helpen?

Krisken
Ik ben ook een beginneling, en de info hier op Uerbase helpt ons niet echt vooruit.
Maar volgens mij het is relatief eenvoudig:

1) je kiest op de webiste http://folding.stanford.edu/English/Download welke Client het beste bij jouw PC past. Er is ook een Nederlandstalige versie op http://folding.stanford.edu/Netherlands/Download
2) Je installeert de software en kiest een username (vrij te kiezen binnen de regels). Als je wil meedoen met het Userbase team, laat dan je username voorafgaan door [UB]
3) Als je wil meedoen met het Userbase team, geef dan 34517 in onder Team.
En klaar is kees, je kan beginnen "folden".

PS.
Zelf ben ik er nog niet helemaal uit welke Client beter is voor een eenvoudige huis PC (Windows Xp): System tray client of de Console client.
En ook nog niet hoe je het beste werkt met een PC, waarop verschillende gebruikers werken. Fold je alleen als de gebruiker is aangemeld die de software installeerde, of fold je ook als een andere gebruiker zich aanmelde ? Nog niet gevonden hoe je dit moet instellen ...

Het zou inderdaad leuk zijn als hier op het Forum nog eens een tutorial of stappenplan zou kunnen gepost worden.

Philippe
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Fritz!Box 7490 int, FW 113.06.80 , VDSL2 Annex A, sync 100/20 (vectoring), native IPv6 (Proximus).
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Ken » 29 Apr 2009, 13:35

philippe.deleye schreef:PS.
Zelf ben ik er nog niet helemaal uit welke Client beter is voor een eenvoudige huis PC (Windows Xp): System tray client of de Console client.
En ook nog niet hoe je het beste werkt met een PC, waarop verschillende gebruikers werken. Fold je alleen als de gebruiker is aangemeld die de software installeerde, of fold je ook als een andere gebruiker zich aanmelde ? Nog niet gevonden hoe je dit moet instellen ...
De gewone x86 client is dan gepast. Zo simpel is het :-) Voor een gewone gebruiker zou ik de System tray versie nemen. Als je aan en afmeld op een andere gebruiker dan fold 'm normaal door maar met een onderbreking bij het afmelden/aanmelden.
Je kan ook de FAH service installeren die dan op de achtergrond blijft draaien. Deze optie krijg je normaalgezien tijdens de installatie.
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 05 Mei 2009, 23:27

Ik heb ondertussen de "Folding@home-Win32-x86" draaiende (Folding@Home Windows SMP Client V1.01).
Wel wat raar dat je het 32 bit programma moet starten onder Vista (64 bit).

Ondertussen draait het prima, alleen...de cores doen niet echt veel heb ik de indruk. Waar bij de single core folding mijn CPU voor 100% werd belast, is het nu tussen de 25 en 40%. Dit is prima voor al ik wat aan het werk ben, maar als ik slaap mag dit gerust wat hoger ;-)

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

gm123
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1000
Lid geworden op: 08 Mar 2009
Bedankt: 104 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 52 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor gm123 » 06 Mei 2009, 11:46

Ik heb ondertussen de linux client draaiende op mijn oude bak , heeft maar een 500mhz processor en gaat zo traag als iets, maar staat wel continu op dus kan ik er beter ook iets nuttig mee doen :D
Wat ik mij afvraag, als ik de client afsluit ( rebooten, crash, power cut etc ), fold hij bij het terug opstarten dan verder waar hij gestopt is? Version 1.92 (April 17. 2007).

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 15 Mei 2009, 00:09

Beste,

Ondertussen draait hier folding@home zowel op mijn grafische kaarten (2x MSI ATI Radeon 4830 in crossfire) als op mijn CPU (via de SMP).
Hoewel het om een zeer recent systeem gaat, vind ik het bizar dat de CPU niet "beter" gebruikt word (lees : pc staat praktisch de hele tijd aan...als ik wat TV kijk mag deze de CPU dus gerust voor 100% benutten). Ook op de laptop draait f@h overigens.

Desktopsysteem
- Intel Core i7 920
- 6x2GB ram
- 2x MSI ATI 4830 in crossfire

Heeft iemand enig idee hoe ik f@h beter kan laten lopen op bovenstaand systeem? Momenteel draait het nog met de standaard core i7 koeler die erbij zat, maar binnenkort (morgen) gaat deze plaats maken voor de SCYTHE Ninja II koeler. Ook de systeemkast waar het nu in draait (via het werk aan deze pc geraakt...deftig maar een enorme crappy low budget kast) zat binnenkort veranderen zodat deze stiller zal zijn, en vooral de warme lucht beter afvoeren (een ANTEC P182).

Overigens, ik heb hier nog 1 pc liggen met een P4 2.4GHz en 4 pc's met een P4 3.0GHz processor, zijn deze de moeite waard nog nog te laten mee folden?
En vanaf volgende week komt ook mijn serverke meefolden : Core2Duo e5200 met 4GB ram;-)

http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... &username=[UB]Krisken alé ik ga omhoog ;-)

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 11 Aug 2009, 10:50

***springt de top 30 binnen*** :-)
Folding met een ATI 4830 kaartje en een core i7 920.

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
DonRaveN
Member
Member
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 Nov 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor DonRaveN » 07 Okt 2009, 05:57

pffft als ik weer begin te folden sta ik binnen een jaar op de eerste plaats :p

you'll remember me :D

Gebruikersavatar
FunkStar
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1526
Lid geworden op: 06 Okt 2009
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 192 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor FunkStar » 11 Okt 2009, 12:07

Heb ook even Folding@Home gedaan maar vond het eigenlijk maar niets...
Laatst gewijzigd door FunkStar op 02 Jan 2014, 23:46, 1 keer totaal gewijzigd.
Afbeelding

Gebruikersavatar
sirWard
Erelid
Erelid
Berichten: 922
Lid geworden op: 05 Jan 2009
Twitter: sirWard
Locatie: Sint-Amandsberg - 91OOS0
Bedankt: 87 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor sirWard » 10 Dec 2009, 00:07

Deze middag heeft @froogleserver zich genesteld in de Userbase f@h groep! :-)

een intel X3220 bakje (quad core aan 2,4Gz). Ook de PS3 staat te folden en zit in de Userbase group :-)

Nickname: nejianderson

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Ken » 10 Dec 2009, 02:41

DonRaveN schreef:pffft als ik weer begin te folden sta ik binnen een jaar op de eerste plaats :p

you'll remember me :D


Ok, dan zal ik maar eens een 30-tal servers laten folden :p 'k Zal de client eens overal installeren de komende dagen. 'k Ben benieuwd :p
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Gebruikersavatar
DonRaveN
Member
Member
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 Nov 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor DonRaveN » 13 Dec 2009, 06:09

Ken schreef:
DonRaveN schreef:pffft als ik weer begin te folden sta ik binnen een jaar op de eerste plaats :p

you'll remember me :D


Ok, dan zal ik maar eens een 30-tal servers laten folden :p 'k Zal de client eens overal installeren de komende dagen. 'k Ben benieuwd :p


De wetenschap zal je bedanken ;)

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Ken » 13 Dec 2009, 09:15

Right... Heb nog geen tijd gehad, komt wel ;p
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Alexke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 132
Lid geworden op: 07 Jun 2010
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Alexke » 20 Mei 2011, 11:06

Fold men hier nog ?
Specs: Intel i7 5960x @ 4.3ghz - Rampage V Extreme - 16gb DDR4 Dual Channel 2800mhz - 2 x 980GTX Ti - AX1200i - 1Tb Samsung 840 EVO
GSM : Duosim Base Business 7 : iPhone 6S + iPhone 5S
Tablet : iPad Air 2
Belgacom TV en Intense Internet

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Astralon » 20 Mei 2011, 15:29

Ik fold niet meer wegens te energieverslindend.

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor a3ke » 20 Mei 2011, 16:40

Idem hier , iets na Astralon gestopt mits ik de server en andere pc's niet meer laat draaien ...
The eternal and true pessimist :D

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17170
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 806 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1648 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor krisken » 21 Mei 2011, 13:48

Idem dito...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/20Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Panter LE + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Ken » 21 Mei 2011, 13:52

Idem hier, maar heb eventueel een heel server parkje in beheer bij klanten die huren (+/- 300) waarop ik het eventueel kan laten draaien zonder dat het de resources van de klant aantast. Maar 't kan eventjes duren :p
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor a3ke » 21 Mei 2011, 16:20

DOen doen doen ;)

Ergens vind ik het nog wel ferm op plaats 220 te staan
The eternal and true pessimist :D

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Limburg » 21 Mei 2011, 16:34

Laatste WU 2008-07-23 wegens kapot moederbord.
Bolle elco's, bruingestookt print, waarschijnlijk een slecht board, maar als er een volgende keer zou komen draai ik niet meer dan 50%.
Userbase.be/19 -[UB]Limburg

Alexke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 132
Lid geworden op: 07 Jun 2010
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Alexke » 26 Mei 2011, 16:20

moederborden en elektronica van 2006-2009 staan bekend om slechte componenten : ik repareer ze allemaal! Voor eigen gebruik dan wel... : lcd tv´s, lcd schermen , laptops , mobo´s enz...

en ik begrijp niet waarom men hier duimpkes naar beneden om geeft :?

Het is algemeen bekent dat chineese rommel condensatoren oproken !
http://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_plague
Specs: Intel i7 5960x @ 4.3ghz - Rampage V Extreme - 16gb DDR4 Dual Channel 2800mhz - 2 x 980GTX Ti - AX1200i - 1Tb Samsung 840 EVO
GSM : Duosim Base Business 7 : iPhone 6S + iPhone 5S
Tablet : iPad Air 2
Belgacom TV en Intense Internet

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Ken » 18 Jun 2011, 19:04

Ken schreef:Right... Heb nog geen tijd gehad, komt wel ;p

Zo, opnieuw gestart met men pc @work (GPU client). Later eens zien voor die servers te installen met F@H.
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Alexke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 132
Lid geworden op: 07 Jun 2010
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Alexke » 28 Aug 2011, 16:07

Ik wil ook wel beginnen , maar het is nu nog te warm binnen.
Rond Oktober kan ik 26 cpu core´s laten draaien :-)
Specs: Intel i7 5960x @ 4.3ghz - Rampage V Extreme - 16gb DDR4 Dual Channel 2800mhz - 2 x 980GTX Ti - AX1200i - 1Tb Samsung 840 EVO
GSM : Duosim Base Business 7 : iPhone 6S + iPhone 5S
Tablet : iPad Air 2
Belgacom TV en Intense Internet

Gebruikersavatar
DonRaveN
Member
Member
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 Nov 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor DonRaveN » 03 Jan 2013, 23:03


a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor a3ke » 04 Jan 2013, 07:17

Respect :)

Waar is de tijd dat we top 100 scheerden
The eternal and true pessimist :D

Gebruikersavatar
AnD
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3506
Lid geworden op: 18 Okt 2003
Locatie: Hasselt
Bedankt: 64 keer
Uitgedeelde bedankjes: 343 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor AnD » 04 Jan 2013, 13:42

't is crisis ;)

Zeuske
Plus Member
Plus Member
Berichten: 166
Lid geworden op: 21 Apr 2009
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Zeuske » 04 Jan 2013, 14:11

ik ben ook begonnen met folding@Home

Doktor Avalanche
Premium Member
Premium Member
Berichten: 598
Lid geworden op: 21 Dec 2010
Locatie: Oostmalle
Bedankt: 69 keer
Uitgedeelde bedankjes: 93 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Doktor Avalanche » 04 Jan 2013, 15:13

a3ke schreef:Respect :)

Waar is de tijd dat we top 100 scheerden


Eendracht maakt macht :-)
"The Internet is allergic to truth, reason and humour."

Gebruikersavatar
DonRaveN
Member
Member
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 Nov 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor DonRaveN » 07 Jan 2013, 14:49

Ik ben terug beginnen folden, de installatie is 10 keer eenvoudiger dan een paar jaar geleden, de nieuwe FAHControl is gewoon super!
Ben net eentje aan het folden van 4823 points :-)

Greets :-D

Doktor Avalanche
Premium Member
Premium Member
Berichten: 598
Lid geworden op: 21 Dec 2010
Locatie: Oostmalle
Bedankt: 69 keer
Uitgedeelde bedankjes: 93 keer
Contact:

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Doktor Avalanche » 07 Jan 2013, 14:59

De 'userbar' wordt al een tijdje niet meer geupdate, misschien iemand van de userbase crew die daar naar kan kijken?
Mvg Wim
"The Internet is allergic to truth, reason and humour."

Zeuske
Plus Member
Plus Member
Berichten: 166
Lid geworden op: 21 Apr 2009
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Zeuske » 07 Jan 2013, 15:33

Ik ben eentje beizg van 7 000.. Het gaat een tijdje duren, denk ik


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast