Probs met F@H signatures

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Probs met F@H signatures

Berichtdoor seagull » 28 Sep 2007, 09:23

Het valt me op dat in alle F@H signatures de volgende vermelding staat:

"... is no member of the userbase.be-folding team!".
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Sep 2007, 10:09


Gebruikersavatar
CiBi
Premium Member
Premium Member
Berichten: 524
Lid geworden op: 14 Jan 2005
Locatie: rollegem
Bedankt: 1 keer
Contact:

Berichtdoor CiBi » 06 Okt 2007, 08:49

Hoe krijg ik zo'n userbar?
Laatst gewijzigd door CiBi op 06 Okt 2007, 09:29, 1 keer totaal gewijzigd.

STARBUCKS  : CPU : Intel i5-540M (2x2.53Ghz) , RAM : 4GB , HD : 500GB , GRAKA : GeForce GT 330M + onboard Intel HD Graphics , OS : X.6 Snow Leopard 64bit , SCREEN : 17" 1920x1200 LED-backlit widescreen [laptop]

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 06 Okt 2007, 09:18

Code: Selecteer alles

[url=http://www.userbase.be/forum/portal.php?show=folding]<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=Astralon" border="0">[/url]

Uiteraard

Code: Selecteer alles

user=Astralon
vervangen door

Code: Selecteer alles

user=jouwnaam

Gebruikersavatar
CiBi
Premium Member
Premium Member
Berichten: 524
Lid geworden op: 14 Jan 2005
Locatie: rollegem
Bedankt: 1 keer
Contact:

Berichtdoor CiBi » 06 Okt 2007, 09:30

thx :-D

STARBUCKS  : CPU : Intel i5-540M (2x2.53Ghz) , RAM : 4GB , HD : 500GB , GRAKA : GeForce GT 330M + onboard Intel HD Graphics , OS : X.6 Snow Leopard 64bit , SCREEN : 17" 1920x1200 LED-backlit widescreen [laptop]

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 06 Okt 2007, 20:39

Of iets uitgebreider:

Code: Selecteer alles

<img src="http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=styno&t=34517" border=0>

btw, eindelijk op nr. 5...
Astralon.. here I come... :curt:
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 07 Okt 2007, 13:35

Styno schreef:Astralon.. here I come... :curt:

Komende weken moet dat lukken want ik heb een aantal nodes nodig voor het werk.
Maar als groep hebben we toch een aantal posities kunnen terugwinnen van de vele die we de afgelopen maanden verloren waren.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 07 Okt 2007, 17:44

Ik zal eens zien of ik niet weer voor wat power kan zorgen ;)
(beware! :twisted: )

Gebruikersavatar
[The Cleaner]
Member
Member
Berichten: 89
Lid geworden op: 23 Mei 2005
Locatie: Antwerpen
Contact:

Berichtdoor [The Cleaner] » 07 Okt 2007, 22:32

meon schreef:Ik zal eens zien of ik niet weer voor wat power kan zorgen ;)
(beware! :twisted: )


we hebben dringend meer multicores nodig in het UB team :p

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 08 Okt 2007, 09:07

[The Cleaner] schreef:we hebben dringend meer multicores nodig in het UB team :p

Als er iemand sponsort wil ik hem wel in mijn rackje hangen. :lol:
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 08 Okt 2007, 11:08

Ik zal van de week m'n nieuwe game pc eens benchen :)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 08 Okt 2007, 12:10

seagull schreef:
[The Cleaner] schreef:we hebben dringend meer multicores nodig in het UB team :p

Als er iemand sponsort wil ik hem wel in mijn rackje hangen. :lol:

1 octo in m'n kelder is meer dan genoeg.. Die ZUIPT!
( langs de andere kant denk ik niet dat ik nog veel moet bijverwarmen... )
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 25 Okt 2007, 10:07

Styno: jij hebt Seagull z'n kelder nog niet gezien ... die krijgt je octo niet op z'n eentje verwarmd 8)


Mijn QuadCore game pc daarentegen voldoet tot nu toe nog aardig om de bureau te verwarmen .. ik moet soms zelfs de venster nog eventjes open zetten omdat het hier te warm wordt :lol:
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

tammzak
Member
Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 07 Mar 2007
Contact:

Berichtdoor tammzak » 22 Nov 2007, 22:19

thanks voor info om userbar te maken!

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 11864
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 611 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1090 keer
Contact:

Berichtdoor Goztow » 23 Nov 2007, 09:08

Sven.VdS schreef:Styno: jij hebt Seagull z'n kelder nog niet gezien ... die krijgt je octo niet op z'n eentje verwarmd 8)


Mijn QuadCore game pc daarentegen voldoet tot nu toe nog aardig om de bureau te verwarmen .. ik moet soms zelfs de venster nog eventjes open zetten omdat het hier te warm wordt :lol:

Quadcore game PC... terwijl geen enkele game op de dag van vandaag hier correct gebruik kan van maken... :eek:

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 23 Nov 2007, 12:00

Goztow schreef:Quadcore game PC... terwijl geen enkele game op de dag van vandaag hier correct gebruik kan van maken... :eek:

Poor guy got infected with the folding fever... 8)
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 24 Nov 2007, 13:27

Goztow schreef:
Sven.VdS schreef:Styno: jij hebt Seagull z'n kelder nog niet gezien ... die krijgt je octo niet op z'n eentje verwarmd 8)


Mijn QuadCore game pc daarentegen voldoet tot nu toe nog aardig om de bureau te verwarmen .. ik moet soms zelfs de venster nog eventjes open zetten omdat het hier te warm wordt :lol:

Quadcore game PC... terwijl geen enkele game op de dag van vandaag hier correct gebruik kan van maken... :eek:


Er zijn mensen die maar om de 3-4 jaar een nieuwe game pc (kunnen) kopen en dan graag wat toekomstgericht hun setup voorzien :roll:

Wie zegt trouwens dat ik die pc ENKEL gebruik om te gamen?
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 24 Nov 2007, 18:39

Sven.VdS schreef:
Goztow schreef:
Sven.VdS schreef:Styno: jij hebt Seagull z'n kelder nog niet gezien ... die krijgt je octo niet op z'n eentje verwarmd 8)


Mijn QuadCore game pc daarentegen voldoet tot nu toe nog aardig om de bureau te verwarmen .. ik moet soms zelfs de venster nog eventjes open zetten omdat het hier te warm wordt :lol:

Quadcore game PC... terwijl geen enkele game op de dag van vandaag hier correct gebruik kan van maken... :eek:


Er zijn mensen die maar om de 3-4 jaar een nieuwe game pc (kunnen) kopen en dan graag wat toekomstgericht hun setup voorzien :roll:

Wie zegt trouwens dat ik die pc ENKEL gebruik om te gamen?


Quadcore ftw! \o/
Nu nog een goede SMP client :/

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 25 Nov 2007, 12:50

Arrigi schreef:Nu nog een goede SMP client :/

Linux64smp in een vmware geeft nog steeds de meeste ppd op een windows machine...
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 25 Nov 2007, 14:48

Styno schreef:Linux64smp in een vmware geeft nog steeds de meeste ppd op een windows machine...
Styno, als je A zegt ... dan moet je hier op zijn minst een klein howto'tje schrijven om die Linux64smp in vmware aan de praat te krijgen ...
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 25 Nov 2007, 14:58

Styno schreef:
Arrigi schreef:Nu nog een goede SMP client :/

Linux64smp in een vmware geeft nog steeds de meeste ppd op een windows machine...


Hoeveel scheelt dat? Want ik zie het eigenlijk niet zitten om elke keer een VM te starten, die ook nog eens een brok van m'n RAM afpakt. Als de windows client al eens mooi zou resumen na een reboot ... was ik content :)

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 26 Nov 2007, 11:07

niet veel tijd om het terug volledig uit te zoeken, maar deze zou al moeten helpen: http://icrontic.com/articles/quad_core_folding_guide
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 26 Nov 2007, 23:46

Styno schreef:niet veel tijd om het terug volledig uit te zoeken, maar deze zou al moeten helpen: http://icrontic.com/articles/quad_core_folding_guide
Goede guide. Ga ik binnenkort eens proberen. Buiten folden heeft mijn servertje toch niet veel werk.
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 27 Nov 2007, 13:05

Mijn Q6600 (G0) geeft iets meer dan 2100 PPD ... ik vind dat al verre van slecht ;)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 02 Dec 2007, 10:47

Ik heb VMware Server geïnstalleerd en xubuntu geïnstalleerd op een vm.
Dan heb ik de Linux 64 bit SMP client console version 6.00 beta1 gedownload en unpacked.
Als ik dan ./fah6 -configonly doe krijg ik volgende foutboodschap:

Failed to execute child process "/home/wim/folding/FAH/fah6" (no such file or directory)

Maar in de FAH directory zie ik wel degelijk fah6 staan.

Wat doe ik verkeerd?

(Is mijn eerste poging met linux ...)
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast