Waar fold jij mee ?

Gebruikersavatar
The_One_be
Pro Member
Pro Member
Berichten: 232
Lid geworden op: 27 Nov 2007

Waar fold jij mee ?

Berichtdoor The_One_be » 28 Jan 2008, 17:44

Naar aanleiding van deze topic waar styno een mooie opsomming geeft van zijn machine wou ik wel is weten wat de rest gebruikt om te folden

Hier is mijn lijstje:

1) Core2 Duo E4500 @ 2.20GHz - Ubuntu64 - 1 instance van fah6 -smp
2) Athlon64 X2 Dual Core 5200+ - Ubuntu64 - 1 instance van fah6 -smp
3) Athlon64 3000+ - Ubuntu64 - 1 instance van fah6
4) Dual Xeon with HT 3.20GHz - Ubuntu - 4 instances van FAH504
5) Pentium4 with HT 3.00GHz - Ubuntu - 2 instances van FAH504
A post without a signature is like a fish without a bike
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

a3ke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2344
Lid geworden op: 07 Nov 2007
Locatie: 2800 Mechelen
Bedankt: 62 keer
Uitgedeelde bedankjes: 169 keer
Contact:

Berichtdoor a3ke » 28 Jan 2008, 17:56

Core2Duo E6600 @ 2 x 3.8 Ghz WinXP 2 instances van FAH504

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 28 Jan 2008, 17:59

1x Q6600 @ 2,7GHz , XP SMP client
Da's al op het moment.

Of zelfs niet.. 'k Heb al sinds de middag allerhande errors.. Veel wordt er niet gefold.
Waar blijft die nieuwe client :/

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Jan 2008, 19:19

Momenteel niks.
Folding staat wel op m'n desktop, maar die staat amper aan.

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4065
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 38 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 28 Jan 2008, 19:45

Onlangs F@H terug geïnstalleerd. Wel niet bij mij thuis, maar op enkele PC's van mijn werkgeven die toch dag en nacht aan staan (bijna niets te doen). Het zijn er 3, twee P4 iets en een recente (zou eens moeten kijken welke). Nu ik er aan denk, in die laatste nieuwe zitten twee radeon kaarten.
Ik draai F@H als een service (ik denk niet dat mijn werkgever het erg zou vinden dat ik wat meehelp aan kankeronderzoek, maar ik hou het liefst toch zo stealth mogelijk). Iemand een idee of die radeons ook als service kunnen folden? En de SMP client, bestaat die ook als service? Of is dat niet aangeraden op een dual core?

Binnenkort komen er nieuwe PC's (pczaaltje), met wat geluk kan ik admin rechten vragen.. dan gaan we pas folden ;)
Laatst gewijzigd door NuKeM op 28 Jan 2008, 19:46, 1 keer totaal gewijzigd.

crapiecorn
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1937
Lid geworden op: 01 Feb 2003
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 43 keer

Berichtdoor crapiecorn » 28 Jan 2008, 19:45

Arrigi schreef:1x Q6600 @ 2,7GHz , XP SMP client
Da's al op het moment.

Of zelfs niet.. 'k Heb al sinds de middag allerhande errors.. Veel wordt er niet gefold.
Waar blijft die nieuwe client :/

Zelfde, alleen op standaard clock.

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2944
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 28 Jan 2008, 19:47

1X Q6600
1X Q6750

Maar heb het gevoel dat die 2 cores niet gebruikt worden... (bij de Q6750 wel, bij de Q6600 loopt er precies iets mis en ik gebruik nochthans dezelfde client)

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Re: Waar fold jij mee ?

Berichtdoor Styno » 28 Jan 2008, 19:52

Nice list The_One_be ook niet te veel extra verwarmen?

The_One_be schreef:4) Dual Xeon with HT 3.20GHz - Ubuntu - 4 instances van FAH504

Al eens getest met een smp client? Ik heb access op een dual Xeon HT 3.0 en die kan een smp wu afwerken binnen de tijd. Of mischien geen 64 bit?

Algemeen: ik zie hier nogal veel quads opduiken... Mischien moeten we een topic beginnen over hoe de quads te tunen voor max. ppd. (instellingen / affinity ...)
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
Quincy
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 42
Lid geworden op: 11 Jan 2008
Locatie: Torhout
Contact:

Berichtdoor Quincy » 28 Jan 2008, 20:00

1) Intel Core 2 Duo T7300 (2.0 ghz)
2) Intel Pentium IV (HT) (2.4 ghz)
3) AMD AthlonXP 2600+ (2.0 Ghz)

Al moet ik wel zeggen dat ik fold bij een andere groep. :oops:
"The surest sign of intelligent life in the universe is that none of it has tried to contact us."

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 28 Jan 2008, 20:17

Mijn plooimachientje:

- Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield @ 2.40 GHz
- VMware Server 1.0.4
- 2 x virtual machine met Xubuntu 7.10 64 bit
- 2 x instance van fah6 -smp

Ik doe gemiddeld 29 uur over een WU van 1.760 punten.
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2944
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 28 Jan 2008, 20:24

Ik doe gemiddeld 29 uur over een WU van 1.760 punten.


Waar zie ik hoeveel punten een WU oplevert?

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 28 Jan 2008, 20:30

Nob schreef:Waar zie ik hoeveel punten een WU oplevert?

Hier ! of Hier !
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2944
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 28 Jan 2008, 20:35

Thanks seagull.

Wel raar dat ik zo lang doe over een WU met maar een paar honderd punten.

greetz,

Nob

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 11864
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 611 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1088 keer
Contact:

Berichtdoor Goztow » 28 Jan 2008, 20:36

Mijn werkPC'tje van 2004 (Dell :eek: ). Ik doe een goeie week voor 1500 punten :P.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 28 Jan 2008, 20:38

Nob schreef:Wel raar dat ik zo lang doe over een WU met maar een paar honderd punten.


Welke clients gebruik je?
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2944
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 28 Jan 2008, 20:42

6.00 beta1 (de windows client)

Ik zoek trouwens een goede manier om een WU te kunnen delen in windows en linux. (dan zou ik terug wat meer in linux booten)

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
deej
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3322
Lid geworden op: 09 Dec 2002
Locatie: Een boerengat nu met VDSL2!
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer

Berichtdoor deej » 28 Jan 2008, 21:16


Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Berichtdoor Limburg » 28 Jan 2008, 21:31

Pentium D 2.8Gig XP SMP 1.01, 50-55 uur/1760 punten (2653), tenminste, wanneer er niet al te veel ander werk op gedaan wordt.

Gebruikersavatar
Draco888
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1229
Lid geworden op: 11 Dec 2006

Berichtdoor Draco888 » 29 Jan 2008, 01:42

Pentium 4 (Northwood) 2,8GHZ 1,5gig Ram
Gebruik de grafische client.

Armtierig tov van die dual en quad cores, I know :-(
Maar vant jaar hopelijk een nieuw systeem.

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 29 Jan 2008, 03:39

seagull schreef:Hier ! of Hier !


Is het het late uur of zie ik daar nu schedom_nv/sa staan????
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Gebruikersavatar
Draco888
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1229
Lid geworden op: 11 Dec 2006

Berichtdoor Draco888 » 29 Jan 2008, 05:39

Al maanden hoor. Maar in het begin lagen hun daggemiddelde laag, rond de 50. De laatste twee maand of zo iets zijn ze echt in gang geschoten.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 29 Jan 2008, 09:56

Mijn folding infrastructuur wijzigt al eens ... vandaar de pieken en dalen :)

Dit blijft altijd constant:
1x P4 3.0 met grafische client
1x Thin Client met console client (ni lachen :P )
1x P4 2.8 (denk ik) met 2x console client .. die PC staat dag en nacht op maar op een P4 HT kan je geen SMP draaien en de client neemt maar 50% CPU, vandaar :)
1x C2D T7200 met SMP client
1x C2Q Q6600 (game pc dus fold niet als ik aan het spelen ben) Deze draait 2 SMP clients in console met Affinity Changer ... brengt 3100 PPD op
1x PentiumD 930 (server) met SMP client

Voorlopig extra:
3x C2D T7500 met SMP client

In de pijplijn:
2x dual Xeon QuadCore E5320 (Clovertown) Dit wordt m'n VMWare omgeving dus dat moet ik nog even uitzoeken of dat zo'n goed idee is ;)
De E5320's gaan wel (hopelijk) op 1333FSB geclocked worden.
1x Xeon QuadCore E5320 (nog niet zeker)

Al deze toestellen zijn ofwel mijn persoonlijk bezit of zijn mij persoonlijk toegewezen ... dit volgens de Folding regels. In beide gevallen ben ik dus de (al dan niet tijdelijke :-) ) eigenaar .

Folding FAQ schreef:Please only run Folding@home on machines you either own or on which you have the permission of the owner to run our software. Any other use of Folding@home violates our license agreement (and just isn't a good idea in general).
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
cloink
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3203
Lid geworden op: 29 Okt 2007
Twitter: cloink
Bedankt: 108 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 65 keer
Contact:

Berichtdoor cloink » 29 Jan 2008, 10:06

L-army schreef:Is het het late uur of zie ik daar nu schedom_nv/sa staan????

Ik denk dat ze dat op hunne newsloadbalancer draaien. :P

Gebruikersavatar
The_One_be
Pro Member
Pro Member
Berichten: 232
Lid geworden op: 27 Nov 2007

Re: Waar fold jij mee ?

Berichtdoor The_One_be » 29 Jan 2008, 11:50

Styno schreef:Nice list The_One_be ook niet te veel extra verwarmen?

The_One_be schreef:4) Dual Xeon with HT 3.20GHz - Ubuntu - 4 instances van FAH504

Al eens getest met een smp client? Ik heb access op een dual Xeon HT 3.0 en die kan een smp wu afwerken binnen de tijd. Of mischien geen 64 bit?


Op die dual Xeon staat een 32bit ubuntu om 100% zeker compatibel te zijn met hier ontwikkelde software. Die dual-core PC's zijn 64bit omdat die standaard software (apache/php/mysql) draaien en het dus niet veel uitmaakt of het onderliggend OS nu 32bit of 64bit is.

EDIT: net gezien dat er een nieuwe compiler revisie voor 64bit uit is dat we hier gebruiken, binnenkort nog eens testen met LiveCD en die machine converteren naar 64bit ubuntu
Laatst gewijzigd door The_One_be op 29 Jan 2008, 12:06, 1 keer totaal gewijzigd.
A post without a signature is like a fish without a bike

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 29 Jan 2008, 11:54

cloink schreef:Ik denk dat ze dat op hunne newsloadbalancer draaien. :P


Nee, ik denk dat het gewoon de pc's bij hun op kantoor zijn. Anders zitten die toch maar uit hun neus te peuteren als er niets te beleven valt.
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 11864
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 611 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1088 keer
Contact:

Berichtdoor Goztow » 29 Jan 2008, 13:20

L-army schreef:
cloink schreef:Ik denk dat ze dat op hunne newsloadbalancer draaien. :P


Nee, ik denk dat het gewoon de pc's bij hun op kantoor zijn. Anders zitten die toch maar uit hun neus te peuteren als er niets te beleven valt.

CPU voor folding, hard disk space voor onbeantwoorde tickets :lol:
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 29 Jan 2008, 13:51

Goztow schreef:hard disk space voor onbeantwoorde tickets :lol:


Die staan op de server vrees ik ;)
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

C1nder
Pro Member
Pro Member
Berichten: 230
Lid geworden op: 06 Apr 2004
Locatie: Tielt-Winge (3390)

Berichtdoor C1nder » 30 Jan 2008, 06:19

Kheb F@H ook eens terug geinstalleerd op mijn pc's:
P4 2.8 GHz 1 Gb ram (Win XP Pro) <- main pc
P4 2.6 GHz 512 Mb ram (Win2K3 Server EE) <- fileserver

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 30 Jan 2008, 07:57

1 x Q6600 Quad Core™ 2.40GHz
1 x Core 2 Duo T7500 2,20 GHz
1 x Core Duo processor T2300 1.66GHz
8 x Pentium® 4 2.0 GHz

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 30 Jan 2008, 19:48

De SMP clients doen het vrij goed op de Xeon ...

config:
Intel Xeon QuadCore E5320 1.86Ghz
2x 1GB PC2-5300 (@ 533Mhz)
Windows Server 2003 R2 SP2 32bit
2x SMP console client
Affinity Changer service

Elke client doet net over 1200 PPD dus in totaal 2400 PPD ... not bad :)

Zodra deze 2 WU's klaar zijn steek ik de geplande 4x 2GB modules in de server ... normaal zou dit geen verschil mogen geven qua PPD.
Daarna steek ik de 2e CPU erin, draai 2 extra SMP clients en kijk ik of de PPD mooi upscaled of dat er toch een zekere overhead is tov single CPU.

Dual QuadCore betekent namelijk 4 SMP clients oftewel 16 processes :) Ik ben benieuwd of die Affinity Changer dit netjes verwerkt :???:

@ Styno: Windows SMP clients zitten nog niet aan versie 6 ... vandaar dat ik de Passkey nog niet nodig gehad heb...
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Jan 2008, 20:20

L-army schreef:Is het het late uur of zie ik daar nu schedom_nv/sa staan????
Wel sympathiek om dan met het userbase-team mee te doen :)

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 30 Jan 2008, 21:27

Blijkbaar een domme vraag, maar wie zijn dat? :???:
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
cloink
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3203
Lid geworden op: 29 Okt 2007
Twitter: cloink
Bedankt: 108 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 65 keer
Contact:

Berichtdoor cloink » 30 Jan 2008, 21:38

meon schreef:Wel sympathiek om dan met het userbase-team mee te doen :)

In elk geval ook weer een teken dat ze het boeltje hier wel volgen... ;-)

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 30 Jan 2008, 21:56

Sven.VdS schreef:Blijkbaar een domme vraag, maar wie zijn dat? :???:

In't kort & simpel : Dommel.
If you can't beat them, confuse them.

Gebruikersavatar
gr4vity
Erelid
Erelid
Berichten: 2572
Lid geworden op: 27 Feb 2006
Bedankt: 2 keer
Contact:

Berichtdoor gr4vity » 31 Jan 2008, 01:37

meon schreef:Wel sympathiek om dan met het userbase-team mee te doen :)


Vind ik dus ook, als alle ISP's nu eens zouden meefolden he... :)
Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 31 Jan 2008, 02:05

CueBoy schreef:
Sven.VdS schreef:Blijkbaar een domme vraag, maar wie zijn dat? :???:

In't kort & simpel : Dommel.


aaaaah :)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
DonRaveN
Member
Member
Berichten: 72
Lid geworden op: 30 Nov 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Berichtdoor DonRaveN » 31 Jan 2008, 07:30

AMD Athlon 64 X2 Dual 5200+ @ 2.61GHz

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 31 Jan 2008, 10:23

Meon back in business:

Code: Selecteer alles

 meon's Folding@Home Sneakernet FULL CHECK
------------------------------------------------
 [   ] [|_________] 11% - pc01 [192.168.0.147] nog bezig.
 [   ] [|_________] 11% - pc02 [192.168.0.118] nog bezig.
 [   ] [|||_______] 32% - pc03 [192.168.0.101] nog bezig.
 [   ] [||________] 27% - pc04 [192.168.0.113] nog bezig.
 [   ] [||________] 27% - pc05 [192.168.0.132] nog bezig.
 [   ] [__________] 4% - pc06 [192.168.0.137] nog bezig.
 [   ] [||________] 27% - pc07 [192.168.0.127] nog bezig.
 [   ] [|_________] 19% - pc08 [192.168.1.141] nog bezig.
 [   ] [|_________] 19% - pc09 [192.168.1.125] nog bezig.
Press any key to continue . . .

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 31 Jan 2008, 10:38

meon schreef:Meon back in business:

Wb :!: T was hoog tijd, die 150ste plaats kan dan mischien toch teruggenomen worden....
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 31 Jan 2008, 11:58

AHA, terug een uitdaging ... Meon voorblijven 8)

Heb je een soort FahMon zelf geschreven?
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten