6 miljoen punten voor userbase.be

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

6 miljoen punten voor userbase.be

Berichtdoor Astralon » 30 Mar 2007, 11:10

We hebben 6 miljoen punten bij elkaar gefold.
Maar eigenlijk is het een verdoken manier om het Folding@Home project nog eens onder de aandacht te brengen :wink:
Bijlagen
tcert.jpg
(72.92 KiB) 70 keer gedownload

Gebruikersavatar
Nob
Erelid
Erelid
Berichten: 2944
Lid geworden op: 09 Sep 2002
Locatie: Belgium, Bever
Bedankt: 69 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Berichtdoor Nob » 30 Mar 2007, 14:26

Ik kom er de laatste tijd niet echt meer aan toe.

Maar van de moment ik groene stroom heb doe ik terug mee!

greetz,

Nob

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Mar 2007, 15:16

Ik doe nog mee, maar veeeel minder dan vroeger, helaas.
Zijn hier geen PS3-bezitters die F@H willen laten lopen? :twisted:

Gebruikersavatar
Kemblin
Pro Member
Pro Member
Berichten: 411
Lid geworden op: 18 Okt 2003
Locatie: Schoten (Antwerpen)
Bedankt: 2 keer

Berichtdoor Kemblin » 30 Mar 2007, 16:08

k heb een macbook c2d 2.0ghz maar na een half uurtje folden op 83° krijg ik altijd schrik en zet ik de boel gewoon uit :?

Arrigi
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 824
Lid geworden op: 05 Okt 2003
Locatie: Hoogstraten
Contact:

Berichtdoor Arrigi » 30 Mar 2007, 16:47

meon schreef:Ik doe nog mee, maar veeeel minder dan vroeger, helaas.
Zijn hier geen PS3-bezitters die F@H willen laten lopen? :twisted:


Liever mensen met een ATi X1900 :).. Nog 2,5x sneller en kan al heel wat langer ook :)

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Berichtdoor Styno » 30 Mar 2007, 17:44

K heb een tijdje wat minder systemen gehad maar ben er nu terug wat aan't bijeengaren...
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Mar 2007, 17:47

Kemblin schreef:k heb een macbook c2d 2.0ghz maar na een half uurtje folden op 83° krijg ik altijd schrik en zet ik de boel gewoon uit :?
Voor laptops zou ik F@H draaien idd ook niet aanraden.

Gebruikersavatar
Draco888
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1229
Lid geworden op: 11 Dec 2006

Berichtdoor Draco888 » 30 Mar 2007, 20:26

Mijn P4 2.8Ghz met 1.5gig ram staat toch veel aan sinds ik Dommel netconnect heb, en het enige dat draait is Azu of emule, dus waarom zou ik niet F@H laten draaien ;)

Gebruikersavatar
defenderII
Premium Member
Premium Member
Berichten: 488
Lid geworden op: 03 Feb 2004
Locatie: Zolder
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer
Contact:

Berichtdoor defenderII » 31 Mar 2007, 17:02

op naar de 7 miljoen :!:

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 01 Apr 2007, 10:06

Ik ga eens proberen FAH te laten draaien op een virtuele xp op m'n macbook. Anders draait 'm dag & nacht op m'n dedi server en nu en dan eens op m'n fixed pc met 4096mb ram & amd64 5000+.
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 01 Apr 2007, 10:23

Lijkt me niet erg nuttig, f@h draaien in een VM. Die VM op zicht vraagt al de nodige resources en dan ga je daarbinnen ook nog eens een superzwaar proces laten lopen? En dat op een laptop?

Gebruikersavatar
Ken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3992
Lid geworden op: 04 Apr 2005
Locatie: België
Bedankt: 74 keer
Uitgedeelde bedankjes: 47 keer

Berichtdoor Ken » 01 Apr 2007, 10:27

meon schreef:Lijkt me niet erg nuttig, f@h draaien in een VM. Die VM op zicht vraagt al de nodige resources en dan ga je daarbinnen ook nog eens een superzwaar proces laten lopen? En dat op een laptop?
Op lowest possible éh. En met 2 gb ram in die macbook sinds kort zal het helpen.
@Work Telenet Business Fibernet 200/25. @Home Orange Love Internet+TV + boost 200/20, Orange Arend Pro+Huawei Honor9

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4065
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 38 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 01 Apr 2007, 11:37

Uit nieuwsgierigheid ben ik toch maar eens terug enkele clients gaan downloaden om mijn nieuwe notebook gewoon eens te testen (het is niet de bedoeling dat de client hier permanent op draait).

Eerst had ik de GPU client gedownload, om mijn ATI mobility X1600 eens te testen (eigenlijk niet echt nuttig, de GPU client moet dacht ik best een X1900 hebben, maar kom, ik wil het gewoon eens proberen). De client start, maar ik krijg de volgende mededelingen:
[14:30:46] - Ask before connecting: No
[14:30:46] - User name: NuKeM (Team 34517)
[14:30:46] - User ID not found locally
[14:30:46] + Requesting User ID from server
[14:31:07] - Couldn't send HTTP request to server
[14:31:07] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[14:31:14] - Couldn't send HTTP request to server
[14:31:14] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID
[14:31:14]
+ Could not get ID from server. Retrying...
[14:31:49] - Couldn't send HTTP request to server
[14:31:49] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[14:31:56] - Couldn't send HTTP request to server
[14:31:56] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID
[14:31:56]

etc


Dan heb ik maar de SMP client eens gedownload, eigenlijk ook niet echt nuttig, want aangeraden wordt het enkel te gebruiken bij QUAD-cores (ik heb een C2D T7200). Maar ook hier dezelfde fouten, en met een '-verbosity 9' kreeg ik wat meer info, namelijk het volgende:
[10:22:50] - Ask before connecting: No
[10:22:50] - User ID: ************
[10:22:50] - Machine ID: 1
[10:22:50]
[10:22:50] Loaded queue successfully.
[10:22:50] - Preparing to get new work unit...
[10:22:50] - Autosending finished units...
[10:22:50] + Attempting to get work packet
[10:22:50] Trying to send all finished work units
[10:22:50] + No unsent completed units remaining.
[10:22:50] - Autosend completed
[10:22:50] - Will indicate memory of 2047 MB
[10:22:50] - Connecting to assignment server
[10:22:50] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
[10:23:11] - Couldn't send HTTP request to server
[10:23:11] + Could not connect to Assignment Server
[10:23:11] Connecting to http://assign2.stanford.edu:80/
[10:23:12] Posted data.
[10:23:12] Initial: 0000; - Successful: assigned to (0.0.0.0).
[10:23:12] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[10:23:12] Work Unit has an invalid address.
[10:23:12] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[10:23:17] + Attempting to get work packet
[10:23:17] - Will indicate memory of 2047 MB

etc


Vervolgens dan maar de gewone client gedownload en die doet het raar genoeg wel:

[10:26:07] - Ask before connecting: No
[10:26:07] - User name: NuKeM (Team 34517)
[10:26:07] - User ID: ****************
[10:26:07] - Machine ID: 1
[10:26:07]
[10:26:07] Work directory not found. Creating...
[10:26:07] Could not open work queue, generating new queue...
[10:26:08] Initialization complete
[10:26:08] + Benchmarking ...
[10:26:11] - Preparing to get new work unit...
[10:26:11] + Attempting to get work packet
[10:26:11] - Connecting to assignment server
[10:26:32] - Couldn't send HTTP request to server
[10:26:32] + Could not connect to Assignment Server
[10:26:33] - Successful: assigned to (171.65.103.160).
[10:26:33] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[10:26:33] Loaded queue successfully.
[10:26:36] + Closed connections
[10:26:36]
[10:26:36] + Processing work unit
[10:26:36] Core required: FahCore_78.exe
[10:26:36] Core not found.
[10:26:36] - Core is not present or corrupted.
[10:26:36] - Attempting to download new core...
[10:26:36] + Downloading new core: FahCore_78.exe

etc


Raar.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 01 Apr 2007, 11:46

Gij downloadt eerst een client voor de x1900 die ge niet hebt en niet dus niet werkt, dan de client voor een 4-core terwijl ge er maar 2 hebt en dan zijt ge verbaasd? :)

Gebruikersavatar
NuKeM
Content Editor
Content Editor
Berichten: 4065
Lid geworden op: 10 Nov 2002
Locatie: Vlaams Brabant
Bedankt: 38 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Berichtdoor NuKeM » 01 Apr 2007, 11:51

Ja, want normaal moet het werken :) Quad-core en X1900 worden aangeraden, maar C2D en X1600 staan ook aangegeven als ondersteunde cpu en gpu.
Hij blijft dan ook steken bij het contacteren van hun servers (niet bij het starten van een berekening op mijn gpu/cpu).

MRC101
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1537
Lid geworden op: 31 Mar 2005
Locatie: Gent
Bedankt: 5 keer

Berichtdoor MRC101 » 01 Apr 2007, 12:19

Ik heb de SMP client heel effe geprobeerd op mijn MacBook met WindowsXP in dualboot en het werkte, het enige probleem is dan natuurlijk dat die zeer warm wordt.
Als mijn desktop klaar is met de huidige WU schakkel ik over naar de SMP client.

Gebruikersavatar
Teebee
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1516
Lid geworden op: 24 Nov 2004
Locatie: ROFL - Republic Of FLanders (Limburg)
Bedankt: 36 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Berichtdoor Teebee » 01 Apr 2007, 12:39

Nooit overwogen om www.Boinc.be te joinen als subteam ?

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 01 Apr 2007, 12:43

Boinc doet niet aan folding@home. Folding is zinvol, het merendeel van de boinc-projecten niet (of toch zeker minder in de zin van verhogend van de levenskwaliteit). En dan zouden we helemaal vanaf nul moeten beginnen.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 11 Apr 2007, 10:51

meon schreef:Folding is zinvol, het merendeel van de boinc-projecten niet (of toch zeker minder in de zin van verhogend van de levenskwaliteit).


Om nog maar te zwijgen over SETI 8)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 443 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 11 Apr 2007, 10:56

Sven.VdS schreef:Om nog maar te zwijgen over SETI 8)
Goh, daar kunt ge nog over discussiëren. Minder zinvol, maar wel nog steeds wetenschappelijk verantwoord. DES-56 of welke keys kraken vind ik zonde, da's uiteindelijk gewoon kwestie van tijd, aangezien het bruteforce is. Als uw doelstelling enkel bewijzen dat het gedaan kan worden is, ja puh.

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Re: 6 miljoen punten voor userbase.be

Berichtdoor seagull » 21 Aug 2013, 20:27

5 jaar later hebben we 66.000.000 punten :banana:

Afbeelding
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast