Nieuwe SMP beta (6.22) en GPU2 final 6.2 Clients !

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Nieuwe SMP beta (6.22) en GPU2 final 6.2 Clients !

Berichtdoor a3ke » 02 Aug 2008, 16:26

De oude beta GPU 6.11 clients en 5.91/5.92 clients zullen na vandaag niet meer (correct) werken of outdated aangeven na herstart

Dus allemaal nieuwe clients binnehalen en installen NA de beta's hun werk hebben afgewerkt en verstuurd best .

De GPU is makkelijkst , alles verwijderen van de oude en dan de nieuwe installeren

De SMP is iets moeilijk , je moet MPI/Deino uninstallen , de client zelf en soms ook "smpd"

Heb zo gisteren 9 clients gedaan (4 GPU's en 5 SMP) , geen problemen met deze werkwijze ondervonden

Op foldingforum veel meldingen van problemen bij diegene die "shortcuts" nemen (bvb vfg file of fahcore_a1 fahcore_11 laten staan eenderd waar ergens anders op pc...)

http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther

http://foldingforum.org/
The eternal and true pessimist :D

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 02 Aug 2008, 16:58

Linux64 beta's vervallen ook. De final is wel al een tijdje uit.

http://www.stanford.edu/group/pandegrou ... -Linux.tgz

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 03 Aug 2008, 09:05

Heeft er al iemand de vergelijking gemaakt tussen de Deino MPI en de MPICH clients?
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 03 Aug 2008, 09:10

Voor degenen die problemen ondervinden met de nieuwe 6.22 clients: jullie kunnen nog even verder folden met de oude:

http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=8&t=4369
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 03 Aug 2008, 10:13

Sven.VdS schreef:Heeft er al iemand de vergelijking gemaakt tussen de Deino MPI en de MPICH clients?


Wel , kwa PPD geen verschil maar toch kwa stabiliteit zeker is Deino voor me beter
The eternal and true pessimist :D

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 03 Aug 2008, 13:54

De nieuwe smp pakt niet meer al je cores maar gebruikt er maar 1, (bij mij dan) ook start er maar 1 service,, doe ik iets fout?

De oudere versies werken ook niet als ik die probeer want dan krijg ik een error dat hij niet met mijn computer kan verbinden en sluit gelijk af.
<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[UB]maastrix" border="0">

<img src="http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=362452" >

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 03 Aug 2008, 20:37

maastrix schreef:De nieuwe smp pakt niet meer al je cores maar gebruikt er maar 1, (bij mij dan) ook start er maar 1 service,, doe ik iets fout?

De oudere versies werken ook niet als ik die probeer want dan krijg ik een error dat hij niet met mijn computer kan verbinden en sluit gelijk af.

-smp als argument (zie ook http://www.userbase.be/forum/viewtopic. ... 612#244612)
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2945
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 06 Aug 2008, 13:21

Hoe stel ik die nieuwe in als service onder windows?
(voor een core2duo waarvan ik beide cores wil gebruiken)

(en bestaat er een grafische smp client onder windows?)

En welke file download ik dan best?

greetz,

Nob

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 07 Aug 2008, 09:34

Nob schreef:Hoe stel ik die nieuwe in als service onder windows?
(voor een core2duo waarvan ik beide cores wil gebruiken)

Download deze versie en start de executable.

Als er gevraagd wordt om de "Advanced Options" te wijzigen doe dat.
Op een bepaald wordt dan gevraagd om het programma als service te runnen. Antwoord gewoon met "yes".

Succes,
Astralon

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2945
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 07 Aug 2008, 10:26

Astralon, alvast al bedankt, maar hij lijkt maar 1 core te gebruiken...

(2X installeren, met een andere ID?)

greetz,

Nob

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 07 Aug 2008, 10:54

Opgestart met de optie -SMP?

Zelf nog geen ervaring met de nieuwe executables.
Dat is iets voor volgende week :wink:

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 07 Aug 2008, 10:57

Nob schreef:Astralon, alvast al bedankt, maar hij lijkt maar 1 core te gebruiken...

(2X installeren, met een andere ID?)

greetz,

Nob


----------------------------->

Styno schreef:
maastrix schreef:De nieuwe smp pakt niet meer al je cores maar gebruikt er maar 1, (bij mij dan) ook start er maar 1 service,, doe ik iets fout?

De oudere versies werken ook niet als ik die probeer want dan krijg ik een error dat hij niet met mijn computer kan verbinden en sluit gelijk af.

-smp als argument (zie ook http://www.userbase.be/forum/viewtopic. ... 612#244612)
The eternal and true pessimist :D


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast