Userbase Folding@Home info

Gebruikersavatar
Sensei Zeon
Administrator
Administrator
Berichten: 4137
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Haacht
Contact:

Userbase Folding@Home info

Berichtdoor Sensei Zeon » 01 Feb 2005, 12:45

Alles dat je wil weten over het Userbase Folding@Home team vind je hier:
http://userbase.be/userbase/folding-at-home .


edit by Robbe : en die statistieken bar aan je signature toevoegen doe je dmv.

Code: Selecteer alles

<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=UWNICK" border="0">
Your Sensei sends his greetz, SeNsEi Ze0n

Afbeelding

Gebruikersavatar
Blue-Sky
Erelid
Erelid
Berichten: 8554
Lid geworden op: 23 Feb 2003
Locatie: België - Limburg

Berichtdoor Blue-Sky » 01 Feb 2005, 13:06

Heb dan ook maar besloten om mee te doen bij UB.
Even een ander screenshot gemaakt.
Bijlagen
folding2.jpg
(69.49 KiB) 281 keer gedownload
Laatst gewijzigd door Blue-Sky op 01 Feb 2005, 15:41, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
ikkejonge
Pro Member
Pro Member
Berichten: 286
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Locatie: Zulte
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Berichtdoor ikkejonge » 01 Feb 2005, 13:21

gisteren ook eraan begonnen.
Doet mijn pc zo ook eens iets nuttigs voor de maatschappij. :-D

Bossie
Plus Member
Plus Member
Berichten: 221
Lid geworden op: 04 Mar 2004
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor Bossie » 03 Feb 2005, 02:58

Heb eveneens besloten om mee te doen aan dit schitterende project, zodat Userbase nog in rank kan stijgen!
Greetz Bossie

Gebruikersavatar
Ronald
Member
Member
Berichten: 61
Lid geworden op: 08 Apr 2004
Locatie: Gent

Berichtdoor Ronald » 03 Feb 2005, 04:15

Pas twee weken geleden begonnen en ik sta ondertussen al op nummer 50 in de Userbase-rangschikking. Dat gaat hier vlot vooruit :-D

Gebruikersavatar
metal
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 767
Lid geworden op: 03 Aug 2003
Locatie: mol
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Berichtdoor metal » 04 Feb 2005, 18:36

UB 2 tha top :twisted:

Gebruikersavatar
bambipower
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2281
Lid geworden op: 04 Sep 2004
Locatie: Antwerpen... naast de parking
Bedankt: 205 keer
Uitgedeelde bedankjes: 505 keer

Berichtdoor bambipower » 05 Feb 2005, 08:01

Ronald schreef:Pas twee weken geleden begonnen en ik sta ondertussen al op nummer 50 in de Userbase-rangschikking. Dat gaat hier vlot vooruit :-D


ik ben nu me 6de maand bezig en heb nu plaats 17, met 1pcke amd 2600+

echt moeilijk is het niet :p
de koe zegt boe

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 25 Nov 2005, 17:00

Ik heb een 2-tal jaar zelf een team opgestart, we zijn met 3. Kunnen we ons team opzeggen en ons aansluiten bij jullie met behoud van points?

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15573
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 502 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 442 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 25 Nov 2005, 17:37

Dat kan!
Wat wel nooit zal gebeuren is dat jullie reeds behaalde punten bij ons wordt opgeteld, maar dat is waarschijnlijk niet de bedoeling. Ze blijven wel bewaard als persoonlijke punten.
Het enige dat je moet doen is in de client het teamnummer naar 34517 veranderen. De punten komen dan zoals voorheen nog steeds op jullie namen terecht, alleen qua 'groep' komen de punten dan in ons team terecht in plaats van die van jullie.

Welk teamnummer hebben jullie momenteel trouwens?

Hopelijk tot binnenkort in de userbase-team-hitlijst :)!

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 27 Nov 2005, 21:56

Morgen hebben jullie een dual Xeon 3.0 Ghz erbij die ongeveer 45uur per week mee zal rekenen. :wink:

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 27 Nov 2005, 22:08

julien schreef:Morgen hebben jullie een dual Xeon 3.0 Ghz erbij die ongeveer 45uur per week mee zal rekenen. :wink:
En een AMD Barton 2500 die constant zal draaien...
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4056
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 38 keer
Uitgedeelde bedankjes: 23 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 27 Nov 2005, 23:59

julien schreef:Morgen hebben jullie een dual Xeon 3.0 Ghz erbij die ongeveer 45uur per week mee zal rekenen. :wink:

Hier hebben we een toepasselijk icoontje voor: :thumbs:
NuKeM

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 28 Nov 2005, 08:29

Kleine vergissing, maar ik hou me aan mijn woord.
Ik werkte tot nu toe met http://www.grid.org/home.htm
Dacht dat dit hetzelfde was. :oops:
Ik laat nog even deze WU afwerken en ik stap over naar de userbase groep. 8)

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15573
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 502 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 442 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Nov 2005, 16:17

GRID is een uitloper van het ter ziele gegane SETI@Home en distributed.net, soort overkoepelend systeem dacht ik. Folding is al eigenlijk langer bezig onder de noemer van het Human Genome-project en is daardoor een beetje los daarvan ontstaan.
Enfin, welkom bij team userbase.be! :D

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 29 Nov 2005, 11:32

meon schreef:Enfin, welkom bij team userbase.be! :D

Bedankt, maar het wil hier niet lukken... :cry:
Ik krijg geen connectie om een WU binnen te halen.

Gebruikersavatar
bambipower
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2281
Lid geworden op: 04 Sep 2004
Locatie: Antwerpen... naast de parking
Bedankt: 205 keer
Uitgedeelde bedankjes: 505 keer

Berichtdoor bambipower » 29 Nov 2005, 11:58

ik heb daarjuist een nieuw unitje binnengehaald.

Ligt dus niet aan de server van folding ofzo.

geen idee wat het zou kunnen zijn. Misschien firewall, of de firewall van xp ...
maar dat zal je wel al gecheckt hebben
de koe zegt boe

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 29 Nov 2005, 18:50

Stuk of 5 WU's al gedaan m'n bak, wel netjes :) Ik zie mezelf al stijgen op de lijst.
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

Gebruikersavatar
Krekkie
Premium Member
Premium Member
Berichten: 645
Lid geworden op: 03 Apr 2004

Berichtdoor Krekkie » 30 Nov 2005, 15:05

meon schreef:GRID is een uitloper van het ter ziele gegane SETI@Home en distributed.net, soort overkoepelend systeem dacht ik.

SETI@Home is niet ter ziele gegaan, maar zit nu bij het BOINC project. Dat is een overkoepelend systeem waarbij je kan kiezen aan welk distributed computing project je wil meehelpen. Zelfs meerdere tegelijk of afwisselend is allemaal mogelijk.

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 01 Dec 2005, 17:06

Maar daarmee ben ik nog altijd niets...
Ik wil mee kunnen helpen. :cry:

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15573
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 502 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 442 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 01 Dec 2005, 18:25

Post eens de laatste paar pagina's uit het log?

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 02 Dec 2005, 09:03

Dit gaat dan nog een tijdje door:

[07:04:16] - Ask before connecting: No
[07:04:16] - Proxy: localhost:8080
[07:04:16] - User name: [UB]cadsite (Team 34517)
[07:04:16] - User ID: 6D735F1F794F8BE3
[07:04:16] - Machine ID: 1
[07:04:16]
[07:04:17] Loaded queue successfully.
[07:04:17] Initialization complete
[07:04:17] + Benchmarking ...
[07:04:20] - Preparing to get new work unit...
[07:04:20] + Attempting to get work packet
[07:04:20] - Connecting to assignment server
[07:04:20] - Couldn't send HTTP request to server
[07:04:20] + Could not connect to Assignment Server
[07:04:21] - Couldn't send HTTP request to server
[07:04:21] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:04:21] + Couldn't get work instructions.
[07:04:21] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[07:04:35] + Attempting to get work packet
[07:04:35] - Connecting to assignment server
[07:04:36] - Couldn't send HTTP request to server
[07:04:36] + Could not connect to Assignment Server
[07:04:37] - Couldn't send HTTP request to server
[07:04:37] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:04:37] + Couldn't get work instructions.
[07:04:37] - Error: Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

Generic Human
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 16 Jun 2005

Berichtdoor Generic Human » 02 Dec 2005, 16:20

Gebruik je een proxy? Krijgt geen uitgaande verbinding volgens wat ik zie

Gebruikersavatar
julien
Starter
Starter
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2005
Locatie: Kortrijk
Contact:

Berichtdoor julien » 05 Dec 2005, 10:27

Ik denk het niet.
Ik heb mijn vraag ook gesteld op:
http://forum.folding-community.org/view ... 169#117169

Generic Human
Plus Member
Plus Member
Berichten: 177
Lid geworden op: 16 Jun 2005

Berichtdoor Generic Human » 05 Dec 2005, 16:20

Als je geen proxy gebruikt heb je misschien tijdens je setup aangeduid dat je proxy wil gebruiken?
Of gebruik maken van IE settings om connectie te maken?

Ikzelf gebruik console versie, dus voor eerste maal te gebruiken zijn dit een aantal opties die ik moet instellen

[07:04:16] - Proxy: localhost:8080

vooral dit denk ik, gaat verbinden met je eigen pc op poort 8080, denkende dat daar een proxy draait

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 29 Aug 2006, 18:49

http://fahwiki.net/index.php/The_finstall_script

Handig als je een linux/macosx bak draait :D
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1932
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 29 Aug 2006, 19:05

Bwa, kan je toch makkelijk met "screen" doen ?

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 29 Aug 2006, 20:16

crapiecorn schreef:Bwa, kan je toch makkelijk met "screen" doen ?

Onhandig in my case...
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1932
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 29 Aug 2006, 20:24

dedicated server neem ik aan ? Gewoon ssh inloggen, screen, ./fah ,screen detach. Kan je gewoon je terminal sluiten en dan loopt folding in een virtuele console op de achtergrond.

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 29 Aug 2006, 20:45

crapiecorn schreef:dedicated server neem ik aan ? Gewoon ssh inloggen, screen, ./fah ,screen detach. Kan je gewoon je terminal sluiten en dan loopt folding in een virtuele console op de achtergrond.
Jah, dat weet ik wel hoor. Bedankt. 'k Gebruik screen al een tijdje. Maar geen zin voor Folding. :p
@Work ⌘ Internet Overal Start 50/4 via BBOX3 + Telenet Internet Fiber 100/6. @Home ⌘ Internet Office&Go Comfort 100/5 via BBOX3 + ⌘ Bizz Smart XL 20 on iPhone6. DynDNS Pro nodig? Gebruik m'n refferal code RFE1EDYWAK en krijg 1-malig 15% korting op een nieuwe account!

siro
Starter
Starter
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 Apr 2006

Berichtdoor siro » 30 Aug 2006, 18:27

gebruikt dit veel bandbreedte? want als dit niet het geval is zie ik het goed zitten voor het goede doel.

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1417
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 40 keer

Berichtdoor Block » 30 Aug 2006, 18:30

je moet ongeveer 1MB per dag rekenen, gebruikt dus amper iets aan bandbreedte, processorkracht daarintegen :)
Scarlet one

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Berichtdoor Limburg » 30 Aug 2006, 18:33

siro schreef:gebruikt dit veel bandbreedte? want als dit niet het geval is zie ik het goed zitten voor het goede doel.
Heel weinig.
(tenminste, wanneer je niet bezig bent zoals Meon :) )

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15573
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 502 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 442 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Aug 2006, 18:35

Ter info, die 1 GB upload zijn vaak zo'n 800-1000 verzamelde WU's, dus de 1 MB per WU kan wel kloppen :)

siro
Starter
Starter
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 Apr 2006

Berichtdoor siro » 30 Aug 2006, 18:39

en sorry maar ik heb nog een vraag : ik heb die uitleg van hun gelezen maar ik snap er eigenlijk niets van: wat doen we nu eigenlijk?want we geven nix in ofzo we laten het alleen maar lopen

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1417
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 40 keer

Berichtdoor Block » 30 Aug 2006, 18:45

kort door de bocht uitgelegd: De mens zit vol met eiwitten die zich "uitvouwen" tot volledige cellen. Als er ergens een misvouw gebeurd dan heeft dit meestal amper gevolgen.

Maar een verkeerde vouw van een belangrijk element kan ook rampzalige gevolgen hebben: alzheimer, huidziekten...

Vergelijk het een beetje met een bouwplan dat je aan een aannemer geeft om een huis te bouwen, een klein foutje zal amper kwaad kunnen, maar kan evengoed voor een waterlek of dergelijke zorgen... rara hoe is dit kunnen gebeuren.

Je krijgt van FAH een "bouwplan = WU" om een eiwit uit te vouwen, jou computer is de aannemer die de cel maakt.
Scarlet one

wardkennes
Starter
Starter
Berichten: 22
Lid geworden op: 26 Aug 2006

Berichtdoor wardkennes » 07 Apr 2007, 19:58

Is het mogelijk om nog mee te doen?

Pc draaid zeer vaak.

Mr.Denechtew is de nickname, regards ! 8)

Gebruikersavatar
Block
Erelid
Erelid
Berichten: 1417
Lid geworden op: 31 Jul 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 40 keer

Berichtdoor Block » 07 Apr 2007, 20:11

Tuurlijk gaat dat nog! Welkom :)

Toevallig iemand in het snuitje dat Sven vds er volle snelheid tegenaan gaat? Congrats!
Scarlet one

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 07 Apr 2007, 20:15

Block schreef:Toevallig iemand in het snuitje dat Sven vds er volle snelheid tegenaan gaat? Congrats!

Aanwezig ! :P
Mijn plaatsje in de Top 20 (van UB team rank hé :wink: ) komt stilletjesaan in gevaar :|
If you can't beat them, confuse them.

wardkennes
Starter
Starter
Berichten: 22
Lid geworden op: 26 Aug 2006

Berichtdoor wardkennes » 08 Apr 2007, 09:59

Ik heb folding@home, en ik heb de team number van userbase opgegeven, waarom kom ik niet mee in de lijst te staan?

Mvg Ward.

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Berichtdoor Limburg » 08 Apr 2007, 10:07

wardkennes schreef:Ik heb folding@home, en ik heb de team number van userbase opgegeven, waarom kom ik niet mee in de lijst te staan?

Mvg Ward.


Dag Ward,
Hoe lang heeft je computer nu gedraaid met folding?
(hoeveel wu's heb je afgemaakt?)

Na je eerste wu kan het nog een paar uur duren voor je hem in de lijst ziet verschijnen.

mvg


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast