Probs met terugsturen resultaten

Gebruikersavatar
flamenca
Pro Member
Pro Member
Berichten: 318
Lid geworden op: 05 Jul 2003
Locatie: Inbetween De Haan - Gent
Contact:

Probs met terugsturen resultaten

Berichtdoor flamenca » 28 Dec 2006, 09:31

Sinds dit weekend krijg ik dit te zien in de log:

[16:04:42] Writing local files
[16:04:42] Using table 3
[16:04:42] Completed 16097771 out of 50000000 steps (32)
[16:04:42] Extra SSE boost OK.
[16:04:47] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:04:47] + Could not connect to Work Server (results)
[16:04:47] (171.64.65.83:8080)
[16:04:47] - Error: Could not transmit unit 03 (completed December 22) to work server.


[16:04:47] + Attempting to send results
[16:04:52] Error: Got status code 503 from server
[16:04:52] + Could not connect to Work Server (results)
[16:04:52] (171.65.103.100:8080)
[16:04:52] Could not transmit unit 03 to Collection server; keeping in queue.


[16:04:53] + Attempting to send results
[16:05:49] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:05:49] + Could not connect to Work Server (results)
[16:05:49] (171.65.103.151:8080)
[16:05:49] - Error: Could not transmit unit 04 (completed December 23) to work server.


[16:05:49] + Attempting to send results
[16:06:27] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:06:27] + Could not connect to Work Server (results)
[16:06:27] (171.65.103.100:8080)
[16:06:27] Could not transmit unit 04 to Collection server; keeping in queue.


[16:06:34] + Attempting to send results
[16:07:09] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:07:09] + Could not connect to Work Server (results)
[16:07:09] (171.65.103.151:8080)
[16:07:09] - Error: Could not transmit unit 05 (completed December 24) to work server.


[16:07:09] + Attempting to send results
[16:07:16] Error: Got status code 503 from server
[16:07:16] + Could not connect to Work Server (results)
[16:07:16] (171.65.103.100:8080)
[16:07:16] Could not transmit unit 05 to Collection server; keeping in queue.


[16:07:17] + Attempting to send results
[16:07:56] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:07:56] + Could not connect to Work Server (results)
[16:07:56] (171.64.122.127:8080)
[16:07:56] - Error: Could not transmit unit 07 (completed December 25) to work server.


[16:07:56] + Attempting to send results
[16:08:33] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:08:33] + Could not connect to Work Server (results)
[16:08:33] (171.65.103.100:8080)
[16:08:33] Could not transmit unit 07 to Collection server; keeping in queue.


[16:08:44] + Attempting to send results
[16:09:22] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:09:22] + Could not connect to Work Server (results)
[16:09:22] (171.64.122.127:8080)
[16:09:22] - Error: Could not transmit unit 08 (completed December 26) to work server.


[16:09:22] + Attempting to send results
[16:09:28] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[16:09:28] + Could not connect to Work Server (results)
[16:09:28] (171.65.103.100:8080)
[16:09:28] Could not transmit unit 08 to Collection server; keeping in queue.


Iemand enig idee :? ?

Bedankt!

flamenca

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Dec 2006, 09:43

Error 503... Da's 'Service Unavailable'.

Server down? Welk type WU is dat? Tinkers heb ik ook last mee, vandaar dat ik ze niet meer gebruik.

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Berichtdoor Limburg » 28 Dec 2006, 10:22

meon schreef:Error 503... Da's 'Service Unavailable'.

Server down? Welk type WU is dat? Tinkers heb ik ook last mee, vandaar dat ik ze niet meer gebruik.


ik denk
3301 171.64.65.83 p3301_ribcomp 24802 4.00 12.00 47.00 50 DGROMACS
aan het ip te zien.
Een vreemde, nog niet gezien.

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 28 Dec 2006, 10:31

Heb ik al vaker gezien.
Wij runnen de console-versie en onderbreken die als er resultaten beschikbaar zijn omdat we dit soort problemen ook hadden in het verleden.
Let op, soms moeten we 3 of meerdere keren herstarten om de resultaten doorgestuurd te krijgen.

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1634
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Berichtdoor Limburg » 28 Dec 2006, 10:34

meon schreef: Tinkers heb ik ook last mee, vandaar dat ik ze niet meer gebruik.

Hoe doe je dat? Blokkeer je 171.64.122.133 ?

Ik krijg momenteel bijna alleen nog maar 2124/25/enz., lang wachten, weinig lol.
Heb ook de neiging die server te filteren, maar doe het toch maar niet, dat werk moet ook gedaan worden.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Dec 2006, 11:43

Limburg schreef:
meon schreef: Tinkers heb ik ook last mee, vandaar dat ik ze niet meer gebruik.

Hoe doe je dat? Blokkeer je 171.64.122.133 ?

Ik krijg momenteel bijna alleen nog maar 2124/25/enz., lang wachten, weinig lol.
Heb ook de neiging die server te filteren, maar doe het toch maar niet, dat werk moet ook gedaan worden.

Nee, ik had eerst m'n consoles expliciet op "timeless wu" en "batch" ingesteld, en heb dat nu weggehaald, en dan gaan ze over op amber en gromacs.

Gebruikersavatar
flamenca
Pro Member
Pro Member
Berichten: 318
Lid geworden op: 05 Jul 2003
Locatie: Inbetween De Haan - Gent
Contact:

Berichtdoor flamenca » 28 Dec 2006, 12:22

De verschillende projecten:

Unit03: Protein: p3301_ribcomp (Project: 3301 (Run 6029, Clone 3, Gen 0))
Unit04: Protein: p997_sundfkcomp (Project: 997 (Run 1069, Clone 0, Gen 28))
Unit05: Protein: p997_sundfkcomp (Project: 997 (Run 2180, Clone 0, Gen 53))
Unit06: Protein: p991_longfkligand (Project: 991 (Run 5941, Clone 0, Gen 18))
Unit07: Protein: p3300_riblig (Project: 3300 (Run 2783, Clone 3, Gen 0))
Unit08: Protein: p3300_riblig (Project: 3300 (Run 8277, Clone 2, Gen 0))
Unit09: Protein: p2126_villin_sigd3 ( Project: 2126 (Run 28, Clone 27, Gen 4))

Ik ga mijn vraag ook eens op t forum gooien van Folding, mss dat zij iets meer zien van hun kant uit ...

flamenca

Gebruikersavatar
flamenca
Pro Member
Pro Member
Berichten: 318
Lid geworden op: 05 Jul 2003
Locatie: Inbetween De Haan - Gent
Contact:

Berichtdoor flamenca » 28 Dec 2006, 12:33

Schuldige gevonden: IE7....

flamenca

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Dec 2006, 14:35

flamenca schreef:Schuldige gevonden: IE7....

flamenca


Hmm... en hoe heb je het omzeild?

Gebruikersavatar
flamenca
Pro Member
Pro Member
Berichten: 318
Lid geworden op: 05 Jul 2003
Locatie: Inbetween De Haan - Gent
Contact:

Berichtdoor flamenca » 28 Dec 2006, 14:45

Ik werk altijd in consoleversie, via cmd even fah502-console.exe - configonly en use IE settings naar no ipv yes veranderd ;)

Via de GUI versie moet je iets gelijkaardigs kunnen doen.

(all credits go to folding forum)

flamenca

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Dec 2006, 14:49

flamenca schreef:Ik werk altijd in consoleversie, via cmd even fah502-console.exe - configonly en use IE settings naar no ipv yes veranderd ;)

Via de GUI versie moet je iets gelijkaardigs kunnen doen.

(all credits go to folding forum)

flamenca

Zeg niet dat de reden is waarom ik al zolang geen tinkers meer binnen kreeg eh ... :evil:
Deze avond nog eens ne update laten lopen.

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 28 Dec 2006, 14:52

meon schreef:Zeg niet dat de reden is waarom ik al zolang geen tinkers meer binnen kreeg eh ... :evil:
Deze avond nog eens ne update laten lopen.

Dat denk ik niet (klik), maar laat mijn gedachte je poging niet tegenhouden :lol:
If you can't beat them, confuse them.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 28 Dec 2006, 16:37

CueBoy schreef:Dat denk ik niet (klik), maar laat mijn gedachte je poging niet tegenhouden :lol:

Mja, ik kreeg ze ook niet ingediend die ik nog in queue had zitten, zodus ... ;)

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 28 Dec 2006, 18:04

meon schreef:Mja, ik kreeg ze ook niet ingediend die ik nog in queue had zitten, zodus ... ;)

Ow :oops: Ander verhaal...
Team Userbase voorziet een (punten)sprong voorwaarts :-D
If you can't beat them, confuse them.

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 29 Dec 2006, 00:32

ff offtopic tussendoor: voor de mensen die een Thin Client draaien hebben op't werk: dat werkt daar dus op he ;)

Wel zeker niet de GUI versie installeren ... die komt bij install zagen dat er geen opengl file gevonden is (en start ook niet op om dezelfde reden)... maar om de FAH GUI opnieuw te uninstallen wil ie helaas FAH opstarten (grafisch) en dat gaat dus niet ;)

Ik heb dan maar alles manueel gedelete en gewoon de console versie als service geïnstalleerd ... werkt perfect :D

Ik zal morgen de specs van de TC doorsturen als ik eraan denk ...

PS: ik heb er waarschijnlijk over gekeken op de FAH site maar hoe maak je zo'n mooie banner als onderschrift? Ik heb me vandaag aangemeld als lid van het userbase.be team en wil dat dan ook met trots laten zien :D

Astralon
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3310
Lid geworden op: 26 Jul 2005
Locatie: Lochristi
Bedankt: 127 keer
Uitgedeelde bedankjes: 196 keer

Berichtdoor Astralon » 29 Dec 2006, 00:37

Code: Selecteer alles

[url=http://www.userbase.be/forum/portal.php?show=folding]<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=Astralon" border="0">[/url]

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 29 Dec 2006, 00:39

Denk er aan dat je er pas bij komt een tijdje na het inzenden van je eerste gefolde WU!

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 29 Dec 2006, 00:45

flamenca schreef:Ik werk altijd in consoleversie, via cmd even fah502-console.exe - configonly en use IE settings naar no ipv yes veranderd ;)

Snif. Stond zo:

Code: Selecteer alles

Launch automatically at machine startup, installing this as a service (yes/no) [no]?
Ask before fetching/sending work (no/yes) [no]?
Use Internet Explorer Settings (no/yes) [no]?
Use proxy (yes/no) [no]?

En thans:

Code: Selecteer alles

Executable: folding.exe
Arguments: -local -send all

[23:44:08] - Ask before connecting: No
[23:44:08] - User name: [UB]meon (Team 34517)
[23:44:08] - User ID: CD85CC70807A0B9
[23:44:08] - Machine ID: 2
[23:44:08]
[23:44:08] Loaded queue successfully.
[23:44:08] Attempting to return result(s) to server...


[23:44:08] + Attempting to send results
[23:44:40] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[23:44:40] + Could not connect to Work Server (results)
[23:44:40]     (171.64.122.133:8080)
[23:44:40] - Error: Could not transmit unit 01 (completed August 24) to work server.


[23:44:40] + Attempting to send results
[23:45:01] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[23:45:01] + Could not connect to Work Server (results)
[23:45:01]     (171.65.103.100:8080)
[23:45:01]   Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.

enz ...
Ik kan vanaf hetzelfde commandovenster telnetten naar die server op poort 8080 ...
//edit:

Code: Selecteer alles

[23:55:20] + Attempting to send results
[23:56:20] + Results successfully sent
[00:01:57] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[00:01:57] + Starting local stats count at 1

What did happen? :|

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 29 Dec 2006, 01:10

Astralon schreef:

Code: Selecteer alles

[url=http://www.userbase.be/forum/portal.php?show=folding]<img src="http://www.userbase.be/tutorials/folding/stats.php?user=Astralon" border="0">[/url]


Thanks!

Ook enig idee waar ik de andere versie kan vinden?

EDIT:
ah ik zie dat die naar een ander forum verwijst ... tsss ... hotlinkers :wink:
/EDIT

@Meon: damn dat zou wel ff kunnen duren op die TC :D Rap een pc'tje hier thuis inschakelen dan ;)

Sven.VdS
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 911
Lid geworden op: 26 Mar 2004
Locatie: Holsbeek
Bedankt: 1 keer

Berichtdoor Sven.VdS » 29 Dec 2006, 01:21

Kheb de userbase versie maar gepakt ...

zegt wel nog da'k geen lid ben van userbase.be maar da komt nog wel hoor ;)
Central heating is for sissies ... if you're cold it's because you don't have enough computers running.
Afbeelding
Afbeelding

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 29 Dec 2006, 08:53

Sven.VdS schreef:Ook enig idee waar ik de andere versie kan vinden?

EDIT:
ah ik zie dat die naar een ander forum verwijst ... tsss ... hotlinkers :wink:
/EDIT


Extreme Folding schreef:I finally dug up some old code and made a sig image system for use by anyone.

Hier meer info over die mooie stats image :wink:
If you can't beat them, confuse them.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 29 Dec 2006, 09:23

Hm, kheb zitten dumpen, is niet allemaal goed gegaan heb ik gezien, maar ik zie ook niets in de extreme stats....

Maar dit zou wel eens de reden kunnen zijn :)
The Folding@Home stats server is down for maintenance until 5pm PST Friday December 29, 2006. Please try back later.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Dec 2006, 14:25

't valt op als ik een dump doe, nietwaar? ;)
<img src="http://www.userbase.be/forum/download.php?id=2099">
Bijlagen
production_day_boem-30-12-06.png
(11.14 KiB) 63 keer gedownload

CueBoy
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1676
Lid geworden op: 23 Mei 2003
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor CueBoy » 30 Dec 2006, 14:49

Ja, we zijn je dankbaar :lol:
Enneh, je machines... gaan die werkloos het nieuwe jaar in ?
If you can't beat them, confuse them.

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15585
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 506 keer
Uitgedeelde bedankjes: 444 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 30 Dec 2006, 15:23

CueBoy schreef:Enneh, je machines... gaan die werkloos het nieuwe jaar in ?

Wegens nog geen nieuwe WU's geduwd: ja.
Volgende week nieuwe unitjes duwen ;)

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 02 Sep 2007, 19:15

Kan ook geen resultaten versturen, en heb reeds "use IE settings" naar no veranderd.

Iemand een suggestie?

F@H schreef:--- Opening Log file [September 2 17:56:11]


# SMP Client ##################################################################
###############################################################################

Folding@Home Client Version 5.91beta4

http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home
Executable: fah
Arguments: -send all -verbosity 9

[17:56:11] - Ask before connecting: No
[17:56:11] - Use IE connection settings: Yes
[17:56:11] - User name: [UB]seagull (Team 34517)
[17:56:11] - User ID: 2AAA10C11A2DE086
[17:56:11] - Machine ID: 1
[17:56:11]
[17:56:12] Loaded queue successfully.
[17:56:12] Attempting to return result(s) to server...
[17:56:12] Trying to send all finished work units


[17:56:12] + Attempting to send results
[17:56:12] - Reading file work/wuresults_06.dat from core
[17:56:12] (Read 5501224 bytes from disk)
[17:56:46] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[17:56:46] + Could not connect to Work Server (results)
[17:56:46] (171.64.65.64:8080)
[17:56:46] - Error: Could not transmit unit 06 (completed August 31) to work server.
[17:56:46] - 15 failed uploads of this unit.


[17:56:46] + Attempting to send results
[17:56:46] - Reading file work/wuresults_06.dat from core
[17:56:46] (Read 5501224 bytes from disk)
[17:57:22] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[17:57:22] + Could not connect to Work Server (results)
[17:57:22] (171.64.122.76:8080)
[17:57:22] Could not transmit unit 06 to Collection server; keeping in queue.


[17:57:22] + Attempting to send results
[17:57:22] - Reading file work/wuresults_07.dat from core
[17:57:22] (Read 5523306 bytes from disk)
[17:57:58] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[17:57:58] + Could not connect to Work Server (results)
[17:57:58] (171.64.65.64:8080)
[17:57:58] - Error: Could not transmit unit 07 (completed September 2) to work server.
[17:57:58] - 6 failed uploads of this unit.


[17:57:58] + Attempting to send results
[17:57:58] - Reading file work/wuresults_07.dat from core
[17:57:58] (Read 5523306 bytes from disk)
[17:58:35] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[17:58:35] + Could not connect to Work Server (results)
[17:58:35] (171.64.122.76:8080)
[17:58:35] Could not transmit unit 07 to Collection server; keeping in queue.
[17:58:35] + Sent 0 of 2 completed units to the server
[17:58:35] - Failed to send all units to server
[17:58:35] ***** Got a SIGTERM signal (2)
[17:58:35] Killing all core threads

Folding@Home Client Shutdown.
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV

Gebruikersavatar
seagull
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1606
Lid geworden op: 23 Nov 2006
Twitter: WimVerlinden
Locatie: Kortenberg
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer
Contact:

Berichtdoor seagull » 02 Sep 2007, 19:27

't Is nu toch gelukt :-D
Telenet Business Fibernet 240 plus - Proximus Internet Office&Go Maxi fixed IP (failover)
Proximus Bizz Mobile L (smartphone) & Bizz Mobile XL (Mifi router) - 3StarsNet/FreePBX - Proximus TV


Terug naar “Folding@Home”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast