Waar fold jij mee ?

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 06 Feb 2008, 18:22

a3ke schreef:Onder het mom van failed WU's :eek: :-D ligt de SMP client hier ook stil :S

Kan liggen aan een unstabiele proc.

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 06 Feb 2008, 18:26

Arrigi schreef:
daxer schreef:Net begonnen,
Ik bezit slechts één machientje, iMac C2D pre aluminium era...
Eerste WU afgewerkt.yay
Op zoek naar zo'n ub userbar :)


Code: Selecteer alles

[img]http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[/img]

Met uiteraard uw username achter user=


Sorry.. Had de code zelf ook al even niet meer staan. De [img] tag zoekt naar een extensie van een afbeelding blijkbaar (JPG, GIF, PNG..) maar vindt die niet. De walkaround is dus HTML aanzetten (ook bij instellingen van je profiel) en in je sig dit te zetten:

Code: Selecteer alles

<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=">

Met je Folding@Home username ;)

@meon: Dit had jij moeten weten :P

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 06 Feb 2008, 18:32

crapiecorn schreef:
Sven.VdS schreef:Als je even laat weten wat er niet lukt willen we altijd helpen he ;)


Komt hier op neer

Code: Selecteer alles

'smpd' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
account (domain\user) [RUBEN\Administrator]:
password:
confirm password:
Password encrypted into the Registry.
Unable to connect to 'ruben:8676',
sock error: generic socket failure, error stack:
MPIDU_Sock_post_connect(1228): unable to connect to ruben on port 8676, exhauste
d all endpoints (errno -1)
MPIDU_Sock_post_connect(1275): unable to connect to ruben on port 8676, No conne
ction could be made because the target machine actively refused it. (errno 10061
)
Press any key to continue . . .


blijkbaar draait smpd niet meer.

is terug in orde, smpd.exe was spoorloos geraakt.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 06 Feb 2008, 18:40

:thumbs:
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

daxer
Member
Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 14 Dec 2007

Berichtdoor daxer » 08 Feb 2008, 19:23

Arrigi schreef:
Arrigi schreef:
daxer schreef:Net begonnen,
Ik bezit slechts één machientje, iMac C2D pre aluminium era...
Eerste WU afgewerkt.yay
Op zoek naar zo'n ub userbar :)


Code: Selecteer alles

[img]http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[/img]

Met uiteraard uw username achter user=


Sorry.. Had de code zelf ook al even niet meer staan. De [img] tag zoekt naar een extensie van een afbeelding blijkbaar (JPG, GIF, PNG..) maar vindt die niet. De walkaround is dus HTML aanzetten (ook bij instellingen van je profiel) en in je sig dit te zetten:

Code: Selecteer alles

<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=">



Met je Folding@Home username ;)

@meon: Dit had jij moeten weten :P
Okee merci, geregeld nu zoals je ziet had ik moeten weten natuurlijk,pfff oude dag zeker :)
Afbeelding
<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[UB]daxer">

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 10 Feb 2008, 21:53

Styno schreef:
meon schreef:Meon back in business:

Wb :!: T was hoog tijd, die 150ste plaats kan dan mischien toch teruggenomen worden....

Zit er aan te komen. Plaats 140 zou ook geen probleem moeten zijn.

tammzak
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 07 Mar 2007
Contact:

Berichtdoor tammzak » 10 Feb 2008, 22:09

Folding @ P4 3.20GHz *2
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 11 Feb 2008, 09:31

Op het moment met een Athlon 64 X2 4400+ :)
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 11 Feb 2008, 17:45

crapiecorn schreef:
a3ke schreef:Onder het mom van failed WU's :eek: :-D ligt de SMP client hier ook stil :S

Kan liggen aan een unstabiele proc.


Nee , aan de user logon dat ik heb liggen kloten met men netwerkje hier

Die MPI client voor SMP had nog de oude login/pass ;)
The eternal and true pessimist :D

tammzak
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 07 Mar 2007
Contact:

Berichtdoor tammzak » 11 Feb 2008, 17:51

L-army schreef:Op het moment met een Athlon 64 X2 4400+ :)


hoe komt het dat jij grote WU's krijgt en ik altijd de kleine?
Afbeelding
Afbeelding

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 11 Feb 2008, 18:17

tammzak schreef:
L-army schreef:Op het moment met een Athlon 64 X2 4400+ :)


hoe komt het dat jij grote WU's krijgt en ik altijd de kleine?

x2 kan smp client draaien, p4 niet.

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 12 Feb 2008, 00:57

tammzak schreef:hoe komt het dat jij grote WU's krijgt en ik altijd de kleine?


Geen idee, als je de zelfde CPU heb of een andere Athlon64 X2, ik heb wel 4GB RAM :)
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

tammzak
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 07 Mar 2007
Contact:

Berichtdoor tammzak » 17 Feb 2008, 12:08

thanks voor de antwoorden!
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 17 Feb 2008, 12:17

AMD Athlon X2 5000+ met 4096MB ram hier.
Was een tijdje gestopt met folden...
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 19 Jul 2008, 20:05

hier wordt gefolt met:

intel core 2 extreme x9770 gewoon op 3.2 ghz - smp
4gb ram
9800x2 1gb -gpuv2
deze doet Project: 2665 (Run 1, Clone 191, Gen 35) binnen 20 uur :-o

amd phenom 9850 - smp
2gb ram
ati 3870 512mb -gpuv2

ook nog met een ps3

en met een laptop
intel core2duo T5450 1.66ghz
2gb ram
nvidia 8600 m gs 512mb

krijg je met smp trouwens ook projecten binnen die minder lang duren dan een hele dag?

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 19 Jul 2008, 20:13

Welkom :!:

maastrix schreef:krijg je met smp trouwens ook projecten binnen die minder lang duren dan een hele dag?

Ik heb er nog geen gezien.

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 19 Jul 2008, 21:21

Project 2605, zo doe ik er 2 om de 18h onder linux64. Project 2653 onder winsmp zal je aan een 14/15 uren komen. Met 3*** projecten heb ik geen ervaring.

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 19 Jul 2008, 21:33

maastrix schreef:hier wordt gefolt met:

Cruciale vraag is : voor welk team ;-)

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 20 Jul 2008, 01:19

Nou,, nu nog voor geen team eigenlijk. (behalve het team dat ik gewoon eventjes gemaakt heb voor de lol)

Ben hier pas een dag of 2 / 3 mee bezig. Dus ben nog een 'noob'

Teams die me willen misschien? + wat is het nut van een team joinen enzo?

kan het kloppen dat me processor maar 2217.75 ppd haalt? of is dit hoog?

me gpu haalt 4608.00* staat er nu. is dat niet weinig voor een 9800x2?

wat ik me ook afvraag is of hij echt alle 2 de cores pakt want het zijn natuurlijk 2 video kaarten in 1 gestopt.

Ook vraag ik me af waarom er bij de gpu een * achter staat.

ik draai windows vista ultimate 64, zijn er manier om het sneller te maken? of zijn deze scores goed? En zijn er geen 64bit manieren om te folden? want nu is alles nog steeds 32bit geloof ik.

De Phenom 9850 ( 2.5 ghz ) haalt trouwens maar 1202.09 ppd.

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 20 Jul 2008, 01:50

Scores zien er redelijk normaal uit.
De score van je processor is zelfs zeer goed (kan sneller onder Linux).

De score van je GPU is die van 1 core denk ik.
Kijk hier eens voor meer informatie over muti GPU setup.

En hier kan je terecht om de performance van je systeem te vergelijken met andere systemen.

Als je nog geen team hebt en hier toch post waarom niet bij ons aansluiten? Team 34517.
Kijk hier voor meer info.

Het * staat er bij ook bij m'n GPu maar ik heb geen idee wat het betekent.

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 20 Jul 2008, 19:41

ja ik wil best joinen bij het team maar ik weet niet hoe je in smp je team nummer kan veranderen als deze al draait. hij is nu op 64 en 73% en het zou een beetje zonde zijn als deze weer opnieuw moet beginnen natuurlijk.

ik heb trouwens ook nog een ageia physx kaart maar deze word volgens mij helemaal niet gebruikt door foh, best zonde eigenlijk.

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 20 Jul 2008, 19:48

Makkelijkste vind ik:
folding sluiten met crtl c
cd'n naar folding@home smp map
fah -configonly uitvoeren(*)
team nummer aanpassen
en client terug starten

* weet niet zeker als dat bij windows nog fah.exe heet

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 20 Jul 2008, 20:16

Of (meer windows minded uitleg :P) je sluit de smp folding

Je gaat naar je dir waar deze installed is

je opent de client.cfg file MET NOTEPAD ! (niet met wordpad of iets anders)

je gaat veel funky dingen dan krijgen maar als je met bvb wordpad gaat editeren crasht je client en gaat ie op anonymous de volgende run

dan username=[UB]maastrix en team=34517 moet je dan zetten

save en restart client

your folding for userbase now
The eternal and true pessimist :D

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 20 Jul 2008, 22:13

Okee,

Laptop en ps3 staan nu ingesteld op het UB team.

2 pc's thuis draaien alleen nog wel gewoon onder maastrix maar die ga ik morgen ochtend wel eventjes aanpassen.

ik ben nog geen member:(

<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[UB]maastrix" border="0">

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 20 Jul 2008, 22:46

Dat komt van zodra je je eerste WU voor het team hebt ge-upload wel in orde ;)
Thx!

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 21 Jul 2008, 16:04

@maastrix,
Je eerste WU is geregistreerd :wink:

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 21 Jul 2008, 17:24

Of als het een Windows CLI client (zoals de SMP) is:

Code: Selecteer alles

fah -configonly
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

maastrix
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Locatie: dordrecht

Berichtdoor maastrix » 21 Jul 2008, 17:56

Jeej, thuis staan me computers nog te crushen op de grote, (2x smp) alleen de intel is echt 2x zo snel als de amd, en me videokaart staat is ook nog bezig, me laptop doet alleen 2 dagen over 1 smp opdracht:( en de videokaart werkt niet doordat packert bell me de drivers voor cuda niet laat installeren:( maarja ik hoop dat ik wat kan betekenen voor jullie:) we zullen zien hoe het gaat ^^
<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=[UB]maastrix" border="0">

<img src="http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=362452" >

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 21 Jul 2008, 18:59

maastrix schreef: maarja ik hoop dat ik wat kan betekenen voor jullie:)

Ik denk eerder dat je de meeste onder ons rats voorbij gaat steken ipv 'iets' te betekenen ;-)

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 21 Jul 2008, 19:07

Tot men de factuur krijgt van bepaalde instanties :p
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 21 Jul 2008, 20:11

Ken schreef:Tot men de factuur krijgt van bepaalde instanties :p


bwa , als die PC's toch draaien , idle vs load is meerverbruik ok maar verwaarloosbaar :D
The eternal and true pessimist :D

Styx
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 13 Nov 2003

Berichtdoor Styx » 22 Jul 2008, 08:52

Ik fold voor userbase met:
1 T2050 (laptop, 1 core voor folding)
1 C2D 6750 (1 core voor folding)
1 GF 8800GT (1 WU per dag, P50** en P52**, +- 3u per WU)
Take my advice ... I don't use it anyway.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 22 Jul 2008, 11:05

Waarom slechts 1 core voor te folden?
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Styx
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 13 Nov 2003

Berichtdoor Styx » 22 Jul 2008, 11:34

Sven.VdS schreef:Waarom slechts 1 core voor te folden?


De laptop is op't werk, ik moet nog wat werk kunnen verrichten ook hè :lol:
Thuis PC op de ene core gewone FAH en de andere dient voor de GPU FAH
Take my advice ... I don't use it anyway.

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 22 Jul 2008, 11:42

Styx schreef:De laptop is op't werk, ik moet nog wat werk kunnen verrichten ook hè :lol:

De folder cores draaien lowest priority. Daar heb je geen last van.
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Styx
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 13 Nov 2003

Berichtdoor Styx » 22 Jul 2008, 12:05

Styno schreef:
Styx schreef:De laptop is op't werk, ik moet nog wat werk kunnen verrichten ook hè :lol:

De folder cores draaien lowest priority. Daar heb je geen last van.


Je raadt de SMP FAH aan dan voor de laptop?

Hmm... na een kleine 30 min krijg ik dit:
[11:30:32] home Core Shutdown: UNKNOWN_ERROR
[11:30:32]
[11:30:32] Folding@home Core Shutdown: UNKNOWN_ERROR

en begint er vanalles spaak te lopen op mijn laptop ...
Take my advice ... I don't use it anyway.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 22 Jul 2008, 15:29

Je kan eens proberen om de client opnieuw te installeren en install.bat nog eens laten lopen ... misschien is de installatie niet helemaal goed gegaan.

Eventueel kan je de SMP client instellen dat hij maar x% CPU mag gebruiken. Heb het zelf nog nooit gebruikt maar misschien helpt dat een beetje om de productiviteit (qua werk dan) te vrijwaren :wink:
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 22 Jul 2008, 20:16

@Styx,

Je kan perfect de SMP client draaien op je laptop.
Hierdoor zullen 4 processen gestart worden (4 xFahCore_a1.exe) maar standaard staat de prioriteit op Low en zal je er geen last van hebben tijdens het werken.

Ik zou eens alle FAH software van de portable verwijderen en dan de SMP client installeren.

Doet de fout zich opnieuw voor post dan a.u.b. de volledige log file en/of WU naam. Heel belangrijk om je te kunnen helpen!

Styx
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 45
Lid geworden op: 13 Nov 2003

Berichtdoor Styx » 23 Jul 2008, 11:28

Astralon schreef:@Styx,

Je kan perfect de SMP client draaien op je laptop.
Hierdoor zullen 4 processen gestart worden (4 xFahCore_a1.exe) maar standaard staat de prioriteit op Low en zal je er geen last van hebben tijdens het werken.

Ik zou eens alle FAH software van de portable verwijderen en dan de SMP client installeren.

Doet de fout zich opnieuw voor post dan a.u.b. de volledige log file en/of WU naam. Heel belangrijk om je te kunnen helpen!


Heb alles verwijderd en de SMP FAH opnieuw geinstalleerd en geupdate naar 5.92beta. Install.bat uitgevoerd, alles ok maar nu krijg ik dit :

Code: Selecteer alles

[10:22:19] Work directory not found. Creating...
[10:22:19] Could not open work queue, generating new queue...
[10:22:19] - Preparing to get new work unit...
[10:22:19] + Attempting to get work packet
[10:22:19] - Connecting to assignment server
[10:22:21] - Successful: assigned to (171.64.65.64).
[10:22:21] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[10:22:21] Loaded queue successfully.
[10:22:22] - Error: Attempt #1  to get work failed, and no other work to do.
             Waiting before retry.
[10:22:32] + Attempting to get work packet
[10:22:32] - Connecting to assignment server
[10:22:32] - Successful: assigned to (171.64.65.64).
[10:22:32] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[10:22:32] Loaded queue successfully.
[10:22:59] + Closed connections
[10:22:59]
[10:22:59] + Processing work unit
[10:22:59] Core required: FahCore_a1.exe
[10:22:59] Core found.
[10:22:59] Working on Unit 01 [July 23 10:22:59]
[10:22:59] + Working ...
[10:23:03] CoreStatus = 63 (99)
[10:23:03] + Error starting Folding@Home core or unexpected system termination of core.


En na een aantal keren proberen

Code: Selecteer alles

[10:25:48]
Folding@Home will go to sleep for 1 day as there have been 5 consecutive Cores executed which failed to complete a work unit.
[10:25:48] (To wake it up early, quit the application and restart it.)
[10:25:48] If problems persist, please visit our website at http://folding.stanford.edu for help.
[10:25:48] + Sleeping...
Take my advice ... I don't use it anyway.

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 23 Jul 2008, 11:48

Draai je Windows Vista? Heb je de juiste installatie procedure gevolgd?

Meer informatie over error 63 kan je hier vinden.


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast